cekaj malo , zar je tebi bolje zivjeti u nezanju i da tvoja ljepsa polovina ne zna nista o penis-zdravljušime.sparina wrote:kaznite me kriv samljubav_aha wrote: e ovo je vec schovinisticki stav![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nije ni tebi lahko
hgijena,urologija i penisi , za nasu snaznu polovinu
Moderator: anex
- ljubav_aha
#101 Re: hgijena,urologija i penisi , za nasu snaznu polovinu
- fatamorgana
#102 Re: hgijena,urologija i penisi , za nasu snaznu polovinu
Ma nije nova činjenica da je čuvate ko' malo vode na dlanu,despina wrote:šime.sparina wrote:kako nema samo feministinje se mogu zamarati sa ovim glupostima ili doktori kojima je ovo strukaljubav_aha wrote: kakve veze tema ima sa feministkinjama![]()
4 ispisane stranice a niko od vas muškaraca nije spomenuo da li ide na kontrolini pregled ili ne?
i samo se vi tješite da problemi dolaze u poznim godinama, to uopšte nije tačno. poznanik, 32 godine, karcinom testisa, jedva živ ostao, ali su mu odstranili jedan testis....
meni ovo uopšte nije smiješno, samo dokazuje kako vodite nebrigu o vašem zdravlju.
meni bi bilo nepojmljivo da jednom godišnje ne uradim papa test i svako pola godine redovni pregled kod ginekologa.
Last edited by fatamorgana on 20/01/2012 17:41, edited 1 time in total.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#103 Re: hgijena,urologija i penisi , za nasu snaznu polovinu
fatamorgana wrote:Ma nije nova činjenica da je čuvate ko' malo vode na dlanu,
- fatamorgana
#104 Re: hgijena,urologija i penisi , za nasu snaznu polovinu
usrećih čo'eka,leet wrote:fatamorgana wrote:Ma nije nova činjenica da je čuvate ko' malo vode na dlanu,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- kokuz_sa
#105 Re: hgijena,urologija i penisi , za nasu snaznu polovinu
Mujo se trebao ženiti i dva dana prije svadbe ode na momačku u javnu kuću i slomi onu stvar.
Ode kod doktora i ovaj mu kaže da mora u gips ili ga moraju sjeći.
Mujo šta će, kad mora, neka ide onda u gips….
I, stiže prva bračna noć!
Kaže mlada:
vidiš li ove usne, to niko ljubio nije, vidiš li ove
grudi, to niko dirao nije, a ovo dolje, to nitko nije
ni vidio, a kamo li išta drugo!
Mujo nju gleda pa će na to:
Meni to govoriš? Pogledaj ovo, nov, neotpakovan!
Ode kod doktora i ovaj mu kaže da mora u gips ili ga moraju sjeći.
Mujo šta će, kad mora, neka ide onda u gips….
I, stiže prva bračna noć!
Kaže mlada:
vidiš li ove usne, to niko ljubio nije, vidiš li ove
grudi, to niko dirao nije, a ovo dolje, to nitko nije
ni vidio, a kamo li išta drugo!
Mujo nju gleda pa će na to:
Meni to govoriš? Pogledaj ovo, nov, neotpakovan!
- mrtva kokoš
#106 Re: hgijena,urologija i penisi , za nasu snaznu polovinu
ne idem, evo reko sam tidespina wrote: 4 ispisane stranice a niko od vas muškaraca nije spomenuo da li ide na kontrolini pregled ili ne?
i samo se vi tješite da problemi dolaze u poznim godinama, to uopšte nije tačno. poznanik, 32 godine, karcinom testisa, jedva živ ostao, ali su mu odstranili jedan testis....
meni ovo uopšte nije smiješno, samo dokazuje kako vodite nebrigu o vašem zdravlju.
meni bi bilo nepojmljivo da jednom godišnje ne uradim papa test i svako pola godine redovni pregled kod ginekologa.
znas sta je problem, precjenjujes zivot. nebitni smo za covjecanstvo
uhhh, ni tebi nije lahko. svi mi vodimo higijenu, ali nismo opsjednuti na takav nacin bolescinama niti imamo problema kakve vi imate. postoje iznimci, kao i u svemu...
i treba da ides. a kad budes imala muza natjeraj ga da ode kod doce i da ti donese potvrdu da je sve ok .
