Golman reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
udrch
#51 Re: Supić vs. Hasagić vs. Begović
Ja volim Kenu, ali naša budućnost je Begović..to je sledeća jedinica meni mrskog M.U., garantujem.
- Dammme
#52 Re: Supić vs. Hasagić vs. Begović
Bog te čuo. Drago bi mi bilo da prvi golman mog drugog najdražeg tima bude naša mlada nada. Do tada, treba nam iskusniji golman.udrch wrote:Ja volim Kenu, ali naša budućnost je Begović..to je sledeća jedinica meni mrskog M.U., garantujem.
- rado_vidjen
#53 Re: Supić vs. Hasagić vs. Begović
Ja mislim da dijaspora vise forsira Begovica u ovom glasanju. Smijem se opkladit u to.
@zalizani
To je uglavnom stvar ukusa. Licno Ceha ne cijenim previse. Pokazao se kao jako nepouzdan u najvaznijim utakmicama (protiv Turske na Euru presudio Cecima, kao i Chelseau protiv Liverpoola u LP)
Casillas mi je vazda mrzak bio. Navijao sma u onom finalu za Leverkusen a on je tad sve zivo vadio.
@damme
Supic svakako ima svoje zasluge, i moze ici na Svjetsko i kao rezervni golman. Kraj price.
@zalizani
To je uglavnom stvar ukusa. Licno Ceha ne cijenim previse. Pokazao se kao jako nepouzdan u najvaznijim utakmicama (protiv Turske na Euru presudio Cecima, kao i Chelseau protiv Liverpoola u LP)
Casillas mi je vazda mrzak bio. Navijao sma u onom finalu za Leverkusen a on je tad sve zivo vadio.
@damme
Supic svakako ima svoje zasluge, i moze ici na Svjetsko i kao rezervni golman. Kraj price.
- Dammme
#54 Re: Supić vs. Hasagić vs. Begović
Ma do svjetskog je daleko. Još godinu dana. Boga pitaj ko će u kakvoj formi biti tada. Moja rasprava se odnosila na utakmice baraža. A ako bog da na Svjetsko svakako idu 3 golmana.rado_vidjen wrote:Ja mislim da dijaspora vise forsira Begovica u ovom glasanju. Smijem se opkladit u to.![]()
@damme
-
döppelgänger
#55 Re: Supić vs. Hasagić vs. Begović
begovic je valjda jedini koji bi do baraza i mogao odigrati koju utakmicu. osim toga on je i jedini profesionalac od te trojke.
-
udrch
#56 Re: Supić vs. Hasagić vs. Begović
Imam informacije da je već trebao potpisati predugovor sa M.U. i da će na polusezoni definitivno preći..zato je i poslat u Ipswitch, da se provjeri..naravno ovo je neprovjereno, ali ima logike..Dammme wrote:Bog te čuo. Drago bi mi bilo da prvi golman mog drugog najdražeg tima bude naša mlada nada. Do tada, treba nam iskusniji golman.udrch wrote:Ja volim Kenu, ali naša budućnost je Begović..to je sledeća jedinica meni mrskog M.U., garantujem.
- James definitivno ostaje, pare za njega više niko neće dati
- Van de Sar je gotov
- trnutno ja ne vidim u Engleskoj veći potencijal
- Ferguson neće više dati velike pare za golmana, a dobrih, slobodnih golmana nema
- Neelix
#57 Re: Supić vs. Hasagić vs. Begović
zanimljivo je kako na ovoj temi hasagica iskljucivo forsiraju inace uvijek objektivni navijaci zeljeznicara
covjek jedva hoda, prima i gluplje golove od supica, nije lopte vidio 8 mjeseci, i treba stajati medju stativama u najvaznijim mecevina otkako je reprezentacije
jes aha 
- pirmin
#58 Re: Supić vs. Hasagić vs. Begović
1. Asmir - sad ili nikad, vatreno krstenje pa sta bude
2. Nemanja - ako nista dugujemo mu nekoliko bodova, mozda i nauci na ovim greskama protiv furije
3. Keno - nije me nikad impresionirao, po mom misljenju sasvim prosjecan golman.
4. Fahrudin Omerovic
- za njega ne znam ni gdje je ni ima li nase drzavljanstvo.Godine ne bi predstavljale problem. 
