Ne zajebaji ja sam iz Tuzle i citavo vrijeme velim da je bolje repku preselit u Sarajevo, kosevo zbog kapaciteta I prilaza, grbavica zbog atmosfere.hrasno38 wrote: ↑02/04/2026 11:47 Ovi sto pricaju da utakmice reprezentacije u Sarajevu nisu kao posjecene a to najvise apostrofiraju likovi iz Zenice i Tuzle. A ko to boga vam gleda utakmice reprezentacije u Zenici?? Najmanje ima zenicana. Kazu tuzlaci kako se najbolje navija u Tuzli a neki dan poluprazna dvorana kad je igrala rukometna reprezentacija. Godinama su Kosevo i Skenderija bili krcati kad su igrale reprezentacije, kad je Bosna igrala GY ligu, kad su rukometasi Bosne igrali ligu prvaka itd itd. I uvijek je u Sarajevu krcato kad se igraju utakmice sa nekakvim znacajem u kojima jos uvijek igra rezultat. Sto lazete da je BP uvijek puno?? Kad se igraju utakmice bez takmicarskog znacaja bude isto poluprazno.
Ono bilo bi idelano da se sredi i BP i Tusanj, Grbvavica ce do ljeta, Velezov stadion je pri kraju, steta sto za Koevo nema nekakvo dobro rjesenje jer ono ima idealan kapacitet samo ga treba natkriti i srediti iznutra.
U svakom slucaju mozemo mi nabrajati sva mjesta redom u BiH ali nacionalni stadioni se nalaze u ili oko glavnih gradova tacniej u prigradskim naseljima.
Teško je Zeničanima priznati i govorimo svi okolo kole kako stvarno jeste.. a sramota.je