hgijena,urologija i penisi , za nasu snaznu polovinu

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

ljubav_aha

#101 Re: hgijena,urologija i penisi , za nasu snaznu polovinu

Post by ljubav_aha »

šime.sparina wrote:
ljubav_aha wrote: e ovo je vec schovinisticki stav :skoljka: :run: :oops: :D :lol:
kaznite me kriv sam :lol: :lol:

nije ni tebi lahko :D
cekaj malo , zar je tebi bolje zivjeti u nezanju i da tvoja ljepsa polovina ne zna nista o penis-zdravlju :skoljka:
fatamorgana

#102 Re: hgijena,urologija i penisi , za nasu snaznu polovinu

Post by fatamorgana »

despina wrote:
šime.sparina wrote:
ljubav_aha wrote: kakve veze tema ima sa feministkinjama :lol:
kako nema samo feministinje se mogu zamarati sa ovim glupostima ili doktori kojima je ovo struka :-) :D

4 ispisane stranice a niko od vas muškaraca nije spomenuo da li ide na kontrolini pregled ili ne?
i samo se vi tješite da problemi dolaze u poznim godinama, to uopšte nije tačno. poznanik, 32 godine, karcinom testisa, jedva živ ostao, ali su mu odstranili jedan testis....
meni ovo uopšte nije smiješno, samo dokazuje kako vodite nebrigu o vašem zdravlju.
meni bi bilo nepojmljivo da jednom godišnje ne uradim papa test i svako pola godine redovni pregled kod ginekologa.
Ma nije nova činjenica da je čuvate ko' malo vode na dlanu, :lol: al' vrijedi, što jes' jes', :lol:
Last edited by fatamorgana on 20/01/2012 17:41, edited 1 time in total.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#103 Re: hgijena,urologija i penisi , za nasu snaznu polovinu

Post by Velkoski »

fatamorgana wrote:Ma nije nova činjenica da je čuvate ko' malo vode na dlanu, :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :thumbup: :thumbup: :mrgreen:
fatamorgana

#104 Re: hgijena,urologija i penisi , za nasu snaznu polovinu

Post by fatamorgana »

leet wrote:
fatamorgana wrote:Ma nije nova činjenica da je čuvate ko' malo vode na dlanu, :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :thumbup: :thumbup: :mrgreen:
usrećih čo'eka, :lol:
kokuz_sa

#105 Re: hgijena,urologija i penisi , za nasu snaznu polovinu

Post by kokuz_sa »

Mujo se trebao ženiti i dva dana prije svadbe ode na momačku u javnu kuću i slomi onu stvar.
Ode kod doktora i ovaj mu kaže da mora u gips ili ga moraju sjeći.
Mujo šta će, kad mora, neka ide onda u gips….
I, stiže prva bračna noć!
Kaže mlada:
vidiš li ove usne, to niko ljubio nije, vidiš li ove
grudi, to niko dirao nije, a ovo dolje, to nitko nije
ni vidio, a kamo li išta drugo!
Mujo nju gleda pa će na to:
Meni to govoriš? Pogledaj ovo, nov, neotpakovan!
mrtva kokoš

#106 Re: hgijena,urologija i penisi , za nasu snaznu polovinu

Post by mrtva kokoš »

despina wrote: 4 ispisane stranice a niko od vas muškaraca nije spomenuo da li ide na kontrolini pregled ili ne?
i samo se vi tješite da problemi dolaze u poznim godinama, to uopšte nije tačno. poznanik, 32 godine, karcinom testisa, jedva živ ostao, ali su mu odstranili jedan testis....
meni ovo uopšte nije smiješno, samo dokazuje kako vodite nebrigu o vašem zdravlju.
meni bi bilo nepojmljivo da jednom godišnje ne uradim papa test i svako pola godine redovni pregled kod ginekologa.
ne idem, evo reko sam ti :skoljka: ´

znas sta je problem, precjenjujes zivot. nebitni smo za covjecanstvo :D

uhhh, ni tebi nije lahko. svi mi vodimo higijenu, ali nismo opsjednuti na takav nacin bolescinama niti imamo problema kakve vi imate. postoje iznimci, kao i u svemu...

