Forumskim korisnicima - stoki bjelosvjetskoj
- Kareem Abdul-Jabbar
qq lele
a i BMW je stvarno puno bolji
- Alfons Kauders
#5 Re: Forumskim korisnicima - stoki bjelosvjetskoj
1.A wrote:Dragi forumasi, zao mi je da vam moram to ovako otvoreno reci, ali - bas ste stoka!
Lijepo vam se objasni, a vi ne slusate... Nc, nc, nc...
Koliko puta vam je objasnjeno da se na forumu ne moze kao u nekoj banana-republici, svako da radi sta hoce, ili nedajmidragiboze, da pise sta hoce. Niti moze da se zeza. Pa sta ce svijet misliti o nama, ako neko dodje na ove stranice i shvati da se vi zajebavate, namjesto da ozbiljno kujete buducnost zemlje i covjecanstva uopste. Pa kako vi mislite u Evropu, u Nato, u svijet, ako se ne zna ko sta misli.
Koliko puta vam je objasnjeno da se teme otvorene na forumu kasnije stampaju, da ostanu buducim pokoljenjima kao pomen na nasu velicinu i genijalnost. Pa jasno je onda da se mora paziti sta se pise. Neko ce sve to kontrolisati poslije, i ako se uvidi da je doslo do neregularnosti, ko ce najebat? Moderatori, naravno. Pred strasnim sudom istorije. Tema ima da se postuje! Nije ovo kafanski razgovor, ovo je pisani medij, ozbiljna stvar. Prema tome - drzati se teme! I kad je postavljeno pitanje - fino odgovori, jasno, kratko, nemoj mi detalja, ako ti je do ispovjesti - eno ti blog. Ovdje fino odgovori, kad se skupi onoliko odgovora koliko Moderator smatra za dovoljno - tema se zatvara. Odgovorilo se na pitanje i dosta. Niste vi tu sad da nedajmiboze pametujete. Nego fino da odgovorite i razgulite.
Evo na primjer, tema o Brozu, kao "sutra je 25 godina...".
Prvi razlog za zatvaranje - danas je vec sutra, pa je naslov vec malo netacan. Ne moze se to tako ostaviti. Ako dodje kontrola, sta ce reci - kod vas sutra 25 godisnjica vec mjesec dana.
Drugi razlog - ok, konstatovali smo da je 25-godisnjica, sta sad vise ima tu da se prica. Naslov sve kaze. Nema tu sta da se dodaje. Cuj 15 stranica postova!!!! Pa nije nama ovdje stalo do obijanja rekorda posjecenosti i interesa, nije ovo blog, ovo je ozbiljan forum gdje je kvalitet vazan, ne kvantitet. I odmah je nekako i sumnjivo kad je puno odgovora, ko zna sta se tu moze provuci, da se i ne primjeti, neke subverzivne poruke, kojesta. Ako nas je ista Saban naucio, to je - neprijatelj nikad ne spava!
Eto, ako sad nije sta jasno, slobodno otvorite temu sa konkretnim pitanjem. Znate da su moderatori tu zbog vas
2. Hvala velika sestro !
3. Kako ti nije bilo mrsko ?
- joki
- Location: esterajh (http://de.youtube.com/watch?v=pRzG--NFjPw)
mislis-stoci..?
ono,za slucaj da bane kontrola...
...
dobra noc dobra moja sjora ane...
ono,za slucaj da bane kontrola...
...
dobra noc dobra moja sjora ane...
- Alfons Kauders
Ubermensch sigurno neces postati...A wrote:Hocu da postanem ober moderator
A sad ima da se ujedine i komunjare i fasisti, pa naprave peticiju da ti se oduzme cin moderatora...
@pitt - pa i jeste vi dijasporasi vazda bili najgora bagra !
- pitt
Znamo za tvoju ljubav spram cifuta i masona.....mater him zavjerenickuA wrote:Sto bolan ne bio meniAlfons Kauders wrote:A sad ima da se ujedine i komunjare i fasisti, pa naprave peticiju da ti se oduzme cin moderatora...![]()
![]()
Pa ja sam ti komunjara zesca, a znamo da mi ni fasizam nije stran
- Alfons Kauders
Znaci imamo nesto zajednicko - simpatije prema kako prema nacionalizmu, tako i prema socijalizmu, dakle nacionalsocijalizam...A wrote:Sto bolan ne bio meniAlfons Kauders wrote:A sad ima da se ujedine i komunjare i fasisti, pa naprave peticiju da ti se oduzme cin moderatora...![]()
![]()
Pa ja sam ti komunjara zesca, a znamo da mi ni fasizam nije stran
Mene je Adolf istjero iz NSDAP-a... A Tito iz KPJ, sad sam nezavisni kandidat...
- Alfons Kauders
Ako se ne varam, cca 95% tema su "ventil"...Solomon wrote:Brisati ili ostaviti..... pitanje je sada.....
Neka je. Neka bude ventil.
Evo jedna Solomonska:
"Demokratija bez pravila i zakona je anarhija."
A znamo da anarhija nista dobro ne nosi sa sobom.
- Alfons Kauders
Vela havle...pitt wrote:Serijat rulezSolomon wrote:Brisati ili ostaviti..... pitanje je sada.....
Neka je. Neka bude ventil.
Evo jedna Solomonska:
"Demokratija bez pravila i zakona je anarhija."
A znamo da anarhija nista dobro ne nosi sa sobom.:D:D
Vala i anarhija je bolja nego svacija vlast (da proste Solomon, Angela i ostali)
- Kareem Abdul-Jabbar

ajmo svi zajedno
- Alfons Kauders
Bjezi ba, ti si moderatorA wrote:UvlaciguzAlfons Kauders wrote:Vala i anarhija je bolja nego svacija vlast (da proste Solomon, Angela i ostali):zoka:
- Alfons Kauders
Hajd bujrum i ti, ostalo mi je vazelina...pitt wrote:Ni pete mu vise ne vireA wrote:UvlaciguzAlfons Kauders wrote:Vala i anarhija je bolja nego svacija vlast (da proste Solomon, Angela i ostali):zoka:
:D:
Zato si ti jutros vazeljin trazio:D
- Alfons Kauders
Nek si ba, mora i to neko...A wrote:Eih, sto nema Novalicke na forumu, znam tacno sta bi ti ona sad odgovorilaAlfons Kauders wrote:Bjezi ba, ti si moderator, ne vuci me za jezicinu, bice svasta...Meni...
:D
![]()
![]()
![]()
Ja ne smijem, ipak sam moderator