Nevalja ti dux...campa_xxx wrote:Ljudi valja li mi dux...
FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Raul_tz
#351 Re: FK Željezničar
-
elSaik
#352 Re: FK Željezničar
NAJJAČI SAMO OPSTAJU, NIKADA NE ODUSTAJU!

-
LSD
#353 Re: FK Željezničar
Fakat je ovaj Tušanj ofiran stadion do bola...svaka cast manijacimaelSaik wrote:NAJJAČI SAMO OSTAJU, NIKADA NE ODUSTAJU!
- Vaso
#354 Re: FK Željezničar
ako bi ostao ovaj sastav, uz dva-3 pojacanja, tvrdim da bi se dogodine prosetali ligom!
ako ode makar jedan ili dvojca od cetvorke/ stilic, dialiba, pelak, rovcanin/..ne gine nam borba za opstanak! ( i ja cu tad svim srcem navijati za ispadanje)
Vrijeme je da se Uprava pokaze; ili neka prave sampionskog Zelju
, ili neka idu 3 pm.
moje strpljenje je preslo prag tolerancije.iskreno, frustrira me ova prosjecnost i tavorenje oko sredine tabele, vec GODINAMA
nadjite lovu, sponzore, kako god znate i umijete....masa je ko tempirana bomba
ako ode makar jedan ili dvojca od cetvorke/ stilic, dialiba, pelak, rovcanin/..ne gine nam borba za opstanak! ( i ja cu tad svim srcem navijati za ispadanje)
Vrijeme je da se Uprava pokaze; ili neka prave sampionskog Zelju
moje strpljenje je preslo prag tolerancije.iskreno, frustrira me ova prosjecnost i tavorenje oko sredine tabele, vec GODINAMA
nadjite lovu, sponzore, kako god znate i umijete....masa je ko tempirana bomba
Last edited by Vaso on 25/04/2008 02:05, edited 1 time in total.
- Edin H.
#355 Re: FK Željezničar
Valja, ali nema rezultatacampa_xxx wrote:Ljudi valja li mi dux...
-
mavi
#356 Re: FK Željezničar
Evo, uveliko se priča da bi Osim junior, koji je već u Sarajevu, mogao preuzeti Želju od ljeta. Napominjem, ovo su mahalske informacije. Ima li neko više informacija o ovome?
-
elSaik
#357 Re: FK Željezničar
Pa eto, ja sam čuo prije više od mjesec dana da će on biti novi direktor jer nam na toj poziciji treba dobar čovjek da zamijeni onog ugursuza...mavi wrote:Evo, uveliko se priča da bi Osim junior, koji je već u Sarajevu, mogao preuzeti Želju od ljeta. Napominjem, ovo su mahalske informacije. Ima li neko više informacija o ovome?
Za mene lično bi bilo legendarno kad bi oba Osima došla u Želju. Npr., Amar kao direktor, a Ivica kao neki počasni predsjednik ili tako nešto.
-
elSaik
#358 Re: FK Željezničar
KAD DOĐU TEŠKI DANI, I KADA TI LOŠE KRENE, DIGNI POGLEDA KA LIVADI, UGLEDAT ĆEŠ TAMO MENE...