i treba da ides. a kad budes imala muza natjeraj ga da ode kod doce i da ti donese potvrdu da je sve ok . :skoljka: :D
mrtva kokoš

#107 Re: hgijena,urologija i penisi , za nasu snaznu polovinu

Post by mrtva kokoš »

ljubav_aha wrote: sad ti cekaj malo , zar je tebi bolje zivjeti u nezanju i da tvoja ljepsa polovina ne zna nista o penis-zdravlju :skoljka:
cekaj malo , ljepsa polovina, ne slazem se sa tim. kakva je to floskula o ljepsoj polovini, mozda sam ja ljepsi. :mrgreen: :lol:

kad primjetim promjene, prijavit cu kvar. :lol: :lol: :lol:

kakvom sad neznanju, je li ja trebam prije svega da zavrsim specilizaciju ili mozda ona o zdravlju mog prijatelja. :-) jbt tako me podsjecas na one zene koje se slomise uceci i radeci na sebi, da bi na kraju skontale da je to sve bilo uzalud. :-) :-) uzivaj u zivotu, osjeti ljubav. :-D

bozezdravljabozepravde :D
Last edited by mrtva kokoš on 20/01/2012 19:16, edited 3 times in total.
despina

#108 Re: hgijena,urologija i penisi , za nasu snaznu polovinu

Post by despina »

šime.sparina wrote:
despina wrote: 4 ispisane stranice a niko od vas muškaraca nije spomenuo da li ide na kontrolini pregled ili ne?

uhhh, ni tebi nije lahko. svi mi vodimo higijenu, ali nismo opsjednuti na takav nacin bolescinama niti imamo problema kakve vi imate. postoje iznimci, kao i u svemu...

i treba da ides. a kad budes imala muza natjeraj ga da ode kod doce i da ti donese potvrdu da je sve ok . :skoljka: :D
ja cijenim svoj život i svoje zdravlje i sama sam sebi bitna.
moj čoek ne treba meni donositi potvrdu na uvid da je ok, to radi prvenstveno radi sebe, nije dijete, niti sam mu ja mama da ga vucaram po doktorima :-)
ljubav_aha

#109 Re: hgijena,urologija i penisi , za nasu snaznu polovinu

Post by ljubav_aha »

šime.sparina wrote:
ljubav_aha wrote: sad ti cekaj malo , zar je tebi bolje zivjeti u nezanju i da tvoja ljepsa polovina ne zna nista o penis-zdravlju :skoljka:
cekaj malo , ljepsa polovina, ne slazem se sa tim. kakva je to floskula o ljepsoj polovini, mozda sam ja ljepsi. :mrgreen: :lol:

kad primjetim promjene, prijavit cu kvar. :lol: :lol: :lol:

kakvom sad neznanju, je li ja trebam prije svega da zavrsim specilizaciju ili mozda ona o zdravlju mog prijatelja. :-) jbt tako me podsjecas na one zene koje se slomise uceci i radeci na sebi, da bi na kraju skontale da je to sve bilo uzalud. :-) :-) uzivaj u zivotu, osjeti ljubav. :-D

bozezdravljabozepravde :D
zelis reci,ako ti se prijatelj povjeri sa problemom,ma moze i obicni svrab a uzrok pogresan sapun,ali mozda nije siguran ,ali ponekad se jednostavno desi faza straha i postavi ti pitanje ,zar bi ga pokusao ismijavati,ignorirati ili ga posavjetovati :) temu nisam otvorila zbog penisa koji nemam,ali penis koji je u mojoj bliskoj sredini je defitivno moja briga a njegova odgovornost , i ne brini,vlastita briga o zdravlju nema veze sa svakodnevnom panikom :-D uzivam u zivotu ,hvala na brizi :-D
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#110 Re: hgijena,urologija i penisi , za nasu snaznu polovinu

Post by PipiDugaDevetka »

Mnoge muškinje nemaju svijest O POSTOJANJU PROSTATE.
Od prostatitisa mogu oboljeti SVI muškarci, ne samo stariji.
Imam privilegiju da je moj urolog, ustvari, urologinja.

