Glupost naivnog bosanca

Locked
cindrlimindrli

#176 Re: Glupost naivnog bosanca

Post by cindrlimindrli »

tvsabina wrote:
cindrlimindrli wrote:
tvsabina wrote:Halo , Prva štutgartska , kako ide , hoće li koji koncert "podrške za Bosnu" ?Uvežite se sa drugom berlinskom i trećom austrijskom , nacrtajte nam granice pa mi idemo.Optužite nas za "sindrome" , "bratstvo i jedinstvo" samo naprijed , lažite...Ama uradite šta hoćete ali jedno nikada nećete moći....Da nas natjerate da račune polažemo VAMA.
Sve i jedna je jaca od odreda za specijalne namijene "Parkusa". :D
Piše se "parkuša" , ni pisati o svojoj zemlji ne znate a pljujete po ljudima....
Prvo ne pljujem po ljudima, drugo, ti si ta koja je objerucke prihvatila poziv na opstu pljuvacinu.

Dobro, ako ti se ne svidja "Parkusa", prebacicemo te u antiteroristicku jedinicu "Sabin'ca V". :-D
cindrlimindrli

#177 Re: Glupost naivnog bosanca

Post by cindrlimindrli »

Alfons Kauders wrote:
cindrlimindrli wrote:
Cherry-Cherry wrote: Jesi biser :-) Ovo je za onog pamenjakovića što popljuva Sarajevo i sarajlijice.
Pa bi ga zbog toga trebalo ispisati iz BiH drzavljanstva?
ne, vec radi urodjenog nedostatka inteligencije
Zeznut taj kriterij, ako ga uvedes u praksu postoji mogucnost da svi drzavljani BiH stanu u manji autobus. :D
zakonpera

#178 Re: Glupost naivnog bosanca

Post by zakonpera »

pa SDA klanjači iz prvih safova su ti koji su proveli privatizaciju tako kako je provedena i trajno uništili i ono što četničke granate nisu mogle. obogaljili državu, doveli isplatu plata administraciji u zavisnost od stranih kredita.

al' ne, to nije državotvorni problem što država živi od kredita, držatvorni problem je što se ne klanja i što se javno ne pokazuje dovoljno otvoreni animozitet prema srbima i mrskim komunjarama :lol: naslov je ironično i tačan...[/quote]godina

Kakve veze ima SDA, ekonomija i privatizacija sa temom ???

Sve ex YU države su uništene, razorene ekonomski na isti način, ne radi se o tome. Radi se o svakodnevnom vandalizmu barbarskih plemena u RS-u koji nastavljaju genocid brisanjem istog sa spomenika ubijenih Bosnjaka Visegradjana u Srebrenici a dezurni srbo-supkoljubci na sve moguce nacine diskredituju dogadjaje i relevatizuju. Najgore je sto je u to duboko ukorjenjen komplex nize vrijednosti i sto su to vecinom ljudi sa muslimanskim imenima koji bi danas bili strijeljani po stratistima da je kojim slucajem danas 93,94,95 godina i to samo sto nose muslimanska imena, bez obzira sto to nije "njihov rat" i sto oni misle o suzivotu. :run:
drndalo

#179 Re: Glupost naivnog bosanca

Post by drndalo »

k656 wrote:nabijem i ja na kurac sve sarajlije i želim da epicentar zemljotresa od 9 stepeni najjače skale bude usred sarajeva :lol: :lol: :lol:
Vidim da si ti nazalost vec prezivio jedan... Koji si ti pacenik i papak... :roll:
Alfons Kauders

#180 Re: Glupost naivnog bosanca

Post by Alfons Kauders »

cindrlimindrli wrote: Zeznut taj kriterij, ako ga uvedes u praksu postoji mogucnost da svi drzavljani BiH stanu u manji autobus. :D
bitan je kvalitet a ne kvantitet

pola miliona opancara preko drine... pola miliona mladomuslimana u pakistan... frtalj miliona juznjaka na more...

rezultat: ukupan broj stanovnika ispod 2 miliona... nezaposlenost ispod 10%... nepismenost eliminisana, prosjecni nivo obrazovanja preko noci doveden na prosjek eu...

plus manja potraznja za nekretninama, manje guzve na putu itd...

uglavnom, velika vecina problema bi bila rijesena...
cindrlimindrli

#181 Re: Glupost naivnog bosanca

Post by cindrlimindrli »

