Hattab72 povukao prijetnje Silajdžiću, Ceriću i Tihiću

Locked
Bea_Trix
Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'

Post by Bea_Trix »

Alfons Kauders wrote:
Faust wrote:
dexcox wrote:"teolozi" sa 4 razreda osnovne i praksom izvodjenja krave na ispashu.
poneki zna i video okaciti na youtube...
ma to mu neko pomogo... :D:D:D
:lol: :lol: :lol: :thumbup:

uglavnom, ovo bi trebalo da bude jako nepopularno u vehabijskim krugovima, mislim na njegov postupak, jer je taaako americki :D preko noci anonimac postaje zvijezd internet reality showa, nadje se na svjetskim dnevinicima... showtime... :D
Area_51

Post by Area_51 »

covjek je postavio i onaj video koji je Hag uzeo kao dokaz protiv Rasima Delica, sve nas je poucio o moralu, kako treba braci dati drzavljanstva, pa onda poceo da se bavi prijetnjama. Odjednom nestade, sto je ovako jedan izraz odlucnosti i promisljenosti, sad me interesuje da nije on onaj sto je krenuo u americku ambasadu u Austriji sa ekserima, pa ne moze da se pojaci na forumu. :-D
_ambassador

Post by _ambassador »

a svasta :shock: :shock: :shock:

nekoc ja rekoh da smo na SAX-u sama elita :D:D:D
kud ces dalje???

PS ljudi koji pate od zelje da postanu popularni imaju sve bolje uslove da to postignu :roll: :-) :D
Ahmmed

Post by Ahmmed »

MuaDib wrote:Pas koj laje ne ujeda. Ali ti fundamentalisti u dronjcima uništavaju tradiciju muslimana u Bosni i Hercegovini. Lijepo zavrnuti sve saudijske fondove, pa kad nema para neće biti ni brada ni kojekakvih pokrivala kod žena. Pogledajte ih samo kako izgledaju gore neg četnici, čak idu u krajnost da se nesmiju kupat jer ja Allah samo propisao abdest. nama oni ne trebaju i treba im reči to otvoreno. Nama ovdje ne trebate, iamte Beludžistan, Afganistan, sudan i Saudijsku Arabiju, pa ako vam se ne sviđaju bosanski muslimani,l bujrum u navedene srednjovjekovne države.
Kakav god moj stav o vehabijama bio....Ovo je klasična potvora...Vehabije itekako znaju da je Allah propisao gusul,kupanje.....
karabaja-x
Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)

Post by karabaja-x »

ne kontam sta je taj hattab skrivio? reko je samo da ce objaviti neke slike, nije nikom prijetio.
Orbini

Post by Orbini »

karabaja-x wrote:ne kontam sta je taj hattab skrivio? reko je samo da ce objaviti neke slike, nije nikom prijetio.
Pa vjerovatno je pod "crni Bajram" mislio na sarajevsku maglu.
karabaja-x
Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)

Post by karabaja-x »

Orbini wrote:
karabaja-x wrote:ne kontam sta je taj hattab skrivio? reko je samo da ce objaviti neke slike, nije nikom prijetio.
Pa vjerovatno je pod "crni Bajram" mislio na sarajevsku maglu.
ja mislim da je on to vise figurativno mislio
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

hattab je vrsio pokusaj ucjene...koliko god mi sva trojica proyvanih bila mrska, njegov potez smatram debilizmom...

Da je htio nesto postici, objavio bi snimke bez preseravanja i teatralnosti...ocekujem ga u Oprah show brzo...
karabaja-x

Post by karabaja-x »

mIRCerka wrote:
hattab je vrsio pokusaj ucjene...koliko god mi sva trojica proyvanih bila mrska, njegov potez smatram debilizmom...

Da je htio nesto postici, objavio bi snimke bez preseravanja i teatralnosti...ocekujem ga u Oprah show brzo...
ja mi jake ucjene, ja mislim da je murija protiv njega imala samo kitu u ruci
mIRCerka

Post by mIRCerka »

karabaja-x wrote:
mIRCerka wrote:

ja mi jake ucjene, ja mislim da je murija protiv njega imala samo kitu u ruci
karabaja, Haris nije samo Haris, vec clan predsjednistva...to nije napad na osobu vec na POZICIJU, na instituciju... i kad SIPA zatrazi od bilo kojeg organa US vlasti da istraze ko to atakuje na predsjednistvo, s kitom u ruci ili ne, jebo je hattab jeza u ledja...bezze...
karabaja-x

Post by karabaja-x »

objavljivanje slika je napad? ne kontam, valjda bi to trebalo biti pozeljno
mIRCerka

