...ma nije to nama upuceno....mi smo crnosvjetska stoka.....USA...pitt wrote:Auuuu koja uvreda......eto ti sad toozlazensko wrote:cek da brzo kazem nesto sto se tice teme, ovo je eraser
slazem se sa A, i ja mislim da ste stoka bjelosvjetska:D
Dijaspora zahtjeva sankcije....ili zdruzeno glasamo za nacionaliste na sljedecim izborima......jopet:D:D
Forumskim korisnicima - stoki bjelosvjetskoj
-
Toozla
- Alfons Kauders
Vi vazda i glasate za njih da bi nas otjerali s rodne grude, da vam gore pravimo drustvo, vi i vasa nostalgija...pitt wrote:Auuuu koja uvreda......eto ti sad toozlazensko wrote:cek da brzo kazem nesto sto se tice teme, ovo je eraser
Dijaspora zahtjeva sankcije....ili zdruzeno glasamo za nacionaliste na sljedecim izborima......jopet:D:D
- pitt
To dole kod tebe u JesuslanduToozla wrote:...ma nije to nama upuceno....mi smo crnosvjetska stoka.....USA...pitt wrote:Auuuu koja uvreda......eto ti sad toozlazensko wrote:cek da brzo kazem nesto sto se tice teme, ovo je eraser
- Alfons Kauders
Ma sto samo niste strajknuli bek '92....pitt wrote:Nika robom....dijaspora strikes backzensko wrote:![]()
jaooo pitt
![]()
'ajde brzo se edituj, ode mi rejting prefinjene dame sa podforuma "muzika"....
:D:D
- Alfons Kauders
Ti si plaho komplikovan...pitt wrote:Nisam bio dijaspora tada. Da jesam, sad bih bio lokalni domorodac opet i lajo bih na dijasporu:D:D
- Alfons Kauders
Onda - jebiga... (da prosti zensko)pitt wrote:Plaho je blago reciAlfons Kauders wrote:Ti si plaho komplikovan...pitt wrote:Nisam bio dijaspora tada. Da jesam, sad bih bio lokalni domorodac opet i lajo bih na dijasporu:D:D
:D
- Alfons Kauders
Najgori sam.
- Alfons Kauders
Pih, novopeceni kapitalista, on bi kamen za marku prodavo, joj idi u Iran, obogatio bi se...pitt wrote:I jos komunista uz to:D:D:D
Navali narode.....kamenje za odstrijel nepodobnih samo jedna marka!!!!:D
- pitt
tamo mi je sjediste tvrtkeAlfons Kauders wrote:Pih, novopeceni kapitalista, on bi kamen za marku prodavo, joj idi u Iran, obogatio bi se...pitt wrote:I jos komunista uz to:D:D:D
Navali narode.....kamenje za odstrijel nepodobnih samo jedna marka!!!!:D
Cuj ovog iz EU sto se prokurcio D::D