- mrtva kokoš
#107 Re: hgijena,urologija i penisi , za nasu snaznu polovinu
cekaj malo , ljepsa polovina, ne slazem se sa tim. kakva je to floskula o ljepsoj polovini, mozda sam ja ljepsi.ljubav_aha wrote: sad ti cekaj malo , zar je tebi bolje zivjeti u nezanju i da tvoja ljepsa polovina ne zna nista o penis-zdravlju
kad primjetim promjene, prijavit cu kvar.
kakvom sad neznanju, je li ja trebam prije svega da zavrsim specilizaciju ili mozda ona o zdravlju mog prijatelja.
bozezdravljabozepravde
Last edited by mrtva kokoš on 20/01/2012 19:16, edited 3 times in total.
- despina
#108 Re: hgijena,urologija i penisi , za nasu snaznu polovinu
ja cijenim svoj život i svoje zdravlje i sama sam sebi bitna.šime.sparina wrote:ne idem, evo reko sam tidespina wrote: 4 ispisane stranice a niko od vas muškaraca nije spomenuo da li ide na kontrolini pregled ili ne?
meni bi bilo nepojmljivo da jednom godišnje ne uradim papa test i svako pola godine redovni pregled kod ginekologa.´
znas sta je problem, precjenjujes zivot. nebitni smo za covjecanstvo![]()
uhhh, ni tebi nije lahko. svi mi vodimo higijenu, ali nismo opsjednuti na takav nacin bolescinama niti imamo problema kakve vi imate. postoje iznimci, kao i u svemu...
i treba da ides. a kad budes imala muza natjeraj ga da ode kod doce i da ti donese potvrdu da je sve ok .![]()
moj čoek ne treba meni donositi potvrdu na uvid da je ok, to radi prvenstveno radi sebe, nije dijete, niti sam mu ja mama da ga vucaram po doktorima
- ljubav_aha
#109 Re: hgijena,urologija i penisi , za nasu snaznu polovinu
zelis reci,ako ti se prijatelj povjeri sa problemom,ma moze i obicni svrab a uzrok pogresan sapun,ali mozda nije siguran ,ali ponekad se jednostavno desi faza straha i postavi ti pitanje ,zar bi ga pokusao ismijavati,ignorirati ili ga posavjetovatišime.sparina wrote:cekaj malo , ljepsa polovina, ne slazem se sa tim. kakva je to floskula o ljepsoj polovini, mozda sam ja ljepsi.ljubav_aha wrote: sad ti cekaj malo , zar je tebi bolje zivjeti u nezanju i da tvoja ljepsa polovina ne zna nista o penis-zdravlju![]()
![]()
kad primjetim promjene, prijavit cu kvar.![]()
![]()
![]()
kakvom sad neznanju, je li ja trebam prije svega da zavrsim specilizaciju ili mozda ona o zdravlju mog prijatelja.jbt tako me podsjecas na one zene koje se slomise uceci i radeci na sebi, da bi na kraju skontale da je to sve bilo uzalud.
![]()
uzivaj u zivotu, osjeti ljubav.
![]()
bozezdravljabozepravde
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#110 Re: hgijena,urologija i penisi , za nasu snaznu polovinu
Mnoge muškinje nemaju svijest O POSTOJANJU PROSTATE.
Od prostatitisa mogu oboljeti SVI muškarci, ne samo stariji.
Imam privilegiju da je moj urolog, ustvari, urologinja.
Prst malen tanak, ne osjeti se.
-
Eborg
#111 Re: hgijena,urologija i penisi , za nasu snaznu polovinu
Iskreno, muškarci ne razmišljaju nešto previše o tome. Kao prvo, kontaju da dok radi nema problema. A drugo, valjda im ofirno, šta li.
Znam samo jednog muškarca koji je priznao da je bio kod urologa i to nakon što je od jedne gospoje pokupio baju. Najjača mi je bila izjava: "Jarane doktorica to pregleda, a meni crnjaaaak, tražim tačku na plafonu k'o lud, ne mogu da nađem nijednu jebem ti plafon!"
