Samo nam Otvarač Očiju može pomoći.
Moderators: Charuga, Tomahawk11

Timotije wrote:Talasanje pred najvazniju utakmicu kvalifikacija nam stvarno ne treba. Selektor i igrac, trebaju dogovoriti stvar, hoces-neces, i tacka. Novinarima je ovo kec na desetku, a svi ostali su na gubitku. Mali smo, imamo 3 i po dobra igraca, nikog ne treba otpisivati ako on to sam nece. Dakle kazna da i razgovor s Begovicem. Ako se covjek zahvali, onda barem znamo na cemu smo, steta ogromna, ali ne mozes nikog natjerati da nesto zavoli!
pape nije psiholog ,ne zna on sloziti pricu igracu ... pogotovo igracima koji su odrasli van BIH. begovic je takav slucaj . od malih nogu je medju stativama,navikao na rad,respekt,profesionalizam.odlucio je da igra za BIH,jer je to njegova zemlja rodjenja i zemlja njegovih roditelja. sta je vidio za ovih par mjeseci u reprezentaciji???shalla wrote:Timotije wrote:Talasanje pred najvazniju utakmicu kvalifikacija nam stvarno ne treba. Selektor i igrac, trebaju dogovoriti stvar, hoces-neces, i tacka. Novinarima je ovo kec na desetku, a svi ostali su na gubitku. Mali smo, imamo 3 i po dobra igraca, nikog ne treba otpisivati ako on to sam nece. Dakle kazna da i razgovor s Begovicem. Ako se covjek zahvali, onda barem znamo na cemu smo, steta ogromna, ali ne mozes nikog natjerati da nesto zavoli!![]()
Murat Sabanovic wrote:ne branim ja njega zbog meksika,ali trebamo postaviti pitanje "zasto on to tako reaguje"....
Popij lekic. Ja ne idem na utakmice.Murat Sabanovic wrote:koji ce kurac dolaziti ,i on i hasan ,kad im navijaci kao ti jebu sve po spisku ..Baron_Samedi wrote:Bice da je i ovaj Asmir papuchar, kao i Hasan. Nedaju im zene doci na pripreme. Pa, ubijte se odma ako je zbog toga.
Inace, sto neko spomenu, stvarno ne kontam zasto je Hasagic isao na hvatanje lopte, umjesto da je izbije. Gledajuci onu situaciju vise puta, njegova namjera mi se sve vise cini kao - moram ga tako nazvat - pravo retardiran potez. To su te sitnice koje Hasagica cine prosjecnim golmanom.
kada procitam ovako nesta,onda ga potpuno razumijem. i ne treba da igra.ganjeta wrote:Murat Sabanovic wrote:ne branim ja njega zbog meksika,ali trebamo postaviti pitanje "zasto on to tako reaguje"....
Zato sto je picic od covjeka
zasto ga onda kritikujes,i on je ko i ti .nece da dolazi na utakmice !!! znaci i ti si papucharBaron_Samedi wrote:Popij lekic. Ja ne idem na utakmice.Murat Sabanovic wrote:koji ce kurac dolaziti ,i on i hasan ,kad im navijaci kao ti jebu sve po spisku ..Baron_Samedi wrote:Bice da je i ovaj Asmir papuchar, kao i Hasan. Nedaju im zene doci na pripreme. Pa, ubijte se odma ako je zbog toga.
Inace, sto neko spomenu, stvarno ne kontam zasto je Hasagic isao na hvatanje lopte, umjesto da je izbije. Gledajuci onu situaciju vise puta, njegova namjera mi se sve vise cini kao - moram ga tako nazvat - pravo retardiran potez. To su te sitnice koje Hasagica cine prosjecnim golmanom.
Šta će dalje biti doista ne znam. Tokom jučerašnjeg dana zvao me jedan rezervni igrač Stokea koji dobro govori francuski jezik. Pričali smo petnaest minuta, oni su htjeli da mi povučemo tu obavijest, no izričito sam bio protiv toga. Mislim da će Stoke biti kažnjen, no ponavljam, to me previše ni ne zanima. Asmir i njegov klub bili su nekorektni, pa im se valjda u jučerašnjem susretu to i vratilo." za dupli sportMurat Sabanovic wrote:previse se novinama vjeruje ...
procitao sam to ... ali ne vjerujem da je istina ,iz razloga sto su nas te iste novine vise puta nasadile.ganjeta wrote:Šta će dalje biti doista ne znam. Tokom jučerašnjeg dana zvao me jedan rezervni igrač Stokea koji dobro govori francuski jezik. Pričali smo petnaest minuta, oni su htjeli da mi povučemo tu obavijest, no izričito sam bio protiv toga. Mislim da će Stoke biti kažnjen, no ponavljam, to me previše ni ne zanima. Asmir i njegov klub bili su nekorektni, pa im se valjda u jučerašnjem susretu to i vratilo." za dupli sportMurat Sabanovic wrote:previse se novinama vjeruje ...