Alfons Kauders wrote:
cindrlimindrli wrote: Zeznut taj kriterij, ako ga uvedes u praksu postoji mogucnost da svi drzavljani BiH stanu u manji autobus. :D
bitan je kvalitet a ne kvantitet

pola miliona opancara preko drine... pola miliona mladomuslimana u pakistan... frtalj miliona juznjaka na more...

rezultat: ukupan broj stanovnika ispod 2 miliona... nezaposlenost ispod 10%... nepismenost eliminisana, prosjecni nivo obrazovanja preko noci doveden na prosjek eu...

plus manja potraznja za nekretninama, manje guzve na putu itd...

uglavnom, velika vecina problema bi bila rijesena...

off topic,

Citajuci ovaj tvoj post, sve hocu da te pitam;

Je l' tebi iko ikad zvekno samar u momentima kad si ovako inspirisan?
jefferson

#182 Re: Glupost naivnog bosanca

Post by jefferson »

Sarajlijica, ne samo sto se gnusa religije, on zeli da i drugima nametne svoje stavove. To je za njega primitivno. Sarajlijica obicno zivi u stanu koji je tito dao njegovoj porodici. Starog druga voli jednako ko oca, ako ne i vise. Sarajlijica svojoj djeci daje inostrana imena, jer se sarajlijica osjeca inferiornim, pa bi zelio bar da se na neki nacin priblizi zapadu.

Sarajlijica i dalje fura onu ko nas bre zavadi.. sarajlijica bi rusio dzamije, sarajlijici je zivot od carsije do marin dvora. Za Sarajlijicu je sve osim tog dijela drzave primitivno. Sarajlijice mrze nasu dijasporu.

Ovo je stari sindrom, koji se na svoje nacine javlja i u drugim gradovima. Od ex yu gradova, najvise ovakvih naravno ima u Beogradu, jer je tu najvise komunista i njihove dijece bilo smjesteno.

Sto se tice Bosne, najvise ovakvih naravno ima u Sarajevu, jer je tu najvise i bilo smjesteno komunistickog olosa.

Znate vi za njih.. to vam je ona komunisticka omladina.. haustor omladina sa betona..tvrdoglavo, bezobrazno, osiono.. ;-)
Jesil se odrekao BH drzavljanstva?
Ako nisi, de matere ti to uradi, skupit cemo pare putem neke akcije da platimo sve formulare i takse.
Nemam BH drzavljanstvo. Rodjen sam u Njemackoj.
Sta te onda boli qrtz.
Sta ti dijete znas sta je SFRJ, komunizam itd. Bolje ti je da iskoristis taj sistem obrazovanja u njemackoj i obrazujes se kako treba.
Ne smeta ti zivjeti sa 187 nacija u njemackoj, ali ti smeta srbin u Sarajevu i slicno.
Jel ti kompjuter daje velika muda? Ono kad upalis svoj comp odmah se osjecas kao da mozes jurisat na Beograd :lol: :lol: :lol:
zakonpera

#183 Re: Glupost naivnog bosanca

Post by zakonpera »

A te iste sarajlice haustorasi kojima je stanove udijelio drug tito ko sadaku (usput njegove ikone lijepe po zidovima) .. sada prde i forumaju na orunjelim trosjedima šipada a u ratu su ko jazavci virili iz podruma dok su srbski barbari radili ovo... https://www.youtube.com/watch?v=0S-UZJ67AKc

Kad je nastao mir i do danas im je najveci krivac SDA i Cerić za ovakvu drzavu dok u isto vrijeme opravdavaju srbska barbarska plemena u RS-u relativizirajuci, izjednacavajuci dzelata i zrtvu.

Kako su oni toboz veliki kosmopoliti njima je bosnjacka tradicija i vjera naveci kocnicar suzivota sa tim plemenima koji su ih mogli na noz sjeckat da nije bilo heroja koji su ih odbranili, sehidsku krv prolili. Takvi su najgori ali ima lijeka.
sabina1
Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.

#184 Re: Glupost naivnog bosanca

Post by sabina1 »

cindrlimindrli wrote: Prvo ne pljujem po ljudima, drugo, ti si ta koja je objerucke prihvatila poziv na opstu pljuvacinu.

