Hipoteticko pitanje

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Wutkica

#76 Re: Hipoteticko pitanje

Post by Wutkica »

respo wrote:dodjete na bankomat ukucate pin i vidite cifru od 9 miliona maraka
naravno to se desilo da li greskom banke ili onoga ko je pisao broj racuna (kako vec to ide ne znam)
sta bi ste uradili u tom slucaju
prijavili banci gresku ili presutjeli i ostavili novac za sebe dok se greska ne otkrije ako se ikako otkrije

(naravno kad sazvacemo ovo pitanje ide sljedece hipoteticko pitanje)

ovo i hipotetički nije moguće :lol: :lol: mislim prvo, ko bi se danas zeznuo za 9mil maraka u Bosni(mislim da niko toliko nema), drugo banka bi automatski bankrotirala ako bi i imala toliku tekuću likvidnost uopste, trece za ovakav vid transakcije il slucaja trag bi ostao ne samo u banci vec na ekonomiji BiH :lol: :lol:
Decerto
Location: On the wrong side of heaven,and the righteous side of hell.

#77 Re: Hipoteticko pitanje

Post by Decerto »

Ova prica i medvjedu i lovcu,kak ti ides,medo ganja lovca,lovac izleti i ti ga klepis..al sta ako ga ne ubijes,nego udaris ga bas toliko da mu slomi obje noge al ostane ziv,i onda ga se medo docepa,a ti odes :wink:
APOTEKARKASARAJEVO

#78 Re: Hipoteticko pitanje

Post by APOTEKARKASARAJEVO »

hadžialagić wrote:Jedna čisto praktična stvar... Koliko puta i koliko bankomata bi morali obići da bi podigli toliku sumu novca? :D Pa ne stoji sa druge strane kamion iz kog će te tovariti. :-) :roll: I koja banka kod nas ima tolike transakcije da im se može desiti tolika fula? :lol:
I meni je ovo prvo palo na pamet :-) :)

Svakako da bih uzela i to zbog svoje skromnosti samo 2 miliona :D i ošišala bih se na keca i pobjegla u Mexico :run :run:
Post Reply