Znam samo jednog muškarca koji je priznao da je bio kod urologa i to nakon što je od jedne gospoje pokupio baju. Najjača mi je bila izjava: "Jarane doktorica to pregleda, a meni crnjaaaak, tražim tačku na plafonu k'o lud, ne mogu da nađem nijednu jebem ti plafon!"
- despina
#112 Re: hgijena,urologija i penisi , za nasu snaznu polovinu
napokon nešto pametno od muškarca na ovu temuPipiDugaDevetka wrote:Mnoge muškinje nemaju svijest O POSTOJANJU PROSTATE.
- newklear
#113 Re: hgijena,urologija i penisi , za nasu snaznu polovinu
Eborg wrote:Iskreno, muškarci ne razmišljaju nešto previše o tome. Kao prvo, kontaju da dok radi nema problema. A drugo, valjda im ofirno, šta li.![]()
- chuchumbamayumbe
#114 Re: hgijena,urologija i penisi , za nasu snaznu polovinu
Ja sam išao na UZ testisa, prevencije radi. Sve bilo OK.
Što sam stariji sve se više čuvam da "ne sjedam na beton", osjetio sam da mi petlja popusti mnogo lakše nakon takvih sjedanja.
Znači, na tekmi vazda Avaz pod gu*icom i nema problema.
Što sam stariji sve se više čuvam da "ne sjedam na beton", osjetio sam da mi petlja popusti mnogo lakše nakon takvih sjedanja.
Znači, na tekmi vazda Avaz pod gu*icom i nema problema.
-
Strpljiva
#115 Re: hgijena,urologija i penisi , za nasu snaznu polovinu
šime.sparina wrote:ne idem, evo reko sam tidespina wrote: 4 ispisane stranice a niko od vas muškaraca nije spomenuo da li ide na kontrolini pregled ili ne?
meni bi bilo nepojmljivo da jednom godišnje ne uradim papa test i svako pola godine redovni pregled kod ginekologa.´
znas sta je problem, precjenjujes zivot. nebitni smo za covjecanstvo![]()
i treba da ides. a kad budes imala muza natjeraj ga da ode kod doce i da ti donese potvrdu da je sve ok .![]()
Pokušavam shvatiti profil žena s kojima izlaziš, ne ide. Znam samo da vole patiti.
- mrtva kokoš
#116 Re: hgijena,urologija i penisi , za nasu snaznu polovinu
aha, sve su mazohistkinjeStrpljiva wrote:
Pokušavam shvatiti profil žena s kojima izlaziš, ne ide. Znam samo da vole patiti.
i ti imas nekakav problem, jer da nemas skontala bi da je vecina muskaraca ovakva kao ja.
jbt kakve veze ima profil zena ili slicne gluposti sa ovim sto sam rekao. kao da u gacama imamo sofisticiranu tehnologiju najnovije generacije.
gace mijenjam svaki dan i oblacim samo one koje mirisu na lenor.
a svaki covjek ko imalo drzi do nekih stvari zna da je "brijanje pazuha i stidnih mjesta" obaveza!!!
zasto bih isao urologu ako za tim nema potrebe ?! da vidim nekakvu promjenu pa i najmanju, otisao bih na pregled. sta tu nije jasno. po nekoj vasoj prici mi ne bi trebalo da odilazimo od doktora jer bi onda valjalo pregledati i ispitati sve vitalne organe covjecijeg tijela, jer sve je podjednako bitno, zar ne !!
neke stvari koje vi spominjete su totalne gluposti, sta bi bilo kad bi bilo, hipoteticka naglabanja, jer svaki dio tijela moze zahvatiti neka nedaca.
ne znam samo sto si se uhvatila posebno ovog dijela " ali nismo opsjednuti na takav nacin bolescinama niti imamo problema kakve vi imate" .