2. Nemanja - ako nista dugujemo mu nekoliko bodova, mozda i nauci na ovim greskama protiv furije
3. Keno - nije me nikad impresionirao, po mom misljenju sasvim prosjecan golman.
4. Fahrudin Omerovic
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
#59 Re: Supić vs. Hasagić vs. Begović
pirmin wrote: 4. Fahrudin Omerovic- za njega ne znam ni gdje je ni ima li nase drzavljanstvo.Godine ne bi predstavljale problem.
-
Alfa_Ze
#60 Re: Supić vs. Hasagić vs. Begović
Kenan Hasagic ( Istanbul Büyükşehir Belediyespor ) – provjeren kroz repku ali dugo vuce povredu.Dakle, iskljucivo njegova povreda ce diktirati povratak medju stative, kako u svom klubu tako i u repki.
Nemanja Supic (FC Timişoara ) - nije vise bez kluba, dakle ima sansu da se nametne u klubu kao starter.Ako mu to ne uspije onda nema ni logike da u barazu bude br.1 nase repke
Asimr Begovic (Ipswich Town ) - ima garanciju da ce odmah medju stative. Od njega zavisi koliko ce dobro odradjivati posao u novome klubu, pa samim tim da li ce biti u konkurenciji za baraz.
Nemanja Supic (FC Timişoara ) - nije vise bez kluba, dakle ima sansu da se nametne u klubu kao starter.Ako mu to ne uspije onda nema ni logike da u barazu bude br.1 nase repke
Asimr Begovic (Ipswich Town ) - ima garanciju da ce odmah medju stative. Od njega zavisi koliko ce dobro odradjivati posao u novome klubu, pa samim tim da li ce biti u konkurenciji za baraz.
- JThomas
#61 Re: Supić vs. Hasagić vs. Begović
mirsad dedić 
- slucajan
#62 Re: Supić vs. Hasagić vs. Begović
vjerovatno ce biti neka prijateljska tekma ili vise njih.
neka se svakom golmanu ukaze prilika i kraj price. nije posteno ni prema supicu da se sada degradira na mjesto drugog ili treceg golmana.
da je begovic potencijal tu se svi slazemo ali mislim da baraz nije mjesto gdje se trebaju testirati potencijali.
keno je dugo van terena,ne znam koliko bi bilo pametno da se postavi na gol u ovom trenutku. mogu samo reci da mi je drago sto nisam trener u ovom trenutku
neka se svakom golmanu ukaze prilika i kraj price. nije posteno ni prema supicu da se sada degradira na mjesto drugog ili treceg golmana.
da je begovic potencijal tu se svi slazemo ali mislim da baraz nije mjesto gdje se trebaju testirati potencijali.
keno je dugo van terena,ne znam koliko bi bilo pametno da se postavi na gol u ovom trenutku. mogu samo reci da mi je drago sto nisam trener u ovom trenutku
- Neelix
#63 Re: Supić vs. Hasagić vs. Begović
dje ga iskopapirmin wrote:
4. Fahrudin Omerovic- za njega ne znam ni gdje je ni ima li nase drzavljanstvo.Godine ne bi predstavljale problem.
dedic
- Neelix
#64 Re: Supić vs. Hasagić vs. Begović
da je jos stevana stojanovica nagovorit' da ponovo obuce kopacke i zaigra za nas 
-
döppelgänger
#65 Re: Supić vs. Hasagić vs. Begović
los golman. da li se to mali zvezdas krije u tebi.Neelix wrote:da je jos stevana stojanovica nagovorit' da ponovo obuce kopacke i zaigra za nas
- nellington
#66 Re: Supić vs. Hasagić vs. Begović
Ma hoćemo Rensingadöppelgänger wrote:los golman. da li se to mali zvezdas krije u tebi.Neelix wrote:da je jos stevana stojanovica nagovorit' da ponovo obuce kopacke i zaigra za nas
- pirmin
#67 Re: Supić vs. Hasagić vs. Begović
Vjerovatno protiv Irana.slucajan wrote:vjerovatno ce biti neka prijateljska tekma ili vise njih.
