Godine
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
znam_ne_znam
#1 Godine
Pozz...zanima me koja granica u godinam je po vama vec previse...naime upoznao sam jednu djevojku simpaticnu visoku lijepu...i izgleda kao da ima oko 18. ali kroz pricu saznam da ima 16 god(sad ce 17)...a ja imam 21..e sad nezz dali ista pokusavati sa njom nekako mi 5 godina djeluje puno pa bi zelio neko vase miselje...pa eto par savjeta bi dobro doslo...

- cyprus
#2 Re: Godine
Ma to ti je taman

- Mis mekinjas
#3 Re: Godine
To je taman, kad budeš imao 40 ili više, granice će se pomjeriti pa ćeš gledati one od 30 ili 35, i to je taman. Sve je taman. 
- kmirsad
#5 Re: Godine
Raščupana wrote:To je taman, kad budeš imao 40 ili više, granice će se pomjeriti pa ćeš gledati one od 30 ili 35, i to je taman. Sve je taman.
Last edited by kmirsad on 13/03/2010 21:49, edited 1 time in total.
-
Gospoda Ministarka
#6 Re: Godine
Boze dragiznam_ne_znam wrote:Pozz...zanima me koja granica u godinam je po vama vec previse...naime upoznao sam jednu djevojku simpaticnu visoku lijepu...i izgleda kao da ima oko 18. ali kroz pricu saznam da ima 16 god(sad ce 17)...a ja imam 21..e sad nezz dali ista pokusavati sa njom nekako mi 5 godina djeluje puno pa bi zelio neko vase miselje...pa eto par savjeta bi dobro doslo...
- Jem
#7 Re: Godine
Samo je ljubav bitna
Ako ti se svidja, samo naprijed
Ako ti se svidja, samo naprijed
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#8 Re: Godine
netHoČno meni je četres pa vazda sam na istoj starosnoj granici šHo se tiČe ženMkiHRaščupana wrote:To je taman, kad budeš imao 40 ili više, granice će se pomjeriti pa ćeš gledati one od 30 ili 35, i to je taman. Sve je taman.
oko 20 .....do 25 al onooooo da progledam kroz prste
- alibaba_i_30_godina
#9 Re: Godine
Gospoda Ministarka wrote:Boze dragiznam_ne_znam wrote:Pozz...zanima me koja granica u godinam je po vama vec previse...naime upoznao sam jednu djevojku simpaticnu visoku lijepu...i izgleda kao da ima oko 18. ali kroz pricu saznam da ima 16 god(sad ce 17)...a ja imam 21..e sad nezz dali ista pokusavati sa njom nekako mi 5 godina djeluje puno pa bi zelio neko vase miselje...pa eto par savjeta bi dobro doslo...
... aj sto ne znaju da gu*e bez foruma vec se vise nemogu ni pokupiti bez foruma
Al' bas me lijepo nasmija ...
-
MAN-lion's coach
-
ssmmiilleeyy
#11 Re: Godine
Aura Perez wrote:Jedno je kad je tebi 25 a njoj 20, a sasvim drugo ta vasa situacija. Ja mislim da je premlada. Osim ako ti nisi malo nezreliji od svojih vrsnjaka a ona zrelija od svojih. Onda je ok. Ali pokusaj, nikad ne znas.
Slažem s kolegicom
-
Omerovim_Koracima
#12 Re: Godine
Pedofilu 
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#13 Re: Godine
Aura Perez wrote:Jedno je kad je tebi 25 a njoj 20, a sasvim drugo ta vasa situacija. Ja mislim da je premlada. Osim ako ti nisi malo nezreliji od svojih vrsnjaka a ona zrelija od svojih. Onda je ok. Ali pokusaj, nikad ne znas.
- Lakat Jebić
#14 Re: Godine
e sad da ovu temu iskoristim da pitam, na tragu postavljaca. ja u zadnje vrijeme vazda fulim u procjeni godina, tj uvijek dam vise, pa se prepadnem sam sebe
.... il sam ja ostario il su osnovci poceli hodat po gradu... + sto svaka cura od 14-15 godina izgleda kao da ima 18....
jel do mene, ili je jos neko ovo primjetio
jel do mene, ili je jos neko ovo primjetio
Last edited by Lakat Jebić on 14/03/2010 12:59, edited 1 time in total.
- statix
#15 Re: Godine
Nista, nadjite se za 3-4 godine pa pokusajte... 
- statix
#16 Re: Godine
Lakat, nije do tebe, one zele izgledati starije (sminka, odjeca), kako bi pale pod oci starijih momaka...nazalost, a mislim da to ima veze sa socijalnim stanjem u zemlji...
opet na zalost...
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#17 Re: Godine
hahahahahahaOmerovim_Koracima wrote:Pedofilu
- statix
#18 Re: Godine
Da, ali nije sve ni tako jednostavno, izgleda da su roditelji u ovako beznadeznoj situaciji, prisiljeni da educiraju zensku djecu po principu da je vazno i puno lakse, obzirom na situaciju, u zivotu dobro se "prodati", pogotovo ako nema pameti...Aura Perez wrote:Mojoj maloj komsinici 12 godina, neki da mi prodje pored kuce u stiklama, suknjici, nacifrana (i karmin je legao). Sramota me, ja u 21. hodam u starkama i mrak mi na oci pada kad moram stavit vise od jednog sloja maskarestatix wrote:Lakat, nije do tebe, one zele izgledati starije (sminka, odjeca), kako bi pale pod oci starijih momaka...nazalost, a mislim da to ima veze sa socijalnim stanjem u zemlji...opet na zalost...
![]()
- alibaba_i_30_godina
#19 Re: Godine
Pa evo rjesenja. Tebi 21 godina, postavljacu teme takodjer, sta cekate ...Aura Perez wrote:Mojoj maloj komsinici 12 godina, neki da mi prodje pored kuce u stiklama, suknjici, nacifrana (i karmin je legao). Sramota me, ja u 21. hodam u starkama i mrak mi na oci pada kad moram stavit vise od jednog sloja maskarestatix wrote:Lakat, nije do tebe, one zele izgledati starije (sminka, odjeca), kako bi pale pod oci starijih momaka...nazalost, a mislim da to ima veze sa socijalnim stanjem u zemlji...opet na zalost...
![]()
Primijetio sam ja ljubomoru iz tvog prethodnog posta kad si mu rekla da pusti onu ...
-
ukras
#21 Re: Godine
Ma godine nisu bitne
ljubav je bitna...ja glasa za ljubav.....ah kako sam romanticna