Post by mIRCerka »

karabaja-x wrote:objavljivanje slika je napad? ne kontam, valjda bi to trebalo biti pozeljno
ako ne ucinite ovo, uradicu ovo..ucjena...
ragib

Post by ragib »

Ahmmed wrote:
MuaDib wrote:Pas koj laje ne ujeda. Ali ti fundamentalisti u dronjcima uništavaju tradiciju muslimana u Bosni i Hercegovini. Lijepo zavrnuti sve saudijske fondove, pa kad nema para neće biti ni brada ni kojekakvih pokrivala kod žena. Pogledajte ih samo kako izgledaju gore neg četnici, čak idu u krajnost da se nesmiju kupat jer ja Allah samo propisao abdest. nama oni ne trebaju i treba im reči to otvoreno. Nama ovdje ne trebate, iamte Beludžistan, Afganistan, sudan i Saudijsku Arabiju, pa ako vam se ne sviđaju bosanski muslimani,l bujrum u navedene srednjovjekovne države.
brada i pokrivala kod zena bilo je i prije komunizma
Prozor

Post by Prozor »

bosmen wrote:
bosmen wrote:
chuchumbamayumbe wrote: Kao što sam i pretpostavio!
Nije prošlo ni 24 sata a SIPA već istražuje, umiješano je i tužilaštvo...
Moj hattab72, daleko si dogurao, svijumi! :-)
Ali opet procitaj to sto si citirao sto sam rekao.
SIPA istrazuje ali sa njim nece imati nista.

Rekoh ja na onoj drugoj temi vec. :D

Na Hayatu su javili da su SIPA i FBI locirali doticnog,
USA, :D
Jacksonville, Florida :D
callmethebreeeze

Post by callmethebreeeze »

joj, ovaj mi je prejak. nasao je da se igra cyber-dzihadlije iz floride :roll: hajde sto zivi u kjafirskoj zemlji pored slobodarskog afghanistana, uzbudljivog iraka ili napredne saudijske arabije, ali kud izabra floridu?!?!?! vjerovatno po cio dan sjedi kuci krijuci se od sunca i polugolih teta pa pise budalastine po netu :D
jeza u ledja

Post by jeza u ledja »

koji luzer :roll:
Majstorinho

Post by Majstorinho »

Hattab je ispao ckapi.
artzy

Post by artzy »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:Ima jedna pametna koja kaze...

"Ne vadi pistolj kao ne mislis pucati."

Tako isto Hatab72, izvadio pistolj , okolo mase i prijeti, a nema jajca da puca.
Prije ce biti da nema cime pucati ali je ovim pucao sebi u nogu; sada ce mnogi misliti da postoji razlog, da postoje snimci, da je bilo sastanaka koji bi inkriminirali ove tri osobe (da ih ne nabrajam).

Najvjerovatnije snimci i ako ih ima nisu bili takve tezine da bi ikoga stvarno inkriminirali ili nar ne svu trojicu, ako i jednog od njih...
sami26

Post by sami26 »

Sve te vehabije su jake na jeziku i prijetnjama, i puna su im usta braće.
Još jednom daleko vam kuća bila od naše, odjebaus.
Prozor

Post by Prozor »

sami26 wrote:Sve te vehabije su jake na jeziku i prijetnjama, i puna su im usta braće.
Još jednom daleko vam kuća bila od naše, odjebaus.
Pa u ovom slucaju, jeste daleko :D :D :oops:
seln

Post by seln »

hajde, hattabe, gazijo...odgovori kjafirima.. :D
seln

Post by seln »

bosmen wrote:
seln wrote:hajde, hattabe, gazijo...odgovori kjafirima.. :D
Ne moze odgovorit :D
Made in banana republik :D :D
da ga allah sehadetom obraduje...... :D
Ja sam thunderman

#73 vi

Post by Ja sam thunderman »

vi stvarno niste normalni, vi ste svi bolesnici.

Direktno ce te u dzehennem.
seln

#74 Re: vi

Post by seln »

Ja sam thunderman wrote:vi stvarno niste normalni, vi ste svi bolesnici.
Istinu si rekao...vec dva dana sam gadno prehladjen.
Ja sam thunderman

#75 vi

Post by Ja sam thunderman »

kao prvo se radujete sto neka SIPA terrorise jednog braca muslimana.

Mislio sam da nema gori ljudi nego oni kafiri na skyscrapercity forumu ali ocigledno vi ste gori i stvarno sam sokiran. Mogli ste baren dati podrsku Hattabu.
Locked