Prst malen tanak, ne osjeti se.
Eborg

#111 Re: hgijena,urologija i penisi , za nasu snaznu polovinu

Post by Eborg »

Iskreno, muškarci ne razmišljaju nešto previše o tome. Kao prvo, kontaju da dok radi nema problema. A drugo, valjda im ofirno, šta li. :-)

Znam samo jednog muškarca koji je priznao da je bio kod urologa i to nakon što je od jedne gospoje pokupio baju. Najjača mi je bila izjava: "Jarane doktorica to pregleda, a meni crnjaaaak, tražim tačku na plafonu k'o lud, ne mogu da nađem nijednu jebem ti plafon!" :lol:
despina

#112 Re: hgijena,urologija i penisi , za nasu snaznu polovinu

Post by despina »

PipiDugaDevetka wrote:Mnoge muškinje nemaju svijest O POSTOJANJU PROSTATE.
Od prostatitisa mogu oboljeti SVI muškarci, ne samo stariji.

Imam privilegiju da je moj urolog, ustvari, urologinja.

Prst malen tanak, ne osjeti se.
napokon nešto pametno od muškarca na ovu temu :thumbup:
newklear

#113 Re: hgijena,urologija i penisi , za nasu snaznu polovinu

Post by newklear »

Eborg wrote:Iskreno, muškarci ne razmišljaju nešto previše o tome. Kao prvo, kontaju da dok radi nema problema. A drugo, valjda im ofirno, šta li. :-)

Znam samo jednog muškarca koji je priznao da je bio kod urologa i to nakon što je od jedne gospoje pokupio baju. Najjača mi je bila izjava: "Jarane doktorica to pregleda, a meni crnjaaaak, tražim tačku na plafonu k'o lud, ne mogu da nađem nijednu jebem ti plafon!" :lol:
:lol: :lol: :lol:
chuchumbamayumbe

#114 Re: hgijena,urologija i penisi , za nasu snaznu polovinu

Post by chuchumbamayumbe »

Ja sam išao na UZ testisa, prevencije radi. Sve bilo OK.
Što sam stariji sve se više čuvam da "ne sjedam na beton", osjetio sam da mi petlja popusti mnogo lakše nakon takvih sjedanja.
Znači, na tekmi vazda Avaz pod gu*icom i nema problema.
Strpljiva

#115 Re: hgijena,urologija i penisi , za nasu snaznu polovinu

Post by Strpljiva »

šime.sparina wrote:

:-)

Pokušavam shvatiti profil žena s kojima izlaziš, ne ide. Znam samo da vole patiti.
mrtva kokoš

#116 Re: hgijena,urologija i penisi , za nasu snaznu polovinu

Post by mrtva kokoš »

Strpljiva wrote: :-)

Pokušavam shvatiti profil žena s kojima izlaziš, ne ide. Znam samo da vole patiti.
aha, sve su mazohistkinje :skoljka: :-) nemas ti da sta pokusavas shvatiti, ocigledno ti ne ide, prepusti to drugima...

i ti imas nekakav problem, jer da nemas skontala bi da je vecina muskaraca ovakva kao ja.

jbt kakve veze ima profil zena ili slicne gluposti sa ovim sto sam rekao. kao da u gacama imamo sofisticiranu tehnologiju najnovije generacije. :-) evo da budem sto jasniji, o cuni se brinem kao o ostalim djelovima tijela a mogu se zakleti da je to vise nego 50% zena, koje se "brinu" o sebi. dovoljno je ljeti da vidis koliko cura ima masnu kosu da ti sve bude jasno, o ostalome ne moramo pricati, a ni muskarci nisu Bog zna kakav primjer. uhljup nadje uhljupa, tako da sa tim ne bi niko trebao imati problema.

