Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Misljenja,komentari,prognoze,rezultati i slicno.
Troboj Engleske,Italije i Urugvaja,gdje je Kostarika autsajder. Favoriti su naravno Engleska i Italija,mada je to ipak neizvjesno pored Urugvaja.
Moja prognoza/zelja Italia i Urugvaj.
I da: Forza Italia
Godin, pa iskusni Forlan.Jos Suareza i Kavanija imaju.Strasan napad.Mozda u top 3 napada na Svjetskom imaju.Englezi imaju sta?Runija, i to je to.Njihova igra, monotona i glupa.Italijani imaju Balotelija, ali Italijanska liga u zadnjih 5-10 godina je stvarno pala i to znatno.Nije to vrijeme od prije 10-15 godina kad su Italijanski klubovi dominirali u Europi.Pirlo je sve stariji
Englezi imaju Sterlinga, nije los napadac
Najzanimljivija grupa od sviju dosad.Bit ce tu svega i svacega
mislim da je italija jedan od favorita za osvajanje jer se oni uvijek pojave nekako u polufinalu. defanzivno uvijek dobro stoje i rijetko primaju golove, imaju iskusne igrace kao sto su buffon, chiellini ili pirlo, uz to imaju nekoliko mladih igraca i oni ce osvojiti ovu grupu.
englezi nisu nikakva sila i borit ce se sa uruguayem za drugo mjesti, jedva ce se provuci golom u 79. minuti protiv costa rice u zadnjem kolu. jeste da imaju rooneya, harta, sturrigdea, gerarda ali nisu sila.
uruguay je jako dobra ekipa, ako suareza i cavanija krene mogu proci dalje.
costa rica simpaticna zemlja ali ne vidim nikakve sanse za prolaz jer nemaju kvalitet.
Uruguay- Costa Rica 3-1
England- Italy 0-0
Uruguay- England 1-1
Italy- Costa Rica 2-0
Italy- Uruguay 1-0
England- Costa Rica 1-0
talijani zabijaju pet golova u kvalifikacijama, jedan ofsajdnosumnjiv, drugi maznuli sudiji sprej, pomjerili loptu metar do živog zida, sudija opet razvuko zid dalje, treći iz kornera, buffon glavom, došo da pomogne, prolaze grupu kao prvi
limeni wrote:mislim da je italija jedan od favorita za osvajanje jer se oni uvijek pojave nekako u polufinalu. defanzivno uvijek dobro stoje i rijetko primaju golove, imaju iskusne igrace kao sto su buffon, chiellini ili pirlo, uz to imaju nekoliko mladih igraca i oni ce osvojiti ovu grupu.
englezi nisu nikakva sila i borit ce se sa uruguayem za drugo mjesti, jedva ce se provuci golom u 79. minuti protiv costa rice u zadnjem kolu. jeste da imaju rooneya, harta, sturrigdea, gerarda ali nisu sila.
uruguay je jako dobra ekipa, ako suareza i cavanija krene mogu proci dalje.
costa rica simpaticna zemlja ali ne vidim nikakve sanse za prolaz jer nemaju kvalitet.
Uruguay- Costa Rica 3-1
England- Italy 0-0
Uruguay- England 1-1
Italy- Costa Rica 2-0
Italy- Uruguay 1-0
England- Costa Rica 1-0
malo me cudiilo sto je paleta stoper a kielini bek, umjesto de silja, al eto nije to lose igledalo, osim jedne greske palete u prvom darmian mali je iznenadjenje samo onom ko ne prati kalco...
italijani u svom stilu, polako ali sigurno, plus precka i stativa... imali su i englezi prilike ali eto sirigu je to dobro nekako regulisao
tale ce protiv kostarike osigurati prolaz i onda kalkulisanje kao i obicno, a engleska urugvaj ce da grmi jedva cekam
pirlo
Pirlo savršeno. Koncetracija mi nije bila nešto na visini ali prvu grešku sam upratio u 77'. Kako ovaj čoik igra, koja fudbalska inteligencija. Svaka čast još jednom.
Engleze u 60 i kojoj počeli grčevi da hvataju. Biće Hrvatskoj teško protiv Kameruna na ovom stadionu.
tzipiripi wrote:Pirlo savršeno. Koncetracija mi nije bila nešto na visini ali prvu grešku sam upratio u 77'. Kako ovaj čoik igra, koja fudbalska inteligencija. Svaka čast još jednom.
Engleze u 60 i kojoj počeli grčevi da hvataju. Biće Hrvatskoj teško protiv Kameruna na ovom stadionu.
Hrvatska je po meni jača od Kameruna,bar je tako na socceru....
tzipiripi wrote:Pirlo savršeno. Koncetracija mi nije bila nešto na visini ali prvu grešku sam upratio u 77'. Kako ovaj čoik igra, koja fudbalska inteligencija. Svaka čast još jednom.
Hrvatska je po meni jača od Kameruna,bar je tako na socceru....
Igraju u ovom gradu a klima u Kamerunu slična kao u Manausu. Italijanski igrači se žale što sudije nisu dozvolile time out i kažu da su mislili da haluciniraju od vrućine.
Za Engleze ne možeš reći da nisu fizički pripremljeni, a kao što rekoh, u 60 i kojoj ih grčevi tresli. Tako da.... ima dosta toga bitnog da se poklopi.
Treba na terenu pokazat da si bolji, barem tako do sad bilo u svim utakmicama.