da vas malo citamo na ovoj temiChmoljo wrote:nemamo muda.despina wrote:Chmoljo wrote:samo gledam
a zašto vi muškinje nemate temu urologija i penisi?
izvolite,navalite decki
Moderator: anex
da vas malo citamo na ovoj temiChmoljo wrote:nemamo muda.despina wrote:Chmoljo wrote:samo gledam
a zašto vi muškinje nemate temu urologija i penisi?
ljubav_aha wrote:
izvolite,navalite decki
jezicima i prsticimaRidjobrki wrote:Čime, penisima? Na šta?ljubav_aha wrote:
izvolite,navalite decki
znamdespina wrote:![]()
ma kakvi oni i tema
![]()
e da i to doživim da će neko od njih, pa makar i na anonimnom forumu da priča o problemima svog "najboljeg druga"
ma znam,inace da imate problem/e,osusio bi se i otpaoGhost_Rider_XXX wrote:Mi nejmamo problema.
vi,ma vi ste me nasekirali,citate o nasim vaginama ,a ne smijete ni tamo zucnutitazmaniaBAN4 wrote:@ljubav_aha neko te opasno nasekiro?
2 case vode za svakodnevno zdravlješime.sparina wrote:najveci problem je kako ga plaknuti poslije piša![]()
nihil_ wrote:Ja problema nemam, sve fercera ko urica
znaci,dize sa iskljucivo na lijepe zenefidoremilienko wrote:Meni se ne diže, evo danima. A kako da se digne, niđe lijepe žene![]()
![]()
ljubav_aha wrote:vi,ma vi ste me nasekirali,citate o nasim vaginama ,a ne smijete ni tamo zucnutitazmaniaBAN4 wrote:@ljubav_aha neko te opasno nasekiro?![]()
gdje je ta silna hrabrost,pa nije ovo stoljece neznajnja,kad je sve bilo tajna,znamo ,mi,zene,da i vi imate probleme ,higijena,imate strah ako se malo promjeni boja na penisu i slicno
Jbga, takav kriterijljubav_aha wrote:znaci,dize sa iskljucivo na lijepe zenefidoremilienko wrote:Meni se ne diže, evo danima. A kako da se digne, niđe lijepe žene![]()
![]()
![]()
at to je uslov,nisma znala
ako je takav slucaj kod tebe ne mora znaciti da je i kod drugih6.april wrote:Vrlo problematična je higijena Bosanskih muškaraca.
Na žalost, velika većina vrlo malo vremena posvećuje higijeni svojih intimnih dijelova - kako pranju tako i "šišanju".
Ja bih da vas pitam, zašto je to tako?
Zar vam se ne gadi poljubiti djevojku/ženu nakon što se ista "poigrala" sa vašim "ponosom", a sami ste svjesni koliko je isti "čist"?
Ako ništa, a ono higijena zbog sebe sama.
neki dan se naslaih sa svojim kucnim doktorom:Static-X wrote:prosvijetli nas![]()
il da nisi stagod prisila pa da naucis kako se barata time
šime.sparina wrote:ako je takav slucaj kod tebe ne mora znaciti da je i kod drugih6.april wrote:Vrlo problematična je higijena Bosanskih muškaraca.
Na žalost, velika većina vrlo malo vremena posvećuje higijeni svojih intimnih dijelova - kako pranju tako i "šišanju".
Ja bih da vas pitam, zašto je to tako?
Zar vam se ne gadi poljubiti djevojku/ženu nakon što se ista "poigrala" sa vašim "ponosom", a sami ste svjesni koliko je isti "čist"?
Ako ništa, a ono higijena zbog sebe sama.![]()
![]()
i vi niste normalni sto citate nasu vaginalnu temunihil_ wrote:ljubav_aha wrote: vi,ma vi ste me nasekirali,citate o nasim vaginama ,a ne smijete ni tamo zucnuti![]()
gdje je ta silna hrabrost,pa nije ovo stoljece neznajnja,kad je sve bilo tajna,znamo ,mi,zene,da i vi imate probleme ,higijena,imate strah ako se malo promjeni boja na penisu i slicno
Cuj hrabrost? Za sta? Sto to tebe bas toliko intersuje da neko prica o svojoj chuni? Je's uredu ti?![]()