Realno da kažete gdje bi prije repku na grbavici ili Bilinom al,reqlno?
Parking se rijesi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Fizički me podsjeća na Džeku, ovakav nogat i krakatdetroit-mercy wrote: ↑02/04/2026 01:23Za ovog malog sam jos prije par godina rekao da je novi Zlatan.
Znam je kad je poceo da pravi prve korake u klubu u kojem su igrala vecinom nasa djeca. Odmah se vidjelo na njemu da je poseban talenat.

Ih ovo je čisto, Dodaj malo žute,.narandžaste, ljubicaste , zelenkasteizvrsni direktor wrote: ↑02/04/2026 11:10 ali zato u zenici:
sjecam se kad smo svi palili radio, jer se bolje na radiju vidjelo nego na tv-u
![]()
pa i ne treba parking. gradski prevoz odradi posao tu.
Grbavica se može skockat da bude za cca. 20K gledalaca. Da bude rentabilna itd. Problem je saobraćaj, ali se za velike događaje može organizovati parkiranje negdje dalje, pa onda grupni prevoz do stadiona.DaysleepeR wrote: ↑02/04/2026 10:37 Meni kao navijaču FK Sarajevo nimalo nije jasno zašto Grbavica nije u razmatranju.
Valjda je jeftinijie i lakše uložiti pare da se napravi i zapadna tribina da gori, i imaš zaokružen stadion, umjesto da se narednih 5 godina pravi nacionalni stadion u Zenici koji će imati kapacitet malo veći od Bilinog Polja danas.
Ako praviš nacionalni stadion, napravi za 30 hiljada, interesa svakako ima.
Gradski prevoz odradi posao opet za razmazene sarajlijeChmoljo wrote: ↑02/04/2026 11:21pa i ne treba parking. gradski prevoz odradi posao tu.
sve se to može srediti.
ono što jeste istina, a što je slon za kojeg se na temi svi pretvaraju da ga ne vide, jeste to što je zenica grad sa siromašnijim sadržajima i onda utakmica reprezentacije privlači veliku pažnju i u zenici i u okolnim mjestima.
dakle, donekle jeste tačno da je sarajevska publika razmažena, i ima smisla i zenica, posebno ako se reprezentacija tavori sa igrama i ako ne ide baš dobro, jer će ljudi uprkos tome otići na utakmicu.
ja sam imao kartu da idem preksinoć, al nije mi se dalo - što zbog toga što su drugi već dogovorili sijela, ili bili bolesni, a i zbog sebe, jer bih se rokno da sam otišo, a primimo dvicu na poluvremenu i onda gledam patnju narednih sat vremena. rekli bi vjerovatno da sam razmažen![]()

to kad živiš tamo
grbavica i hoće biti 20 hiljada. sa novim jugom će kapacitet biti oko 15000.drug_profi wrote: ↑02/04/2026 11:32Grbavica se može skockat da bude za cca. 20K gledalaca. Da bude rentabilna itd. Problem je saobraćaj, ali se za velike događaje može organizovati parkiranje negdje dalje, pa onda grupni prevoz do stadiona.DaysleepeR wrote: ↑02/04/2026 10:37 Meni kao navijaču FK Sarajevo nimalo nije jasno zašto Grbavica nije u razmatranju.
Valjda je jeftinijie i lakše uložiti pare da se napravi i zapadna tribina da gori, i imaš zaokružen stadion, umjesto da se narednih 5 godina pravi nacionalni stadion u Zenici koji će imati kapacitet malo veći od Bilinog Polja danas.
Ako praviš nacionalni stadion, napravi za 30 hiljada, interesa svakako ima.
Malo je utakmica gdje 20K mjesta ne bi bilo dovoljno.
btw. i ja sam pitar.
Govorim i o slici koja se u svijet salje. Novinari lesinari, strani navijaci etc. Ne zelim zenicane uvrijediti al jbiga.. nije bas lijep grad niti turisticki interesantan.. Vise je onako za neke rock underground scene
Et isto mislimo samo se svak na svoj način izrazimomoimoi wrote: ↑02/04/2026 11:44Govorim i o slici koja se u svijet salje. Novinari lesinari, strani navijaci etc. Ne zelim zenicane uvrijediti al jbiga.. nije bas lijep grad niti turisticki interesantan.. Vise je onako za neke rock underground scene![]()
Momak na story objavio da smo se kvalifikovali, on je već završena priča za nas.JanuaryJones wrote: ↑02/04/2026 11:02Fizički me podsjeća na Džeku, ovakav nogat i krakatdetroit-mercy wrote: ↑02/04/2026 01:23Za ovog malog sam jos prije par godina rekao da je novi Zlatan.
Znam je kad je poceo da pravi prve korake u klubu u kojem su igrala vecinom nasa djeca. Odmah se vidjelo na njemu da je poseban talenat.![]()
Ne zajebaji ja sam iz Tuzle i citavo vrijeme velim da je bolje repku preselit u Sarajevo, kosevo zbog kapaciteta I prilaza, grbavica zbog atmosfere.hrasno38 wrote: ↑02/04/2026 11:47 Ovi sto pricaju da utakmice reprezentacije u Sarajevu nisu kao posjecene a to najvise apostrofiraju likovi iz Zenice i Tuzle. A ko to boga vam gleda utakmice reprezentacije u Zenici?? Najmanje ima zenicana. Kazu tuzlaci kako se najbolje navija u Tuzli a neki dan poluprazna dvorana kad je igrala rukometna reprezentacija. Godinama su Kosevo i Skenderija bili krcati kad su igrale reprezentacije, kad je Bosna igrala GY ligu, kad su rukometasi Bosne igrali ligu prvaka itd itd. I uvijek je u Sarajevu krcato kad se igraju utakmice sa nekakvim znacajem u kojima jos uvijek igra rezultat. Sto lazete da je BP uvijek puno?? Kad se igraju utakmice bez takmicarskog znacaja bude isto poluprazno.
Ono bilo bi idelano da se sredi i BP i Tusanj, Grbvavica ce do ljeta, Velezov stadion je pri kraju, steta sto za Koevo nema nekakvo dobro rjesenje jer ono ima idealan kapacitet samo ga treba natkriti i srediti iznutra.
U svakom slucaju mozemo mi nabrajati sva mjesta redom u BiH ali nacionalni stadioni se nalaze u ili oko glavnih gradova tacniej u prigradskim naseljima.