gace mijenjam svaki dan i oblacim samo one koje mirisu na lenor. :lol: nakon svake nuzde operem cunu, osim kada sam negdje gdje za to ne postoji mogucnost, ne nosim vodu sa sobom. :skoljka: ne zaskacujem koga stignem, niti cesto mijenjam zene, tako da se ne plasim patriše i njenih drugarica la la lala la :lol:
a svaki covjek ko imalo drzi do nekih stvari zna da je "brijanje pazuha i stidnih mjesta" obaveza!!! :wink:

zasto bih isao urologu ako za tim nema potrebe ?! da vidim nekakvu promjenu pa i najmanju, otisao bih na pregled. sta tu nije jasno. po nekoj vasoj prici mi ne bi trebalo da odilazimo od doktora jer bi onda valjalo pregledati i ispitati sve vitalne organe covjecijeg tijela, jer sve je podjednako bitno, zar ne !! :-) covjek i kad se poreze po prstu, ako adekvatno ne odgovori moze imati nesagledive posljedice a ne kada je u pitanju cuna ili neki drugi organ. ali sve u skladu sa potrebama, necemo pretjerivati i traziti dlake tamo gdje ih nema. :D

neke stvari koje vi spominjete su totalne gluposti, sta bi bilo kad bi bilo, hipoteticka naglabanja, jer svaki dio tijela moze zahvatiti neka nedaca.

ne znam samo sto si se uhvatila posebno ovog dijela " ali nismo opsjednuti na takav nacin bolescinama niti imamo problema kakve vi imate" .

sta ovdje nije jasno?! otvorite temu i onda serete o bolescinama, tvrdite kako je muskarce stid pricati o "ponosu", zar nije ovo opsjednutost ?! da otvorimo google urologiju?! muskarci se na nasu bilolosku i svaku drugu radost ne susrecu sa problemima u onom obimu kao vi zene, to je cinjenica. ako postoje i problemi, ne postoje zbog toga sto neko ne ide na "bespotrebne" preglede. jer bi to znacilo ako covjek dobije lupam karcinom pluca on je kriv sto nije isao na pregled pluca. mislim, halo o cemu pricamo...

covjek se treba cuvati, pa i bezazlenog sjedanja na beton, ako se nesto desi, nedo Bog, treba se lijeciti. znam ja da je vama bitna cuna :mrgreen: ali nemojte od necega cega nema praviti nauku na nivou kisne gliste...

izvini ako sam malo oduzio, ali ta vasa "empacipacija" nas je natjerala da se stalno zbog necega osjecamo krivim, da se pravdamo i da vam udovoljavamo pa u skladu sa tim moradoh odgovoriti. :D

osjeti ljubav :D
HAVANA

#117 Re: hgijena,urologija i penisi , za nasu snaznu polovinu

Post by HAVANA »

Puno pisam kad pijem pivu,a prije nisam...u stvari,puno pisam i kad je mazija, i poslije kafe... :cry:
Pipi dragi,nije valjda da moram na prstic? :shock:
JThomas

#118 Re: hgijena,urologija i penisi , za nasu snaznu polovinu

Post by JThomas »

ništa me ne boli, no viđu ga što je lijep :D
itekako

#119 Re: hgijena,urologija i penisi , za nasu snaznu polovinu

Post by itekako »

salu na stranu, imam dilemu.
jel normalno da mi je cuna duga 26 cm s tendencijom daljeg rasta?

:D
Strpljiva

#120 Re: hgijena,urologija i penisi , za nasu snaznu polovinu

Post by Strpljiva »

@šime

To što ne neko uhvatio baš tog dijela, pitaj ljubav_aha. Ona je pokrenula temu.

Ja sam citirala samo onaj dio gdje kažeš da nemate probleme koje žene imaju. Upravo te boleščine, kako ih ti nazva, ne dolaze same. Neko prenosilac mora biti. Žena ima spolno prenosivu bolest, a nije bila zaražena ranije. On naravno ne ide na pregled, jer zaboga nigdje nije porezan, da ima potrebe za tim.

Doktoru ne idemo samo ranjeni, idemo i preventive radi. To su žene pokušavale reći na prethodnim stranicama.

Mene bi zabolilo nešto sada, (da imam) da li vi idete urologu ili ne. Osvrnula sam se na tvoj komentar da samo žene imaju boleščine, vi imuni na sve.

Ne znam ko je to bez problema?! Despini nije lahko, ja imam problema...Meni sve ovo govori da ti imaš problem sa sobom i projiciraš na druge. Ismijavanje, napadanje, sveznanost je rezervisano za većinu tvojih postova. Dala bih ja i kratku analizu tebe, ali prepustit ću to drugima :wink:

Higijenske navike su ti za pohvalu. ;-)

Više sexa i manje ćeš jahati forumaše :thumbup:
Locked