Dobro, ako ti se ne svidja "Parkusa", prebacicemo te u antiteroristicku jedinicu "Sabin'ca V". :-D
Boga ti te deminutive tipa "Sabin'ca", ostavi za kuće za žene i djece. Koze nismo čuvali skupa.
akcid

#185 Re: Glupost naivnog bosanca

Post by akcid »

zakonpera wrote:A te iste sarajlice haustorasi kojima je stanove udijelio drug tito ko sadaku (usput njegove ikone lijepe po zidovima) .. sada prde i forumaju na orunjelim trosjedima šipada a u ratu su ko jazavci virili iz podruma dok su srbski barbari radili ovo..
Molim moderatore da konačno odstrane ovog forumaša. Ovakvo ruganje ni Karadžić nije uputio Sarajlijama :-) :(

Ovo je iživljavanje, pljuvanje i vrijeđanje ljudskog dostojanstva. Primitivizam samo takav
weredsf

#186 Re: Glupost naivnog bosanca

Post by weredsf »

tvsabina wrote:
StuttgartMania wrote:Bravo za temu. Ovo se zove sindrom Sarajlijice.

Sarajlijica, ne samo sto se gnusa religije, on zeli da i drugima nametne svoje stavove. To je za njega primitivno. Sarajlijica obicno zivi u stanu koji je tito dao njegovoj porodici. Starog druga voli jednako ko oca, ako ne i vise. Sarajlijica svojoj djeci daje inostrana imena, jer se sarajlijica osjeca inferiornim, pa bi zelio bar da se na neki nacin priblizi zapadu.

Sarajlijica i dalje fura onu ko nas bre zavadi.. sarajlijica bi rusio dzamije, sarajlijici je zivot od carsije do marin dvora. Za Sarajlijicu je sve osim tog dijela drzave primitivno. Sarajlijice mrze nasu dijasporu.

Ovo je stari sindrom, koji se na svoje nacine javlja i u drugim gradovima. Od ex yu gradova, najvise ovakvih naravno ima u Beogradu, jer je tu najvise komunista i njihove dijece bilo smjesteno.

Sto se tice Bosne, najvise ovakvih naravno ima u Sarajevu, jer je tu najvise i bilo smjesteno komunistickog olosa.

Znate vi za njih.. to vam je ona komunisticka omladina.. haustor omladina sa betona..tvrdoglavo, bezobrazno, osiono.. ;-)
Halo , Prva štutgartska , kako ide , hoće li koji koncert "podrške za Bosnu" ?
Uvežite se sa drugom berlinskom i trećom austrijskom , nacrtajte nam granice pa mi idemo.
Optužite nas za "sindrome" , "bratstvo i jedinstvo" samo naprijed , lažite...
Ama uradite šta hoćete ali jedno nikada nećete moći....
Da nas natjerate da račune polažemo VAMA.
To isto pitanje postavi clanovima Nase Stranke cije clanove podrzavas??/
JohnnyS

#187 Re: Glupost naivnog bosanca

Post by JohnnyS »

jefferson wrote:
zakonpera wrote:
Zuti pauk wrote:ali je u pravu da imate kompleks Srba :)
100% je lik u pravu. Komplex srba itekako. Ja mislim da se to bastinilo u jugoslovenskom buretu gdje su srbi bili dosta obrazovaniji i napredniji u svim poljima. Takva je klima stvorena da se zataskavalo bosnjastvo i Islam i stvarao kult zaostalosti. Ustvari zaostalost naseg bosnjackog naroda u titovoj jugoslaviji je izrodilo taj komplex nize vrijednosti. Odjednom su nase mlade bosnjakinje se pocele skolovati 60-tih godina i uvidjele neki kvazi moderniji nacin zivota u srbskim gradskim porodicama jer su te bosnjakinje sa sela isle u gradove gdje su bile podcinjene titoizmu, srbizmu i toj nekoj skojevackoj kulturi. To je tada bilo savremeno a u njihovim glavama su nase dobre majke i nene koje su odgajale djecu na ognjistu odjednom postale simbol zaostalosti i mracnog perioda zivota. Onda su i djecu odgajale da ne bude tako, da je vjera, tradicija zaostalost i onda tup samar. 92-95. godina je rezultat tog komplexaskog bica bosnjaka koji se probudio u istini.