Dvije.
-
LSD
#68 Re: Supić vs. Hasagić vs. Begović
znam ja da bi ti najradije da Alaim nekako brani ali ne ide burazNeelix wrote:zanimljivo je kako na ovoj temi hasagica iskljucivo forsiraju inace uvijek objektivni navijaci zeljeznicara![]()
covjek jedva hoda, prima i gluplje golove od supica, nije lopte vidio 8 mjeseci, i treba stajati medju stativama u najvaznijim mecevina otkako je reprezentacije
jes aha
- DOBOJLIJA
#69 Re: Supić vs. Hasagić vs. Begović
Ovo je tipican nas mentalitet, covjek ima jednu losiju utakmnicu i odma ga treba smjeniti, Poooooooooooooooooooolako ljudi
Igrali smo bolje od spanaca ali sa onom odbranom nam je i djabe casillas.
Supic ce biti golman baraza, bez ikakve price.
Igrali smo bolje od spanaca ali sa onom odbranom nam je i djabe casillas.
Supic ce biti golman baraza, bez ikakve price.
- Neelix
#70 Re: Supić vs. Hasagić vs. Begović
ma kakav alaimLSD wrote:znam ja da bi ti najradije da Alaim nekako brani ali ne ide burazNeelix wrote:zanimljivo je kako na ovoj temi hasagica iskljucivo forsiraju inace uvijek objektivni navijaci zeljeznicara![]()
jes aha
golovi Kovaca sa preko 30 metara po sredini gola su mu zauvijek zatvorili vrata u reprezentaciji.
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#71 Re: Supić vs. Hasagić vs. Begović
Gushu treba vratiti iz penzije

- Globus
#72 Re: Supić vs. Hasagić vs. Begović
Ovi sto kazu da je Supic samo jednu utakmicu odigro lose .. nemaju pojma od kako se on pojavi iz nicega vala u reprezentaciji i prve njegove utakmice govorio sam da nema pojma golman koji krene pa stane ne moze valjat sve da i ta intervencija bude dobra .. nije imo posla uopste sve sto je branio je bilo u njega ili neposredno u njegovoj blizini i skidao je sa lakocom da su protivnici znali da sutaju sa pola terena izbusili bi ga momacki .. spanija sve sto je udarila u okvir gola uslo je zato sto znaju pucati ... ne moze se hasagic nakon povrede od 100 godina odjednom pojavit i branit u prvom timu kaze branio prije dobro pa jebote i ronaldo je nekad bio najbolji strijelac svjetskog prvenstva a sad !? Kaze nemamo igraca pa ako ih nemamo mora neko ko je povrijedjen 100 godina branit ... ( sad ce kritike sto nema tacke i pravopisa ...)
-
udrch
#74 Re: Supić vs. Hasagić vs. Begović
E jebiga, sad smo neozbiljni..scheph wrote:piplica
-
alfonso
#75 Re: Supić vs. Hasagić vs. Begović
glasam za Begovića kao prvog golmana,ali za sinoć ne krivim Supića ni za jedan gol pa ni onaj Pikeov.Pa pogledajte snimak je li jedan igrač bio i blizu Piqea,ja koliko sam vidio nije ,a ostali golovi iz kontre šta je mogao.Meni je kriva odbrana mada i njih moramo shvatiti ,nisu smjeli zbog žutih ići u duele i naravno prespori Muratović.