GOSPODJE
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Murat Sabanovic
#1 GOSPODJE
prije par dana komentarisao sam sa jaranom o danasnjim gospodjama/icama(zenama koje znaju sta zele i sta hoce).
slozili smo se da danas u BiH gospodje su rijetkost .danasnje zene
su uglavnom lose glumice u nekom filmu koji je samo njima jasan.
kada izadju sa frajerima uglavnm su to price o nekim serijama na spanjolskom jeziku .a kada se predje na temu sex, onda je ona nevina ili da je to mamina kci i mora na vrijeme kuci doci.hej nevine ,a koplja ih ubadala sa svih strana
umjesto da bude gospodja i da kaze :"hocu s tobom veceras da vodim ljubav" ona govori kako je nevina...a izmijanjale frajara da te glava zaboli.
zenska glavo budi gospodja i reci sta hoces, a glumiti u spanjolskim serijama moze svaka cvaka....
kada izadju sa frajerima uglavnm su to price o nekim serijama na spanjolskom jeziku .a kada se predje na temu sex, onda je ona nevina ili da je to mamina kci i mora na vrijeme kuci doci.hej nevine ,a koplja ih ubadala sa svih strana
umjesto da bude gospodja i da kaze :"hocu s tobom veceras da vodim ljubav" ona govori kako je nevina...a izmijanjale frajara da te glava zaboli.
zenska glavo budi gospodja i reci sta hoces, a glumiti u spanjolskim serijama moze svaka cvaka....
-
alek
#2 Re: GOSPODJE
Murat Sabanovic wrote:zenska glavo budi gospodja i reci sta hoces, a glumiti u spanjolskim serijama moze svaka cvaka....
vote murat
- Murat Sabanovic
#3 Re: GOSPODJE
jes alek sve one glume esmeraldu a ne znaju da je scenario vec napisanalek wrote:Murat Sabanovic wrote:zenska glavo budi gospodja i reci sta hoces, a glumiti u spanjolskim serijama moze svaka cvaka....o jebemu
![]()
vote murat
-
zmijaIzmaj
rodjače, koja ti to nije bila iskrena
- Lace
alek...dok placipizde (pardon my french) cmizdre i dave...mi ostale nenormalne smo skontale da samo one i vodaju frajerealek wrote:samo cmizdre i dave
ali murate, sta bismo bez njih?
Last edited by Lace on 23/08/2006 13:43, edited 1 time in total.
- Murat Sabanovic
ja to otjeram kada ustanovim da mi glumi nekakvu princezu ,a ni "p" od princeze ....alek wrote:samo cmizdre i dave
- Murat Sabanovic
kazem da smo komentarisali... izmjenili licna iskustva i slozili se da su gospodje postale rijetkost u BiH...zmijaIzmaj wrote:![]()
rodjače, koja ti to nije bila iskrenaili govoris iskustvo svog prijatelja dejva
KO ONO
MA NISAM TI JA TAKVA ......NE RADIM JA TO ...JOJ JESI BEZOBRAZAN...
NEVINA SAM....JOJ MORAM KUCI PREBICE ME STARA...ITD.
- Murat Sabanovic
vozdra mrave ,evo dobro je zivi se ....MRAVOJED wrote:ne bih od gospođa mogli dahnut![]()
meni je najžešće a koplja ih sa svih straa ubadala![]()
kako je muratte?
kod tebe ,sta ima ,sta se radi
-
zmijaIzmaj
nismo dosadne, majke mialek wrote:murate, sta sa pravim princezamaMurat Sabanovic wrote:ja to otjeram kada ustanovim da mi glumi nekakvu princezu ,a ni "p" od princeze ....one znaju biti predosadne
- cHupjahalic@
Murate Murate... odluci se... ili p ili g.Murat Sabanovic wrote:ja to otjeram kada ustanovim da mi glumi nekakvu princezu ,a ni "p" od princeze ....
- zena21
Wake up man... zao mi je sto ti ja ovo moram saopstiti i razbiti sve tvoje snove, ali princeze postoje samo u bajkamaMurat Sabanovic wrote:ja to otjeram kada ustanovim da mi glumi nekakvu princezu ,a ni "p" od princeze ....alek wrote:samo cmizdre i dave
- zena21
I jos samo da dodam - Deda Mraz takodje ne postojizena21 wrote:Wake up man... zao mi je sto ti ja ovo moram saopstiti i razbiti sve tvoje snove, ali princeze postoje samo u bajkamaMurat Sabanovic wrote:ja to otjeram kada ustanovim da mi glumi nekakvu princezu ,a ni "p" od princeze ....alek wrote:samo cmizdre i dave
![]()
![]()
![]()
- seljak_cojek
zena21 wrote:I jos samo da dodam - Deda Mraz takodje ne postojizena21 wrote:Wake up man... zao mi je sto ti ja ovo moram saopstiti i razbiti sve tvoje snove, ali princeze postoje samo u bajkamaMurat Sabanovic wrote: ja to otjeram kada ustanovim da mi glumi nekakvu princezu ,a ni "p" od princeze ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- cHupjahalic@
@zena21
Jos si zaboravila napomenuti da gospodje postoje
...
al`samo u snovima.

Jos si zaboravila napomenuti da gospodje postoje
al`samo u snovima.
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
Ma gospoðe postoje i u snu i na javi... Razlika je u tome ¹ta rade u snu a ¹ta na javi...cHupjahalic@ wrote:@zena21
Jos si zaboravila napomenuti da gospodje postoje...
al`samo u snovima.![]()
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#24 Re: GOSPODJE
a to da ti kaze ti bi rekao da je flundra, droca, i sve ostaloMurat Sabanovic wrote:prije par dana komentarisao sam sa jaranom o danasnjim gospodjama/icama(zenama koje znaju sta zele i sta hoce).
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
#25 Re: GOSPODJE
Tema bi trebala da se zove: Budi gospoða svima ali droca meni...mIRCerka wrote:a to da ti kaze ti bi rekao da je flundra, droca, i sve ostaloMurat Sabanovic wrote:prije par dana komentarisao sam sa jaranom o danasnjim gospodjama/icama(zenama koje znaju sta zele i sta hoce).