Nakon rata na ovamo stvara se budjenje identiteta bosnjaka staro hiljadama godina kroz tradiciju i vjeru koja je jedinstvena na svijetu. Radjaju se nove generacije kojima se stvara identitet i bosnjastvo gledaju kao vrijednost a ne zaostalost. To je rezultat hvala Bogu zato sto se sve vise nasih ljudi skoluje i stvara nove vrijednosti a zivi u duhu tradicije i identiteta.
Rezultati popisa ce sve reci drugovi a to je da ste u velikoj manjini.
:lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:

Ovo sam preskočio, tako mi i treba kad neke postove preskočim nakon prve rečenice.

Znači nisu samo Srbi stariji od ameba :D
weredsf

#188 Re: Glupost naivnog bosanca

Post by weredsf »

zakonpera wrote:A te iste sarajlice haustorasi kojima je stanove udijelio drug tito ko sadaku (usput njegove ikone lijepe po zidovima) .. sada prde i forumaju na orunjelim trosjedima šipada a u ratu su ko jazavci virili iz podruma dok su srbski barbari radili ovo... https://www.youtube.com/watch?v=0S-UZJ67AKc

Kad je nastao mir i do danas im je najveci krivac SDA i Cerić za ovakvu drzavu dok u isto vrijeme opravdavaju srbska barbarska plemena u RS-u relativizirajuci, izjednacavajuci dzelata i zrtvu.

Kako su oni toboz veliki kosmopoliti njima je bosnjacka tradicija i vjera naveci kocnicar suzivota sa tim plemenima koji su ih mogli na noz sjeckat da nije bilo heroja koji su ih odbranili, sehidsku krv prolili. Takvi su najgori ali ima lijeka.
Pa naravno da je kriva SDA, krvi su svi odreda sto vise nema nasih dobrih komsija, onih pravih Sarajlija istih komsija koji su ( u mom slucaju) pocetkom rata imali oruzja o kojem su branioci samo mogli sanjati, istih komsija koji su nas ubijali sa brda ali never mind, kriva je Islamska zajednica, krivi su svi, prokleti nacionalisti sto nas zavadise :D :D
Cherry-Cherry

#189 Re: Glupost naivnog bosanca

Post by Cherry-Cherry »

Zuti pauk wrote:Sto vam rade :lol: ne smijete pisnut od zelenih :lol: uvijek vas na koncu naguze :lol:
k656 wrote:ovo su oni iz handžar divizije što ih je ona lešina pipi pozivo da klanjaju džumu fašistima u parizu :lol: :lol: :lol:
Kako će tebe odrati, kad te uhvate... 8-) ;-)
Cherry-Cherry

#190 Re: Glupost naivnog bosanca

Post by Cherry-Cherry »

k656 wrote:
Cherry-Cherry wrote:
Zuti pauk wrote:Sto vam rade :lol: ne smijete pisnut od zelenih :lol: uvijek vas na koncu naguze :lol:
k656 wrote:ovo su oni iz handžar divizije što ih je ona lešina pipi pozivo da klanjaju džumu fašistima u parizu :lol: :lol: :lol:
Kako će tebe odrati, kad te uhvate... 8-) ;-)
pusti mene nego kad je tebe neko zadnji put odero :lol: :lol: :lol: macooo
Meni je dobro, ne žalim se. :) Hvala na pitanju. :razz:
Cherry-Cherry

#191 Re: Glupost naivnog bosanca

Post by Cherry-Cherry »

k656 wrote:da ti je dobro nebi balila po svakom mom postu, nego da te pitam vesna?? jel ti tesna :lol: :lol: :lol:
Pa da je tebi dobro, ne bi pisao budalaštine. :mrgreen:
Ne upucavaj mi se, ne bi ti mogao da mi budeš dobar... 8-)
Tiger 033

#192 Re: Glupost naivnog bosanca

Post by Tiger 033 »

"Glupost naivnog bosanca" ... ja GLUPLJE teme na forumu još (NE)viđoH ... a i pokretač iste je ONO :skoljka: bjAžžž ba :run:
sabina1
Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.

