ja nigdje nisam vidio na tv ekranima vece grozote vec samo kod nas
posto je u pitanju ova emisija ja cu amo reci da je to za mene cirkus
Zao mi je ljudi koji su zrtve Hayatove logike da dovedu bolesne gladne zedne i stave ih u program i onda oni malo zaplacu od dragosti jer im je Hayatov sponzor dao kupatilo a Hayat dobio vecu gledanost
Hayat jeste u velikim finansijskim problemima
Propao im je projekt Nove Vogosce
Propao WOG
Nova zgrada vec godinu dana nije useljena
Ova emisija je produzetak Ramazanskog programa pod drugim imenom naravno u istom studiju
Hayat Recept za dobar život
Moderator: anex
- Amazonka27
#77 Re: Hayat Recept za dobar život
upoznala sam Aidu jos na faxu. Tada nije bila ni u vezi s njim. cura nije glupa. Jedna od onih koji su fakat ucili iako su radili kao voditelji. I dan danas se lijepo pozdravi.papacja wrote:Može ona kad' joj je muž direktor Hayat prodakcije, pa ima štelu, te se može malo i nekulturnije ponašati.dinosaur wrote:Aida misli da je najpametnija i to pokusava dokazati (pih!).Sjetih se proslogodisnjeg ramazanskog programa kad je sa Nihadom Mameledžijom vodila program i toliko je tvrdoglavo ispravljala Nihada da je izgledalo da ce se posvadjati pred kamerama ili nesto slicno.
Sve u svemu, nije bas profesionalno odradila ni jednu emisiju koju vodi bez pripremljenog teksta,al ono od rijeci do rijeci...
-
samo malo
#78 Re: Hayat Recept za dobar život
Nisi Messi, da te utjesimskojotovski wrote:ako je Aida Mehic "jedna od najuspjesnijih voditeljica", onda sam ja Messi!
i ovo je samo moje misljenje koje, siguran sam, dijeli vecina
Aida je kao i ostatak Hayata, najobicniji sund, sa mahalskim prizvukom.
Nemam nista protiv mahale, u njoj sam se rodio, samo da naglasim.
- Mahalac
#79 Re: Hayat Recept za dobar život
Citajuci sve ovo ja mislim da je ovde najvise konkurencije a najmanje iskrenih komentara.