Golman reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- jeza u ledja
#226 Re: Supić vs. Hasagić vs. Begović
Koji je ovo put da se Hasagic zali na povredu pred odlucujucu utakmicu? 
-
LSD
#227 Re: Supić vs. Hasagić vs. Begović
Pa sigurno se 5 puta dosad ovako žalio na povrede pred samu utakmicujeza u ledja wrote:Koji je ovo put da se Hasagic zali na povredu pred odlucujucu utakmicu?
Dosta više i Kenanovog preseravanja,hocemo Asmira na golu
-
flamethrower
#228 Re: Supić vs. Hasagić vs. Begović
Supic brani 100%.
- jeza u ledja
#229 Re: Supić vs. Hasagić vs. Begović
Supic ima vise iskustva u kljucnim reprezentativnim utakmicama, sto jest jest.
-
LSD
#230 Re: Supić vs. Hasagić vs. Begović
Ja se iskreno plašim Supića na golu i njegovi prenosa.
- jeza u ledja
#231 Re: Supić vs. Hasagić vs. Begović
I ja, al ne znam sta da kazem u vezi Begovica. Mislim, sve super i to, ali ipak momak ima samo 1 minutu igre za repku, tek od nedavno je poceo redovno braniti u ligi, a ima samo 22 godine. To ne znaci da ne valja, ali ono, nepoznanica je sto jes' jes'.LSD wrote:Ja se iskreno plašim Supića na golu i njegovi prenosa.
-
klixober
#232 Re: Supić vs. Hasagić vs. Begović
Ciro ako stavi Supica na gol,nije normalan.Nemam drugog objasnjenja...Da naaglasim,obzirom da pojedinci odmah to shvataju da imam nesto protiv Supica...nemam nista protiv njega....ali lik ove sezone nije ni na klupi u Temisvaru,nego je tamo tek 4. golman i stvarno je ludost njega staviti na gol protiv Portugala.
-
Danss
#233 Re: Supić vs. Hasagić vs. Begović
Mozda bolje da stavi Begovica... cini mi se da se Supic s.ebo u Rumuniji 
- jeza u ledja
#234 Re: Supić vs. Hasagić vs. Begović
Jah, al je branio za nas dobro u dvomecu protiv Belgije i protiv Turske.komeba wrote:Ciro ako stavi Supica na gol,nije normalan.Nemam drugog objasnjenja...Da naaglasim,obzirom da pojedinci odmah to shvataju da imam nesto protiv Supica...nemam nista protiv njega....ali lik ove sezone nije ni na klupi u Temisvaru,nego je tamo tek 4. golman i stvarno je ludost njega staviti na gol protiv Portugala.
Nego de nam otidji vidi ko je malac sa one slike sa priprema na onoj drugoj temi.
-
LSD
#235 Re: Supić vs. Hasagić vs. Begović
Pa i to je tacno...jeste mlad i nema nekog iskustva,ali Asmir barem brani svaku utakmicu i u nekoj je formi za razliku od Nemanje koji koji uopšte ne brani u svom klubu...ne znam,covjek ne može biti pametan kad su naši golmani u pitanjujeza u ledja wrote:I ja, al ne znam sta da kazem u vezi Begovica. Mislim, sve super i to, ali ipak momak ima samo 1 minutu igre za repku, tek od nedavno je poceo redovno braniti u ligi, a ima samo 22 godine. To ne znaci da ne valja, ali ono, nepoznanica je sto jes' jes'.LSD wrote:Ja se iskreno plašim Supića na golu i njegovi prenosa.
-
klixober
#236 Re: Supić vs. Hasagić vs. Begović
Bio nam je i Konjic dobar protiv Italije,da i njega pozovemo?jeza u ledja wrote:Jah, al je branio za nas dobro u dvomecu protiv Belgije i protiv Turske.komeba wrote:Ciro ako stavi Supica na gol,nije normalan.Nemam drugog objasnjenja...Da naaglasim,obzirom da pojedinci odmah to shvataju da imam nesto protiv Supica...nemam nista protiv njega....ali lik ove sezone nije ni na klupi u Temisvaru,nego je tamo tek 4. golman i stvarno je ludost njega staviti na gol protiv Portugala.
Nego de nam otidji vidi ko je malac sa one slike sa priprema na onoj drugoj temi.
- jutarnji
#237 Re: Supić vs. Hasagić vs. Begović
Koga god stavi na gol nabice nam svima po dva cira u obe tekme. Jedan povrijedjen, drugi nesiguran, treci nepoznanica..haj
budi pametan? Begovic se cini najbolja opcija, al` haj opet zarizikaj...
- jeza u ledja
#238 Re: Supić vs. Hasagić vs. Begović
Konjic je u penziji.komeba wrote:Bio nam je i Konjic dobar protiv Italije,da i njega pozovemo?jeza u ledja wrote:Jah, al je branio za nas dobro u dvomecu protiv Belgije i protiv Turske.komeba wrote:Ciro ako stavi Supica na gol,nije normalan.Nemam drugog objasnjenja...Da naaglasim,obzirom da pojedinci odmah to shvataju da imam nesto protiv Supica...nemam nista protiv njega....ali lik ove sezone nije ni na klupi u Temisvaru,nego je tamo tek 4. golman i stvarno je ludost njega staviti na gol protiv Portugala.
-
klixober
#239 Re: Supić vs. Hasagić vs. Begović
A Supic?jeza u ledja wrote: Konjic je u penziji.
