reci mi da sam ti treci i zenim teztluhcs wrote:Tema bi trebala da se zove: Budi gospođa svima ali droca meni...mIRCerka wrote:
a to da ti kaze ti bi rekao da je flundra, droca, i sve ostalo:D:D Reci mi da sam ti prvi ali da si prirodni talent... i sl...
GOSPODJE
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#26 Re: GOSPODJE
- Murat Sabanovic
#27 Re: GOSPODJE
ukoliko kaze da zeli da vodi ljubav sa mnom onda je to gospodski receno...mIRCerka wrote:a to da ti kaze ti bi rekao da je flundra, droca, i sve ostaloMurat Sabanovic wrote:prije par dana komentarisao sam sa jaranom o danasnjim gospodjama/icama(zenama koje znaju sta zele i sta hoce).
slozili smo se da danas u BiH gospodje su rijetkost .danasnje zene
su uglavnom lose glumice u nekom filmu koji je samo njima jasan.
kada izadju sa frajerima uglavnm su to price o nekim serijama na spanjolskom jeziku .a kada se predje na temu sex, onda je ona nevina ili da je to mamina kci i mora na vrijeme kuci doci.hej nevine ,a koplja ih ubadala sa svih strana
umjesto da bude gospodja i da kaze :"hocu s tobom veceras da vodim ljubav" ona govori kako je nevina...a izmijanjale frajara da te glava zaboli.
zenska glavo budi gospodja i reci sta hoces, a glumiti u spanjolskim serijama moze svaka cvaka....
ukoliko kaze da ne zeli da vodi ljubav jer je sexualno ne privlacim onda je i to gospodskim recene...
drolje su one koje frajere lazima odbijaju a promjenile su masu frajera..
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
#28 Re: GOSPODJE
i da æu ostati treæi prvih par godina...mIRCerka wrote:reci mi da sam ti treci i zenim teztluhcs wrote:Tema bi trebala da se zove: Budi gospoða svima ali droca meni...mIRCerka wrote:
a to da ti kaze ti bi rekao da je flundra, droca, i sve ostalo:D:D Reci mi da sam ti prvi ali da si prirodni talent... i sl...
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#29 Re: GOSPODJE
- cHupjahalic@
... jer ni jedna gospodja ne moze uraditi isto na obje strane.ztluhcs wrote:Ma gospođe postoje i u snu i na javi... Razlika je u tome šta rade u snu a šta na javi...cHupjahalic@ wrote:@zena21
Jos si zaboravila napomenuti da gospodje postoje...
al`samo u snovima.![]()
- cHupjahalic@
#32 Re: GOSPODJE
.. makarztluhcs wrote:i da ću ostati treći prvih par godina...mIRCerka wrote:reci mi da sam ti treci i zenim te
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
a ostati èista u mu¹kim oèima...cHupjahalic@ wrote:... jer ni jedna gospodja ne moze uraditi isto na obje strane.ztluhcs wrote:Ma gospoðe postoje i u snu i na javi... Razlika je u tome ¹ta rade u snu a ¹ta na javi...cHupjahalic@ wrote:@zena21
Jos si zaboravila napomenuti da gospodje postoje...
al`samo u snovima.![]()
![]()
![]()
- River_isle
E stvarno me zanima gdje nade tu sto govori o spanskim serijama
A inace to za nevinost - svako je nevin dok se suprotno ne dokaze - tako stoji u nasem zakonu i ne vidim zasto se bunite.
- cHupjahalic@
... sto bi i bila cista glupost...ztluhcs wrote:a ostati čista u muškim očima...cHupjahalic@ wrote:... jer ni jedna gospodja ne moze uraditi isto na obje strane.ztluhcs wrote: Ma gospođe postoje i u snu i na javi... Razlika je u tome šta rade u snu a šta na javi...![]()
![]()
-
Pearl
.. jer nazalost ne moze bas svakom do kraja zivota govoriti da joj je .. drugi..cHupjahalic@ wrote:... sto bi i bila cista glupost...ztluhcs wrote:a ostati čista u muškim očima...cHupjahalic@ wrote: ... jer ni jedna gospodja ne moze uraditi isto na obje strane.![]()
![]()
![]()
-
urbanagerila
Tema vise nego interesantna
Citirao bi repliku iz filma "Ljeto u zlanoj dolini" kad onaj kaze: "u Sarajevu nema 20 leptir masni ukljucujuci filharmoniju i diplomatski kor.... ponavljaj NEMA GOSPODE U SARAJEVU!" E pa samim tim nema ni gospodja. Nazalost ali je tako i btw "gospodje" ne gledaju sapunice.... U svakom slicaju sretno u potrazi za pravom.
- zena21
hej, evo tebe. Kako si?urbanagerila wrote:Tema vise nego interesantnaCitirao bi repliku iz filma "Ljeto u zlanoj dolini" kad onaj kaze: "u Sarajevu nema 20 leptir masni ukljucujuci filharmoniju i diplomatski kor.... ponavljaj NEMA GOSPODE U SARAJEVU!" E pa samim tim nema ni gospodja. Nazalost ali je tako i btw "gospodje" ne gledaju sapunice.... U svakom slicaju sretno u potrazi za pravom.
Ti kako rijesi onaj problem, napusti nas skroz
-
urbanagerila
Tu sam samo malo sam se povukao. Problem se rijesio sam od sebe. Da ga provucemo i kroz topic
"gospodja" je htjela da igra na vise polja na moju stetu. Naravno povukao sam se ali sam jako povrijedjen.
- Murat Sabanovic
takve nisu rijetkostAZ wrote:Drugim rijecima:
djevica = ne da nikom
djevojka = da samo momu
zena = da muzu i ljubavniku
drolja = da svima
prljava drolja (tj 'gospodja' po Muratovom) = da svima, samo meni nece
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()