Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Španski pilot nagazio na kočnicu, čeka Engleze Premier, Primera ... Ima još teorije ali ... Hasta la baby
Bravo Urugvaj! Svjetsko je baš svjetsko, utakmice boli glava.
Ako je Engleska izgubila onda je situacija sljedeća
Italija 3
Kostarika 3
Urugvaj 3-2 utamice
Engleska 0-2 utakmice
Ako Italija-Kostarika x ili Kostarika pobjedi,Englezi idu kući,ako izgube od Kostarike(ili igraju nerješeno) u 3.em kolu,bez obzira na ostale rezultate takođe,Engleze spašava
pobjede Italije nad oba protivnika te njihova pobjeda nad Kostarikom u zadnjem kolu,tada Italija 9 ostali po 3,pa šta Bog da...
pisali su da se oporavio i da ce branit...sad sta ce biti vidjecemo...mada bolje nek brani sirigu, nek se ovaj jos odmara, bice nekih penala mozda u 1/4 il tako nesto
pisali su da se oporavio i da ce branit...sad sta ce biti vidjecemo...mada bolje nek brani sirigu, nek se ovaj jos odmara, bice nekih penala mozda u 1/4 il tako nesto
navijam za italiju bar deceniju već, al' mi ne bijaše žao što jučer izgubiše. prgavu igru i taktiziranje sad treba ostaviti van terena i odigrat da valja, jer mogu. posložit redove, ubacit komunikaciju... onaj pirlo bi bio najbolji fudbaler svijeta da ne igra u talijanskoj ligi gdje nema akcije. ovako je samo majstor pirlo.
putokaz1 wrote:OD NAS 49 KOJI SU POSJETILI OVAJ FORUM I GLASALI SAMO SE JEDAN RAZUMIJE U FUDBAL/NOGOMET
AL TAJ NISAM JA
SVAKA ČAST MAJSTORE KO GOD SI!!!
Upravo tako,samo JEDAN glas je isao superiornoj Kostariki. Ovi naknadno se ne racunaju. Samo je JEDAN Tito
Sada je ostalo pitanje Italija ili Urugvaj
Fan sam Italije cijeli zivot i uvijek cu biti ali Suarez ce im se krvi napiti
Urugvaj.
putokaz1 wrote:OD NAS 49 KOJI SU POSJETILI OVAJ FORUM I GLASALI SAMO SE JEDAN RAZUMIJE U FUDBAL/NOGOMET
AL TAJ NISAM JA
SVAKA ČAST MAJSTORE KO GOD SI!!!
Upravo tako,samo JEDAN glas je isao superiornoj Kostariki. Ovi naknadno se ne racunaju. Samo je JEDAN Tito
Sada je ostalo pitanje Italija ili Urugvaj
Fan sam Italije cijeli zivot i uvijek cu biti ali Suarez ce im se krvi napiti
Urugvaj.
i ja isto.
sumnjam, najbolje kad su najgori! ne bi me cudilo da izadju barzalji bonuci kielini ispred de rosi pirlo tiago mota
ispred markizio i baloteli
3-6-1, znaci mogu 3 sata igrat nece primiti gol, al zato ce ga tesko i dat. "samo" je pitanje ko ce bekove igrati
limeni wrote:mislim da je italija jedan od favorita za osvajanje jer se oni uvijek pojave nekako u polufinalu. defanzivno uvijek dobro stoje i rijetko primaju golove, imaju iskusne igrace kao sto su buffon, chiellini ili pirlo, uz to imaju nekoliko mladih igraca i oni ce osvojiti ovu grupu.
englezi nisu nikakva sila i borit ce se sa uruguayem za drugo mjesti, jedva ce se provuci golom u 79. minuti protiv costa rice u zadnjem kolu. jeste da imaju rooneya, harta, sturrigdea, gerarda ali nisu sila.
uruguay je jako dobra ekipa, ako suareza i cavanija krene mogu proci dalje.
costa rica simpaticna zemlja ali ne vidim nikakve sanse za prolaz jer nemaju kvalitet.
Uruguay- Costa Rica 3-1
England- Italy 0-0
Uruguay- England 1-1
Italy- Costa Rica 2-0
Italy- Uruguay 1-0
England- Costa Rica 1-0