Hayat Recept za dobar život

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

StupskaBitanga

#76 Re: Hayat Recept za dobar život

Post by StupskaBitanga »

ja nigdje nisam vidio na tv ekranima vece grozote vec samo kod nas

posto je u pitanju ova emisija ja cu amo reci da je to za mene cirkus
Zao mi je ljudi koji su zrtve Hayatove logike da dovedu bolesne gladne zedne i stave ih u program i onda oni malo zaplacu od dragosti jer im je Hayatov sponzor dao kupatilo a Hayat dobio vecu gledanost
Hayat jeste u velikim finansijskim problemima
Propao im je projekt Nove Vogosce
Propao WOG
Nova zgrada vec godinu dana nije useljena

Ova emisija je produzetak Ramazanskog programa pod drugim imenom naravno u istom studiju
Amazonka27

#77 Re: Hayat Recept za dobar život

Post by Amazonka27 »

papacja wrote:
dinosaur wrote:Aida misli da je najpametnija i to pokusava dokazati (pih!).Sjetih se proslogodisnjeg ramazanskog programa kad je sa Nihadom Mameledžijom vodila program i toliko je tvrdoglavo ispravljala Nihada da je izgledalo da ce se posvadjati pred kamerama ili nesto slicno.
Sve u svemu, nije bas profesionalno odradila ni jednu emisiju koju vodi bez pripremljenog teksta,al ono od rijeci do rijeci...
Može ona kad' joj je muž direktor Hayat prodakcije, pa ima štelu, te se može malo i nekulturnije ponašati. :mrgreen:
upoznala sam Aidu jos na faxu. Tada nije bila ni u vezi s njim. cura nije glupa. Jedna od onih koji su fakat ucili iako su radili kao voditelji. I dan danas se lijepo pozdravi.
samo malo

#78 Re: Hayat Recept za dobar život

Post by samo malo »

skojotovski wrote:ako je Aida Mehic "jedna od najuspjesnijih voditeljica", onda sam ja Messi!

i ovo je samo moje misljenje koje, siguran sam, dijeli vecina :D
Nisi Messi, da te utjesim :D

Aida je kao i ostatak Hayata, najobicniji sund, sa mahalskim prizvukom.

Nemam nista protiv mahale, u njoj sam se rodio, samo da naglasim.
Mahalac

#79 Re: Hayat Recept za dobar život

Post by Mahalac »

Citajuci sve ovo ja mislim da je ovde najvise konkurencije a najmanje iskrenih komentara.

:run:
Post Reply