Mora Pape pod hitno poslati Begovica u tri picke materine i dati mu do znanja je ovdje gazda,Koji ce nam qrac koji kvari atmosferu u reprezentaciji.Trenutno je tu Hasaga,Seha,Avduka,Buric pojavice se jos neki.Da sam Pape ovako bi otprilike tekao razgovor sa Begom,,Mali hos ti doc il nes.Nes.Mrs u picku materinu,,michio wrote:Mora Begovic imati poseban tretman. Treba ga pustiti da se ustali na golu u klubu u najjacoj ligi. Lako se ostalima odazivati pozivu kad ionako samo gledaju da se negdje prodaju a kolovodja im veliki zivac Spahic.
Asmir Begović je za BiH počeo nastupati zato što je evropska reprezentacija, koja je makar jedno duplo jača od Kanade. Nema to veze sa njegovim patriotizmom, već je birao ono što je bolje za njegovu karijeru i savjetovao bih da se malo informišeš o snazi i kvalitetu reprezentacija prije nego što napišeš takvo nešto. Jadan je fudbaler kojeg prodaje kanadska zastava pored imena.quasar wrote:Da sam ja Begovic, ne bih ni ja dosao.
sto da mene neko za*ebaje? Da letim 12 sati i da onda grijem klupu u nebitnoj utakmici.
Time sto je promjenio fudbalsku nacionalnost pokazao je da je patriota, jer se sa kanadskim pasosem mogao bolje prodavati, mozda i prije vidjeti Svjetsko prvenstvo nego sa BiH, gdje mi necemo nikad otici kad se odricemo kvalitetnih pojedinaca.
Da samo imali Papca, ne bi primali pacerske golove, imali bi plasman u JAR. Sad ćemo otjerati Begovića, pa i Senijada.
Ako budemo i treci u grupi bice dobro. Kenan je nekompletan golman i sve je jasno kad se pogleda u kojoj ligi igra.
Trziste je pokazatelj svega. Svi klubovi iz liga petice vape za dobrim golmanom, jer je malo takvih. Da je Keno dobar, bio bi bar u Francuskoj.
Pustite te patriotske price, svetinja - ovo-ono, ma kakva ba svetinja? Kome je svetinja? Jel svetinja lopovima iz saveza?
To su vam ublehe za mase, a svetinja je porodica. Ako je Asmir procjenio da ce imati stetu od odlaska na bezveznu utakmicu, onda ga potpuno podrzavam u tome sto nije dosao.
Pape je trebao zvati ljud koje hoce da proba i one koji nisu standardni u svojim ekipama. Kakva je to suplja da je Mexico proba za Rumuniju? Ma ni nalik!Ni po cemu. Ne mozes isto igrati kontra Meksika i Rumunije.
Ovako kako se sad radi definitvno je unistena atmosfera u reprezentaciji, i od ovih kvalifikacija nema nista. Moja prognoza je sramotan poraz od Rumunije.
zecko_kupuz wrote:Jao mozgova mila majko. Eto, Begović je jedini mudar igrač na planeti, šta će koji .urac dolaziti kad vjerovatno neće igrati, ma ja.I onaj D.Alves je bio levat što je sve te mjesece dolazio i grijao klupu Maiconu, trebao je fino k'o pametan momak reći "hebite se vi, pa makar bili i Brazil, ja igram u Barci, ne treba meni ovo".
Zar tebe stvarno toliko boli što Burić nije dobijao pozive od Sušića za utakmice reprezentacije?Bubalo1 wrote:Mogul se gdje predat prijave i ja bih htio branit protiv Rumunije
Eto, sad su krivi Salihamidzic, Begovic, Papac, sto su uhljupi u savezu i sto oni nece da im daju alibi svojim igranjem.jeza u ledja wrote:Kako ces otjerati nekoga ko ionako nije tu?
Niti smo se odrekli Salihamidzica, niti Papca, niti Begovica.
Oni sami odlucuju o tome da nece vise da igraju, jednostavno neki ljudi nemaju zivaca niti karaktera da se nose sa uhljupima iz naseg saveza i sa svim onim sto reprezentaciju prati.
Tu je sam selektor haman pa nemocan.
No za sve postoji neka granica.
Moraš ga probati, a kako ga probati kad neće da igra prijateljske?quasar wrote:Eto, sad su krivi Salihamidzic, Begovic, Papac, sto su uhljupi u savezu i sto oni nece da im daju alibi svojim igranjem.jeza u ledja wrote:Kako ces otjerati nekoga ko ionako nije tu?
Niti smo se odrekli Salihamidzica, niti Papca, niti Begovica.
Oni sami odlucuju o tome da nece vise da igraju, jednostavno neki ljudi nemaju zivaca niti karaktera da se nose sa uhljupima iz naseg saveza i sa svim onim sto reprezentaciju prati.
Tu je sam selektor haman pa nemocan.
No za sve postoji neka granica.
Lani su mediji razapinjali i Misketa... kad cete skontati da se kod nas uvijek trci pred rudu i ne gleda se sira slika.
Ko kaze da Asmir ne bi branio u sluzbenim takmicarskim utakmicama? Sigurno bi jer tu njegov angazman ima smisla, ali da me neko maltretira i plus mi tako ugrozava karijeru, hljeb koji jedem ja i moja porodica, da bi tamo neki usljo uzeo nekoliko hiljada dolara...
HALO BA!
Kad cemo postaviti granicu za igre oko reprezentacije? Kad cemo reci dosta ba vise!