#193 Re: Glupost naivnog bosanca

Post by sabina1 »

weredsf wrote:
tvsabina wrote: Halo , Prva štutgartska , kako ide , hoće li koji koncert "podrške za Bosnu" ?
Uvežite se sa drugom berlinskom i trećom austrijskom , nacrtajte nam granice pa mi idemo.
Valjda onim članovima SDA koji su na posljednjim izborima istakli da su rođeni 1992 i odmah stupili u odbranu zemlje ?
antidebil

#194 Re: Glupost naivnog bosanca

Post by antidebil »

Alfons Kauders wrote:
zakonpera wrote:Sta je covjek bez vjere i nacije je pitanje kao i sta je pcela bez roja i kosnice. Ako pogledamo samo primjer nacionalno osvjestenih naroda dodjemo do zakljucka da svako malo u historiji drzave tih naroda dosezu visok stepen civilizacijskog, kulturnog, ekonomskog, vojnog prestiza. Uzmimo za primjer Tursku koja je u cestim etapama historije dolazi do tog prestiza i dize se konstantno iz pepela nakon ratova i belaja. Turci iako sekularni su nacionalno osvjesteni i probajte tamo pricati romanticne price o suzivotu sa rusiocima drzave. Ne mora to uvijek biti velika nacija. Uzmite za primjer Izrael ili Hrvatsku koje se temelje na svom nacionalnom identitetu. Ne mora biti ni drzava homogena, uzmimo na primjer Svajcarsku gdje svicarscima svoj nacionalni ponos ne moze podrivati niti jedan emigrant niti talijan ili francuz sa drzavljanstvom Svajcarske a koji svoju maticu osjeca u Rimu ili Parizu.

Savremena tendencija je da patriotizam i nacionalno opredjeljenje idu u isti nivo sa savremenim i proslo je vrijeme brisanja nacionalnog identiteta.

Nisu Bosnjaci krivi za rat, najvise smo zeljeli suzivot i multikulti ali 92 godine kada sam bio na prostestima protiv rata ispred parlamenta neki drugi narodi su se ukopavali po Trebevicu a to nije bio Mujo i Haso. Kada su palili i pljackali sela gdje su bili bosnjaci komunisti, pitali su ih samo za IME a ne partiju i misljenje. Ime je bilo presudno. Nismo mi krivi i nemamo se sta vise uvlaciti u supak i istocnoj ni zapadnoj strani. Mi smo sto jesmo i bicemo a ovaj napaceni narod je osvjesteniji i dosta pametniji nego kako se to zeli nametnuti po ovim forumima gdje pijedinci koji rade za neke interesne grupe zele nametati neko naopako misljenje kako su svi krivi za rat.

Relativizacija rata u miru je zlocin i treba poslati u pm svakog kretena koji to cini.
nikakav problem - ako su vjera i nacija isto (sto prvi put cujem), molim te da me sljedeci put kad se zapuca fino napomenes, jer nisam vjernik i to nece biti moj rat... isto cu reci prijatelju, ratnom komandiru i zlatnom ljiljanu - cisto da opet ne fasuje geler u tudjem ratu... a isto cu reci ostalim kolegama ateistima koji su krvarili za ovu zemlju (a znam ih dosta)

dakle mi cemo tada fino pametovati po forumu, a vi s izgradjenim vjersko-nacionalnim identitetom fino idite u rovove... mislim za promjenu :lol:
za promjenu ?!?!? za promjenu?!?! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
ja mislim da ti uopste ne mislis (sta pricas)

ovaj post je tipicno ogledalo dvolicnih dvostrukih standarda koje bosanski neokomunisti imaju. sad ce jos bez imalo stida kazat kako su se samo oni borili a vjernici nisu.
sudeci po ovom gore postu samo su se nevjernici borili a nije recimo 7 muslimanska spasavla pola bosne i oslobodila nekoliko opstina. ma jok ba, kakva 7 muslimanska, to su ba neke idiotske hodze koje nisu izvirile iz dzamije.
jel to hoces da kazes
sad ces da govoris da smo mi bjezali al ces vrlo rado da psujes protiv muslimana koji su dosli iz cijelog svjeta da ovdje za nas ginu. tad neces rec nije ih bilo. jer tad tvrdit da nas nije bilo ne odgovara tvojim izvrtanjima stvarnosti. a to je ono sto je tipicno za vas corave neokomuniste, uvrtili ste neke fix ideje sebi u glavu i kadgod vam zatreba, vi samo promijenite pricu na ono sto vama treba da "dokazete" da ste u pravu. i onda se jos ismijavate. k'o eto ako nekog ismijes ti si u pravu :-) :-) :-) a ismijavanje ako ista dokazuje, onda dokazuje kolko ste plitki ljudi!!!
damskot

#195 Re: Glupost naivnog bosanca

Post by damskot »

JThomas wrote:ovdje je jedini princip "đe sam ja tu", korupcija u svakoj pori društva, od kupovine hljeba u granapu do najviših političkih organa. nema ovdje ni tržišta ni kapitalizma, nije se ovo s kapitalizmom srelo u putu.

al' ni to nije problem, problem je što se ne klanja... :lol:
Ne slazem se tobom mislim da je ipak sexualna orjentacija kljucni problem .
antidebil

#196 Re: Glupoca naivnog bosanca

Post by antidebil »

Michio Kaku wrote:
akcid wrote:
Michio Kaku wrote:kvaka je u tome da glupi ljudi (koji su većina svuda u svijetu) vide svijet kroz generalno 2 opcije.

