Fala tiljubav_aha wrote:neprilagojdena je u pravuVragolan wrote:ako ima rijec f..k nemora znaciti da je psovka , to se vise tumaci kao HAAA??? po naski znaci cudis se necemuneprilagodjena wrote:Zar wtf nije psovka![]()
ili NUUUU A A A A , SVASTA
vragolancek,hajd' reci WTF na poslu ispred klijentale,jer Boze moj,ti si se samo malo zaibretio na moderan nacin,a klijentala "nece" reagovati ovakoma nee nece,uopste
![]()
med NE,svako reaguje drugacije,niko nema pravo ekperimenitrati sa bebom
neprilagodjena ,ma ti si mama i po
HELP!! Sta i kako uciniti da beba spava preko noci?!?
Moderator: anex
- neprilagodjena
#51 Re: HELP!! Sta i kako uciniti da beba spava preko noci?!?
- ljubav_aha
#52 Re: HELP!! Sta i kako uciniti da beba spava preko noci?!?
neprilagodjena,hvala
kad se spustis na americko tlo,tebe cekam sa bebicom kod mene na kafu 
-
Aorta
#53 Re: HELP!! Sta i kako uciniti da beba spava preko noci?!?
Nemam vam kad ni odgovoriti kako treba, ali tu sam, svrnem po minut-dva, upijam sve sto pisete. Hvala, hvala ...
Trenutna strategija: uvesti malo reda, biti ustrajaniji sa vecernjom rutinom, izbaciti igracke iz krevetica, smanjiti stimulaciju pred spavanje, dobro napitati, pa vidjecemo. Nek je on, a i mi s njim, ziv, zdrav i veseo, a ostalo je sve sekundarno.
@ hadzinica: Hi, lady!
Sve je bas tako!
@ sheikha: Sve te knjige, you name it, I've read it ... ali sam slaba u primjeni, pokleknem i dzaba. Happiest Baby on the Block i sve od Dr. Harvey Karp-a smo obradili i kofole primjenili. Nije ni cudo sto djete nece da spava u 9, kad je noc prije gledo klizanje do ponoci i udaro u Exersauceru. :-/
@ marselaa: hvala na solidarnoscu.
Trenutna strategija: uvesti malo reda, biti ustrajaniji sa vecernjom rutinom, izbaciti igracke iz krevetica, smanjiti stimulaciju pred spavanje, dobro napitati, pa vidjecemo. Nek je on, a i mi s njim, ziv, zdrav i veseo, a ostalo je sve sekundarno.
@ hadzinica: Hi, lady!
@ sheikha: Sve te knjige, you name it, I've read it ... ali sam slaba u primjeni, pokleknem i dzaba. Happiest Baby on the Block i sve od Dr. Harvey Karp-a smo obradili i kofole primjenili. Nije ni cudo sto djete nece da spava u 9, kad je noc prije gledo klizanje do ponoci i udaro u Exersauceru. :-/
@ marselaa: hvala na solidarnoscu.