- Eweleen
#240 Re: Supić vs. Hasagić vs. Begović
Problem je što je Supić poznanica i zato treba Begovića gurnut u vatru.jeza u ledja wrote:I ja, al ne znam sta da kazem u vezi Begovica. Mislim, sve super i to, ali ipak momak ima samo 1 minutu igre za repku, tek od nedavno je poceo redovno braniti u ligi, a ima samo 22 godine. To ne znaci da ne valja, ali ono, nepoznanica je sto jes' jes'.LSD wrote:Ja se iskreno plašim Supića na golu i njegovi prenosa.
- rado_vidjen
#241 Re: Supić vs. Hasagić vs. Begović
E pa zato je trener svih trenera MORAO probati Begovica protiv Spanije ili Estonije. Ovako imamo macka u vreci, osim sto imamo njegovu statistiku i neke natruhe da je dobar golman.jutarnji wrote:Koga god stavi na gol nabice nam svima po dva cira u obe tekme. Jedan povrijedjen, drugi nesiguran, treci nepoznanica..haj
Rekreativac. Kida karte na ulazu...Postao/la komeba dana 10/11/2009 22:11
jeza u ledja je napisao/la:Konjic je u penziji.
A Supic?
- Globus
#242 Re: Supić vs. Hasagić vs. Begović
Ako je istina da Ciro cita ovaj forum nadam se da ne cita ove sto govore da ubaci Supica u igru 
- do_tokija
#243 Re: Supić vs. Hasagić vs. Begović
supic je jedan od najgorih golmana svijeta svako normalan se ne bi dvoumio!
-
klixober
#244 Re: Supić vs. Hasagić vs. Begović
Isto tako je bio katasrtofalan protiv selekcije novinara,a da ne govorim kako je branio protiv Anorthosisa.Ne smijemo selektivno uzimati samo sto nam se svidja,nego gledati njegov cijeli opus.ThunderbirD wrote:Jedno su prognoze van terena a sasvim drugo sama dešavanja u toku utakmica . Supića su svi otpisali, ali prerano. Možda je to ona lucidnost o kojoj govori Ćiro. Gledao sam supića protiv Belgije, Turske i Španije. Protiv Belgije je bio dobar, protiv Turske fenomenalan, protiv Španije je imao kikseva ali nije njegova isključiva odgovornost za pet golova. Veći problem na toj utakmici je bila odbrana i sredina, koja je bila prosto izgubljena na travnjaku. Begović je moja zadnja opcija iz razloga jer nema iskustva u reprezentaciji. Svakom treba prilagođavanje i dovoljno utakmica na terenu za ovakve utakmice.
Ukoliko Ćiro može poraditi na Supićevom samopouzdanju i koncentraciji onda je on pravi izbor jer tada on može mnogo-sjetite se Turske i Belgije.
- Šibicar
#245 Re: Supić vs. Hasagić vs. Begović
Svaki iole kvalitetniji golman iz naše premijer lige,je bolji i kvalitetniji od Supe AKA Rupe...takape ćemo primiti od Portugala,ako on bude stajao medju stativama,ali Ćirica zna najbolje... 
-
Eborg
#246 Re: Supić vs. Hasagić vs. Begović
Ja ne znam je li ovaj Hasagic ima fakat peh ili nema dovoljno velika damu da stane na gol u bitnoj utakmici. Znam da je branio protiv Srbije samo se ne sjecam je li on ili Tolja igrao protiv Danske.
-
klixober
#247 Re: Supić vs. Hasagić vs. Begović
Mislim cak da je korektno od njega da je svjestan da nije spreman jer jako dugo nije branio...i da sam kaze to.Utoliko mi je drazi sto i sam priznaje i ne forsira da bude na golu.Eborg wrote:Ja ne znam je li ovaj Hasagic ima fakat peh ili nema dovoljno velika damu da stane na gol u bitnoj utakmici. Znam da je branio protiv Srbije samo se ne sjecam je li on ili Tolja igrao protiv Danske.
- Šibicar
#248 Re: Supić vs. Hasagić vs. Begović
Što se tol'ko nerviraš druže @komeba,pa uvijek imamo ASA u rukavu u vidu Supe,kojem ni to što je 7 golman nižerazredne lige,niti bilo šta drugo ne predstavlja problem da stane medju stative,jer on je ipak idol nacije....komeba wrote:Mislim cak da je korektno od njega da je svjestan da nije spreman jer jako dugo nije branio...i da sam kaze to.Utoliko mi je drazi sto i sam priznaje i ne forsira da bude na golu.Eborg wrote:Ja ne znam je li ovaj Hasagic ima fakat peh ili nema dovoljno velika damu da stane na gol u bitnoj utakmici. Znam da je branio protiv Srbije samo se ne sjecam je li on ili Tolja igrao protiv Danske.
- Van Halen
#249 Re: Supić vs. Hasagić vs. Begović
Supić jeste možda najslabiji golman od sve trojice, ali ipak ne treba zaboraviti ni to da smo zahvaljujući njegovim fenomenalnim odbranama protiv Turske uopšte došli u baraž.
-
udrch
#250 Re: Supić vs. Hasagić vs. Begović
takođe njegovim fenomalnim odbranama protiv Španaca nam se smijao čitav komšiluk..Van Halen wrote:Supić jeste možda najslabiji golman od sve trojice, ali ipak ne treba zaboraviti ni to da smo zahvaljujući njegovim fenomenalnim odbranama protiv Turske uopšte došli u baraž.
Begović ima da brani kad ja kažem i tačka..