aman, kako se to prije nisi bona sjetilaDurga wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
i ja to sada mislim
![]()
![]()
cuj 5 godina nista
eto, rijesili smo ti problem godina
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
aman, kako se to prije nisi bona sjetilaDurga wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
i ja to sada mislim
![]()
![]()
i sta ces sad bona :T ? ja ne bih izdrzala 5 godina nikadDurga wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
i ja to sada mislim
![]()
![]()
Tebi sve smijesno.Durga wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
i ja to sada mislim
![]()
![]()
pa sta ce, gore ne mozeEleonora wrote:Tebi sve smijesno.Durga wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
i ja to sada mislim
![]()
![]()
Ti ko napuš...
![]()
![]()
Ako nisu ovog mog prije 5 godina,nece ni ovogcute poison wrote:Sta je bilo s ovim likom sto je postavio temu? Da ga nisu uhapsili![]()
aman zeno, ima i za to lijeka..imaju plave bobe ako smije pitiDurga wrote:Eleonora.....a bas je smijesno sto nikada nisam kontala o tome da li on moze ili ne![]()
e bas sam blesava,sad ne znam da li bih sjela i plakala
nesto mi se mrsko u rikverc vracati, prosvijetli meDurga wrote:Ako nisu ovog mog prije 5 godina,nece ni ovogcute poison wrote:Sta je bilo s ovim likom sto je postavio temu? Da ga nisu uhapsili![]()
![]()
Sarajevski_Marlboro wrote:Eto Durga...na forumu skontaš nešto što ti oči nisu uživo.
Njega nisu, ali ove jesucute poison wrote:Sta je bilo s ovim likom sto je postavio temu? Da ga nisu uhapsili![]()
nellington wrote:Njega nisu, ali ove jesucute poison wrote:Sta je bilo s ovim likom sto je postavio temu? Da ga nisu uhapsili![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.index.hr/vijesti/clanak/seks ... 45428.aspx
potpisujem...cekaj da sazri,nije ni ona spremna za starijeg decka(znas vec sta vec sleduje)doktor_seha wrote:druze kad tebi bude 26 a njoj 21 tad nece biti puno... ovako, vjeruj ona je jos dijete.... ganjaj sa strane a nju cekaj da sazrije![]()
![]()
Bloo wrote:okej je bih mogla sa nekim 30 godina starijim od mene...smežurani su....
mlado je to sad jer je ona tek u srednju krenula,neozbiljna je za veze ..ali razlika je prihvacena i 10 godznam_ne_znam wrote:Pozz...zanima me koja granica u godinam je po vama vec previse...naime upoznao sam jednu djevojku simpaticnu visoku lijepu...i izgleda kao da ima oko 18. ali kroz pricu saznam da ima 16 god(sad ce 17)...a ja imam 21..e sad nezz dali ista pokusavati sa njom nekako mi 5 godina djeluje puno pa bi zelio neko vase miselje...pa eto par savjeta bi dobro doslo...
Dok je u tim godinama jeste velika razlika jer je jos uvek nezrela i neozbiljna i samo joj je do provoda, a kad predje 20-tu god nije 5-7 godina nije velika razlika ,sve preko toga po meni je previseznam_ne_znam wrote:Pozz...zanima me koja granica u godinam je po vama vec previse...naime upoznao sam jednu djevojku simpaticnu visoku lijepu...i izgleda kao da ima oko 18. ali kroz pricu saznam da ima 16 god(sad ce 17)...a ja imam 21..e sad nezz dali ista pokusavati sa njom nekako mi 5 godina djeluje puno pa bi zelio neko vase miselje...pa eto par savjeta bi dobro doslo...