Ti mora da radis u GRAS-u?vješalica wrote:imaš internet pa potražitututuuuu wrote:ne znam da li ima, a ako i ima, bar imaju prijevoz kako treba, a ne da te voze u kantama, a taj opis nazalost odgovara vecini GRAS-ovih vozila. Covjek se stvarno upita gdje ide taj novac kad skoro ni jedno jedino vozilo nisu kupili, ni u metar pruge niti bilo cega drugog investirali a da ne zazem da ne znaju ni oprati vozila. Ta vozila su zadnje pranje vidjela od donatora prije nego sto ce ih pokloniti GRAS-u.vješalica wrote: i uz sve navedeno u zagrebu si zaboravio naglasiti koliki gubitak njihov gras ima....................
zašto više se priča o grasu kad je ta priča gotova,pojedinci poput tebe stalno su vapili na temi zašto se ne pusti centrotrans,sad kad ga imate opet ispirate priču o grasu
imate alternativu bolju i prestanice finansirati gras i manje će vas glava boliti
Ali za trole i tramvaje nazalost nema alternative. Da se mene pita, ja bih pokusao jednu ozbiljno akciju, koja bi ukljucivala i GRAS i gradjane, a ako ni to ne bi islo onda bih citav taj GRAS razmontirao i vec bi se neko javio da popuni njihovo mjesto.
A da sam ja nesto "vapio" za Centrom, i nisam, ne znam odakle ti to... Al da se ocito moze, Centra to dokazuje. A nije da i oni ne daju popuste, jer itekako daju. Alo oni npr. ne prodaju vlastite karte na crno, kako GRAS - ovci rade.