sta ovdje nije jasno?! otvorite temu i onda serete o bolescinama, tvrdite kako je muskarce stid pricati o "ponosu", zar nije ovo opsjednutost ?! da otvorimo google urologiju?! muskarci se na nasu bilolosku i svaku drugu radost ne susrecu sa problemima u onom obimu kao vi zene, to je cinjenica. ako postoje i problemi, ne postoje zbog toga sto neko ne ide na "bespotrebne" preglede. jer bi to znacilo ako covjek dobije lupam karcinom pluca on je kriv sto nije isao na pregled pluca. mislim, halo o cemu pricamo...
covjek se treba cuvati, pa i bezazlenog sjedanja na beton, ako se nesto desi, nedo Bog, treba se lijeciti. znam ja da je vama bitna cuna
izvini ako sam malo oduzio, ali ta vasa "empacipacija" nas je natjerala da se stalno zbog necega osjecamo krivim, da se pravdamo i da vam udovoljavamo pa u skladu sa tim moradoh odgovoriti.
osjeti ljubav
- HAVANA
#117 Re: hgijena,urologija i penisi , za nasu snaznu polovinu
Puno pisam kad pijem pivu,a prije nisam...u stvari,puno pisam i kad je mazija, i poslije kafe... 
Pipi dragi,nije valjda da moram na prstic?
Pipi dragi,nije valjda da moram na prstic?
- JThomas
#118 Re: hgijena,urologija i penisi , za nasu snaznu polovinu
ništa me ne boli, no viđu ga što je lijep 
-
itekako
#119 Re: hgijena,urologija i penisi , za nasu snaznu polovinu
salu na stranu, imam dilemu.
jel normalno da mi je cuna duga 26 cm s tendencijom daljeg rasta?

jel normalno da mi je cuna duga 26 cm s tendencijom daljeg rasta?
-
Strpljiva
#120 Re: hgijena,urologija i penisi , za nasu snaznu polovinu
@šime
To što ne neko uhvatio baš tog dijela, pitaj ljubav_aha. Ona je pokrenula temu.
Ja sam citirala samo onaj dio gdje kažeš da nemate probleme koje žene imaju. Upravo te boleščine, kako ih ti nazva, ne dolaze same. Neko prenosilac mora biti. Žena ima spolno prenosivu bolest, a nije bila zaražena ranije. On naravno ne ide na pregled, jer zaboga nigdje nije porezan, da ima potrebe za tim.
Doktoru ne idemo samo ranjeni, idemo i preventive radi. To su žene pokušavale reći na prethodnim stranicama.
Mene bi zabolilo nešto sada, (da imam) da li vi idete urologu ili ne. Osvrnula sam se na tvoj komentar da samo žene imaju boleščine, vi imuni na sve.
Ne znam ko je to bez problema?! Despini nije lahko, ja imam problema...Meni sve ovo govori da ti imaš problem sa sobom i projiciraš na druge. Ismijavanje, napadanje, sveznanost je rezervisano za većinu tvojih postova. Dala bih ja i kratku analizu tebe, ali prepustit ću to drugima
Higijenske navike su ti za pohvalu.
Više sexa i manje ćeš jahati forumaše
To što ne neko uhvatio baš tog dijela, pitaj ljubav_aha. Ona je pokrenula temu.
Ja sam citirala samo onaj dio gdje kažeš da nemate probleme koje žene imaju. Upravo te boleščine, kako ih ti nazva, ne dolaze same. Neko prenosilac mora biti. Žena ima spolno prenosivu bolest, a nije bila zaražena ranije. On naravno ne ide na pregled, jer zaboga nigdje nije porezan, da ima potrebe za tim.
Doktoru ne idemo samo ranjeni, idemo i preventive radi. To su žene pokušavale reći na prethodnim stranicama.
Mene bi zabolilo nešto sada, (da imam) da li vi idete urologu ili ne. Osvrnula sam se na tvoj komentar da samo žene imaju boleščine, vi imuni na sve.
Ne znam ko je to bez problema?! Despini nije lahko, ja imam problema...Meni sve ovo govori da ti imaš problem sa sobom i projiciraš na druge. Ismijavanje, napadanje, sveznanost je rezervisano za većinu tvojih postova. Dala bih ja i kratku analizu tebe, ali prepustit ću to drugima
Higijenske navike su ti za pohvalu.
Više sexa i manje ćeš jahati forumaše