1. neoliberlani permisivni svijet gdje vlada trziste i gdje moze i gej brak i da spavas sa svojim kucnim ljubimcem i da izvrsis operaciju tako da ti ugrade drugi penis, i da transeksualac bude gradonacelnik i da budemo multikulturno drustvo puno imigranata raznih boja i kultura

2. fasisoidni pogled na svijet gdje vlada trziste ali zato nema gej braka, nema abortusa, nema migranata, nema razvrata vec toboze tradicionalne vrijednosti i tradiconalni moral vlada. ovi idoti misle da je svijet dekadentan pa da se izlaz nalazi u vjeri i tradicionlanim vrijednostima. pa neoliberalizam, idioti, nema problema s tim. neoliberalizam je izmislio vjerske i nacionalne identitete.

ove dvije opcje su lice i nalicje jednog te istog sranja i sukob između ovih opcija je vještački.
Kad pročistiš ove dvije opcije s lica i naličja, šta ostane?

jedina alternativa, je alterniativa kapitalizmu. neka nova internacionalna ljevica ali naravno ne ona i onakva iz 20 vijeka. to je propalo ali ne znaci da ne treba da se bavimo redefinicijom nove ljevice i reinterpretacijom marxa jer pokazalo se da stvari o kojima je govorio - danas su kljucne i danas su isti problemi. vise nego ikad znamo da je bio na pravom tragu i od toga treba da krenemo.
aha znaci vako
trebamo uzet nekog lika kojeg je vrijeme pregazilo, nekog ko je vec stvar stare prastare historije i raditi po njegovim principima....
a onda cemo vjernicima rec da su glupi sto prate nekog lika iz historije kojeg je vrijeme pregazilo :shock: :?
da nije smjesno bilo bi zalosno :-) :-) :-)
fatamorgana

#197 Re: Glupoca naivnog bosanca

Post by fatamorgana »

antidebil wrote: a onda cemo vjernicima rec da su glupi sto prate nekog lika iz historije kojeg je vrijeme pregazilo :shock: :?
da nije smjesno bilo bi zalosno :-) :-) :-)
Pa upravo je to žalosno, pratiti danas likove koje je istorija kako kažeš i sam pregazila ...
Michio Kaku

#198 Re: Glupost naivnog bosanca

Post by Michio Kaku »

kako ga je vrijeme pregazilo, vrijeme ga je potvdilo u ovih par godina jer globalna finansijska kriza se odvija kako je on objasnio. a vjernici ne prate nekoga koga je vrijeme pregazilo, vec nekoga ko je izmisljen.
Hajvan

#199 Re: Glupost naivnog bosanca

Post by Hajvan »

Michio Kaku wrote:kako ga je vrijeme pregazilo, vrijeme ga je potvdilo u ovih par godina jer globalna finansijska kriza se odvija kako je on objasnio. a vjernici ne prate nekoga koga je vrijeme pregazilo, vec nekoga ko je izmisljen.

de citraj tog vizionara, pa onda obrazloži globalne pokazatelje savremene krize i u konačnici to sve smisleno poveži - al' na podforumu ekonomija ili na temi komunizam, socijalizam, kapitalizam, fašizam i ostali "izmi"…. :mrgreen:
weredsf

#200 Re: Glupost naivnog bosanca

Post by weredsf »

tvsabina wrote:
weredsf wrote:
tvsabina wrote: Halo , Prva štutgartska , kako ide , hoće li koji koncert "podrške za Bosnu" ?
Valjda onim članovima SDA koji su na posljednjim izborima istakli da su rođeni 1992 i odmah stupili u odbranu zemlje ?
Probaj i njemu mada mislim da je on clan SBB-a ali ne zaboravi pitati veterane rata iz "Nase Stranke"
Locked