Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nakon što je objavio prijeteći snimak na YouTubeu u kojem prijeti Sulejmanu Tihiću, Harisu Silajdžiću i Mustafi ef. Ceriću, izvjesni Hattab72 postavio je još jedan snimak u kojem kaže da povlači sve izrečene prijetnje te da ga je njegova "iskrena ljubav prema braći i islamu navela" na povlačenje prijetnji.
toliko o vehabijskom moralu, dosljednosti i principijelnosti... prodaju svoju vjeru i kulturu za par stoja mjesecno, a ko sto se vidi ni muda nemaju... prodane duse
Drvosjeca iz Dejcica wrote:Ima jedna pametna koja kaze...
"Ne vadi pistolj kao ne mislis pucati."
Tako isto Hatab72, izvadio pistolj , okolo mase i prijeti, a nema jajca da puca.
imaju bradonje muda da pametuju po tvu i prijete tinejdzerima sto se ljube po klupama... a dje su da ponekad uhvate kakvog dilera... ratong zlocinca... privrednog kriminalca neeee... nisu za to placeni...
treba ih potrpat fino na brod i pravac arabija... a i ove kojim ko fol prijete jer su ih oni i stvorili
Tako isto Hatab72, izvadio pistolj , okolo mase i prijeti, a nema jajca da puca.
imaju bradonje muda da pametuju po tvu i prijete tinejdzerima sto se ljube po klupama... a dje su da ponekad uhvate kakvog dilera... ratong zlocinca... privrednog kriminalca neeee... nisu za to placeni...
treba ih potrpat fino na brod i pravac arabija... a i ove kojim ko fol prijete jer su ih oni i stvorili
valjda su ih stvorili britanski kolonizatori, ako me poznavanje povijesti ne vara...
mamica 31 wrote:pa jel vi to govorite o ovome nasem Hattabu sa foruma, ili ja to nista ne kontam
Upravo o njemu
S tim sto vishe nije na forumu
o majkoooo
nego, jel ova vijest sa sarajevo-x prenesena odnekud, ili... jel to sad u javnosti, mislim u drugim medijima????
meni je onaj Hattab izgledo miroljubiv
mamica 31 wrote:pa jel vi to govorite o ovome nasem Hattabu sa foruma, ili ja to nista ne kontam
Upravo o njemu
S tim sto vishe nije na forumu
o majkoooo
nego, jel ova vijest sa sarajevo-x prenesena odnekud, ili... jel to sad u javnosti, mislim u drugim medijima????
meni je onaj Hattab izgledo miroljubiv
valjda su ih stvorili britanski kolonizatori, ako me poznavanje povijesti ne vara...
ne znam, s jedne strane mi ne izgleda bezazleno nimalo, kao i mamici (djes' mamice31 ), mada s druge moze biti i suplja, svako moze postaviti sta hoce na youtube, hajd ga znaj...
Rambo-Amadeus wrote:ne znam, s jedne strane mi ne izgleda bezazleno nimalo, kao i mamici (djes' mamice31 ), mada s druge moze biti i suplja, svako moze postaviti sta hoce na youtube, hajd ga znaj...