- badalpur
#22 Re: Godine
Naučnici iz Ženeve su sproveli istraživanje i došli do zaključka da su najuspješnije one veze i brakovi u kojima je partnerka pet godina mlađa od partnera
!! Samo naprijed, nauka vam ide na ruku
za razliku od mene i ovog mog
!!! ja sam šest godina starija
!! Nas je nauka već osudila na propast!!
- alibaba_i_30_godina
#23 Re: Godine
Aura Perez wrote:Pa evo rjesenja. Tebi 21 godina, postavljacu teme takodjer, sta cekate ...NeyDan wrote:
Mojoj maloj komsinici 12 godina, neki da mi prodje pored kuce u stiklama, suknjici, nacifrana (i karmin je legao). Sramota me, ja u 21. hodam u starkama i mrak mi na oci pada kad moram stavit vise od jednog sloja maskare![]()
![]()
Primijetio sam ja ljubomoru iz tvog prethodnog posta kad si mu rekla da pusti onu ...![]()
A sta ima sa onim kad je momak stariji samo 1 godinu il' 2?!
Hocu reci, tu sam Aura ....
Meni godine nisu nikad bile toliko bitne, uvijek sam gledao da se razumijemo u svakoj situaciji. Pa kad je meni malo do glupiranja (svakom covjeku nekad naletibadalpur wrote:Naučnici iz Ženeve su sproveli istraživanje i došli do zaključka da su najuspješnije one veze i brakovi u kojima je partnerka pet godina mlađa od partnera!! Samo naprijed, nauka vam ide na ruku
za razliku od mene i ovog mog
!!! ja sam šest godina starija
!! Nas je nauka već osudila na propast!!
Godine ne moraju pretstavljati nivo inteligencije, a prije svega zrelosti i cesto tako i bude. Imam prijatelja koji su stariji od mene 4 godine a ponasaju se bahato, ja se nikad tako ne bih ponasao ...
- badalpur
#24 Re: Godine
Ni meni, naravno!! Da su mi bitne ne bih bila sa mladjim muskarcem!! Ljubav, razmijevanje, zajednicki interesi vode do harmonicnog odnosa neovisno koliko ko ima godina
!! Moj problem je sto razmisljam dugorocno umjesto da uzivam u trenutku pa se pitam sta kad on bude imao 34, a ja 40?!? Muskarac u tim godinama je na vrhuncu, zivi punim plucima i zeli iskoristiti sve sto mu zivot pruza i nisam sigurna da jedna 40-ogodišnjakinja može odgovoriti njegovim zahtjevima 
- alibaba_i_30_godina
#25 Re: Godine
Razumljivo je da imas sumnje i da sebi postavljas takva pitanja, ali da li si mozda nekad pomislila da i on to upravo radi. Da misli da nece moci odgovoriti tvojim zahtjevima a to svakako zeli?! Pomalo si tu sebicna jer mislis samo na sebe a ne toliko i na njega i njegove napore tebi da udovolji. Mada, ukoliko sad funkcionisete dobro, onda ne vidim razlog zasto ne bi i u kasnijim godinama. Tacno da smo mi muskarci u tim godinama k'o s lanca da smo pusteni, al' imas i ti svojih prednosti koje mozes iskoristiti ... uostalom ukoliko si ga sad upecala dok je jos mlad, onda ces moci i kasnije.badalpur wrote:Ni meni, naravno!! Da su mi bitne ne bih bila sa mladjim muskarcem!! Ljubav, razmijevanje, zajednicki interesi vode do harmonicnog odnosa neovisno koliko ko ima godina!! Moj problem je sto razmisljam dugorocno umjesto da uzivam u trenutku pa se pitam sta kad on bude imao 34, a ja 40?!? Muskarac u tim godinama je na vrhuncu, zivi punim plucima i zeli iskoristiti sve sto mu zivot pruza i nisam sigurna da jedna 40-ogodišnjakinja može odgovoriti njegovim zahtjevima
Uostalom, kao sto si rekla, tvoj problem je sto razmisljas dugorocno, opusti se i uzivaj dok god mozes u toj vezi a ako nesto i krene po zlu nakon svega imat ces lijepe trenutke a ne trenutke provedene u sumnji.
Pa nudim se da ti dam savjet kako da pokupis nekog starijeg...Aura Perez wrote:
kako se samo besramno nudis
pa zar nije istina da muskarci vise vole vidjeti napucano nego lezerno obuceno zensko?
Na sta li si ti pomislila ...
I et' nek mi sad neko kaze da su djevojke zrelije?!
Vezano za tvoje pitanje, sto se mene tice to je djelimicno tacno. Naravno da volim vidjeti lijepu djevojku i 'napucanu' u zato prigodnim situacijama