Pa zato sto znam sebe ( a zene kao brze sazrijevaju) kako sam razisljala sa 19 ...
Imam brata njegovih godina, znaci 19 i znam kako on razmislja... to jest ne razmislja...
Zato sto mislim da je djevojka od 25 godina ipak malo zrelija, vise razmislja tako da vjerujem da joj treba pametan, zreo muskarac da je intelektualno zadovolji, treba joj odredena sigurnost emotivna... znaci da se ona sutra ne brine da li je on "izmomkovao", neznam da li sve ali ja bar zelim da znam da imam sposobnog muskarca pored kojeg cu se osjecati sigurno, takoder... biolski sat otkucava da je on spreman na zenidbu za 4-5 godina?
Kako ce njegova okolina reagovati na "staru snajku", svi znamo da je vama muskima merak uciti se na staroj koki, ali puno je veci merak ozeniti mladu....
Toliko kontra stavova ima a samo jedan za ... ljubav... koliko je zapravo to ljubav , konkretno muskarac 19 zena 25???[/quote]
OK,ako je već bio spreman dati joj 6 godina svog života onda je vjerovatno spreman biti uz nju u svakoj situaciji.
Imaš ti muškaraca od 25 koji razmišljaju kao 15-ci. Po tebi onda momci od 26 kojima brada još nije počela nicati su još dječaci ?? Opet ti kažem sve zavisi od ponašanja, moždanih vijuga. Ne znam na kojoj sam temi pročitao da se jedna forumašica udala za 40-njaka i razvela zbog toga jer je on svaku noć izlazio s društvom provodio se ...
Evo jedan primjer : Moj prijatelj ima 6 godina stariju djevojku,al stvarno su se nasli. Znaš ono kad odgovaraju jedno drugom. Puni su razumijevanja itd
A to kako će okolina reagovati na staru snajku, pa nije se udala za okolinu nego za njega
Kako bi okolina reagovala da je ona mlađa od njega 6 god. A to da se merak učiti na staroj koki,je samo predrasuda
Nisu svi isti
Šta je ljubav što se ona mlada zapalila na auto, na to koliko on troši dnevno ... Imal tu ljubavi ??