respo wrote:primam djevojke od 17 do 77 raznih profila( moze i 16 u iznimnim situacijama)
Đe?....dodaješ ih na FB
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
respo wrote:primam djevojke od 17 do 77 raznih profila( moze i 16 u iznimnim situacijama)
od encega se mora krenutisuspect_zero wrote:respo wrote:primam djevojke od 17 do 77 raznih profila( moze i 16 u iznimnim situacijama)
Đe?....dodaješ ih na FB![]()
Dedo Hikmet wrote:Godine nikada nisu i ne smiju biti prepreka za pravu ljubav. Mnoge žene od 30 - 40 godina u stvari žele veze sa
muškarcima od 55 - 65 godina ali se boje društvenih predrasuda. Jedno životno iskustvo teško može nešto nadomjestiti,
i ja bih lično ohrabrio sve zrelije muškarce za veze sa mlađim ženama.
Najgori su mi oni koji već sa 50 godina sjede po čitav dan na minderu i filozofiraju i čitav život čekaju hoće li ih
ko od djece ili unuka nazvati ili posjetiti. Bolja opcija se malo potruditi i načiniti unucima još jednog malog amidžu.
Ja sam sada u trećem braku sa 28 godina mlađom ženom - i svima nam je dobro.
respo wrote:od encega se mora krenutisuspect_zero wrote:
ne znate koliki sevap bi zaradile da me se riješite sa forumasuspect_zero wrote:kolega wrote:izabereš ono dok je još malo i odgajaš ... što ti je reći pravi oficirOfficer Crabtree wrote:a ja kad gledam one u vrtiću kažu bolestan si
Yah, satraše si i mlade i stare oko vas dvojice![]()
![]()
kolega wrote: ne znate koliki sevap bi zaradile da me se riješite sa foruma![]()
moze li tramvajska ondasuspect_zero wrote:respo wrote:od encega se mora krenutisuspect_zero wrote:
Slaba ti polazna stanica![]()
nop...prica otisla u drugom pravcukolega wrote:jel' se ovo dvoje uzelo na kraju?
čekaj, jel' to znači da je ona prva sad slobodna?znam_ne_znam wrote:nop...prica otisla u drugom pravcukolega wrote:jel' se ovo dvoje uzelo na kraju?druga djevojka
![]()
kolega wrote:čekaj, jel' to znači da je ona prva sad slobodna?![]()
Na djelu se junak poznajekolega wrote:a znači ona je i propatila ... to je onda i sevap utješiti i pokazati da nisu svi muškarci isti![]()
Ha ha ha...Dedo Hikmet wrote:Godine nikada nisu i ne smiju biti prepreka za pravu ljubav. Mnoge žene od 30 - 40 godina u stvari žele veze sa
muškarcima od 55 - 65 godina ali se boje društvenih predrasuda. Jedno životno iskustvo teško može nešto nadomjestiti,
i ja bih lično ohrabrio sve zrelije muškarce za veze sa mlađim ženama.
Najgori su mi oni koji već sa 50 godina sjede po čitav dan na minderu i filozofiraju i čitav život čekaju hoće li ih
ko od djece ili unuka nazvati ili posjetiti. Bolja opcija se malo potruditi i načiniti unucima još jednog malog amidžu.
Ja sam sada u trećem braku sa 28 godina mlađom ženom - i svima nam je dobro.
boj ne bije svijetlo oružje, već boj bije srce u junakaStrpljiva wrote:Na djelu se junak poznajekolega wrote:a znači ona je i propatila ... to je onda i sevap utješiti i pokazati da nisu svi muškarci isti![]()
vidi starke sto mijenja bojukmirsad wrote:![]()
Cudni su putevi gospodnji...Gospoda Ministarka wrote:Htjela sam pittanje postaviti u muski pitaju zene jer ipak mislim da mi zene trebaju odgovoriti, medzutim evo u godine cu...
Naime, imam jednu poznanicu djovojka ima 23 god... i nedavno sam saznala da je homoseksualna... helemenjse... ja shvatam da je zensko privlacno sa svim svojim oblinama helemnejse... medutim ona je u vezi sa muskobarastom klimaktericnom zenom... hoce li mi iko pomoci da ja razumijem???