-
tazmania
#359 Re: FK Željezničar
elSaik wrote:Pa eto, ja sam čuo prije više od mjesec dana da će on biti novi direktor jer nam na toj poziciji treba dobar čovjek da zamijeni onog ugursuza...mavi wrote:Evo, uveliko se priča da bi Osim junior, koji je već u Sarajevu, mogao preuzeti Želju od ljeta. Napominjem, ovo su mahalske informacije. Ima li neko više informacija o ovome?![]()
Za mene lično bi bilo legendarno kad bi oba Osima došla u Želju. Npr., Amar kao direktor, a Ivica kao neki počasni predsjednik ili tako nešto.A mogli bi nam i kojeg Japanca dovesti u ekipu.
Nata Kari...
Kitumijaši ili da nam Meša pošalje kakvog francuza npr. Žan Franko Zimtegu ili Žan Franko Ramteka
-
belissima
#360 Re: FK Željezničar
Nego jeste li prosli strumfovi? 
- Enrico
#361 Re: FK Željezničar
Ove manje klubove s lakoćom...belissima wrote:Nego jeste li prosli strumfovi?
- DicaTM
#362 Re: FK Željezničar
Kako koga, kao što reče Enricobelissima wrote:Nego jeste li prosli strumfovi?
-
LSD
#363 Re: FK Željezničar
Onaj Kerla nije loš igrac...jest da je mlad i neiskusan,ali ima u njemu potencijala definitivno...u derbiju je bio vrlo dobar (doduše,kloca nije teško cuvati)...Cocalic je vec postao jedan od kljucnih igraca...mali Rovcanin ce slijedece godine biti igracina sigurno (po meni je,uz Dialibu,najborbeniji igrac)...onaj 3 (Sadikovic ili Sadibašic) nije loš uopšte,samo ko da ima neku mentalnu blokadu-treba da se oslobodi toga...ja ne znam hoce li ikad od Jamaka biti igraca,ali još je mlad pa moze korigovati svoju glavu...Muharemovic se ove godine vratio na mapu,vrlo borben i agresivan igrac
(Hadzija ga nije "mirisao" definitivno,ali ga je Simo vratio u zivot)...Redzepi ne moze proci u ovoj krkanskoj ligi sa onom konstitucijom iako zna igrati lopte....Bekric bi mogao biti do godine kljuc ekipe (ako Stilic ode,a najvjerovatnije da ce ici zajedno sa Bubom)...ono sto je Hadzija radio Muharemovicu,to sad Simo radi malom Stanicu (jednostavno ga ne vidi u rotaciji igraca) tako je moguc i njegov odlazak.
-
belissima
#364 Re: FK Željezničar
a ove vece kao niste...??? hi hi hi 
-
belissima
#365 Re: FK Željezničar
cujem da vam je najdraza rock grupa EUROPA...hi hi hi 
-
southernstar
#366 Re: FK Željezničar
Jamak nece postati igrac dok se ne ostavi sminke, cigara...
Bekric ne moze biti oslonac ekipe, ne zna ni voditi loptu, da si ga vidio u Tz, svaka druga zavrsi u out-u.
Rova
Redžepi- sve si rekao
Bekric ne moze biti oslonac ekipe, ne zna ni voditi loptu, da si ga vidio u Tz, svaka druga zavrsi u out-u.
Rova
Redžepi- sve si rekao
-
elSaik
#367 Re: FK Željezničar
Ma nama treba neki napadač koji će u čitavoj tekmi imati možda jednu priliku, ali je iskoristiti. Jedan dobar vezni igrač koji zna povući loptu i riješiti tekmu kad zapne. Odbrana, mislim da je ona sasvim oke. Samo je šteta što ode Kamber, on bi nam sad itekako dobro došao.
- Vaso
#368 Re: FK Željezničar
bekric je klocina. daltonista....ne zna sastavit pasa
terbamo bekove, koji znaju igrat u oba pravca. i ako niste primjetili, odlaskom beslije, mi uopste nemamo KRILA( stilic i pelak to igraju silom prilika)
redzepi- ona pudlica ne zasluzuje da je se spominje( udje lik u 80oj, gubi dah u 83oj...veca lopta od njega, mravlji korak i td.)
3-0
...kako bi ovo torpedo prod'o 
terbamo bekove, koji znaju igrat u oba pravca. i ako niste primjetili, odlaskom beslije, mi uopste nemamo KRILA( stilic i pelak to igraju silom prilika)
redzepi- ona pudlica ne zasluzuje da je se spominje( udje lik u 80oj, gubi dah u 83oj...veca lopta od njega, mravlji korak i td.)
3-0
-
elSaik
#369 Re: FK Željezničar
Manje priče više podrške. Takvi su kakvi su.Vaso wrote:bekric je klocina. daltonista....ne zna sastavit pasa
3-0...kako bi ovo torpedo prod'o
- niskoprofilni
#370 Re: FK Željezničar
Željo - Modriča 4:1 :=)
Forza Željo, leeeeeeee a leeeeeeeee
Forza Željo, leeeeeeee a leeeeeeeee
-
elSaik
#371 Re: FK Željezničar
Ma drama danas... kad je počela kiša, jedan dio juga lagano ka sjeveru i tamo se smjestiše. A prava je ekipa ostala na jugu...
Željo volim te
za tebe borim se
u mome srcu si
jedina ljubav ti
Na jugu stojimo
zastave vijemo
barjake dižemo
i baklje palimo
Svuda te pratimo
tebi se kunemo
da bit cemo ti mi
do smrti odani

Željo volim te
za tebe borim se
u mome srcu si
jedina ljubav ti
Na jugu stojimo
zastave vijemo
barjake dižemo
i baklje palimo
Svuda te pratimo
tebi se kunemo
da bit cemo ti mi
do smrti odani
-
tazmania
#372 Re: FK Željezničar
Cestitam Želji na pobjedi, i nasem Željki koji je danas stao na "ludi kamen" na poluvremenu utakmice !
Željko sretno !!!
ZA ŽELJU SE NE NAVIJA, ŽELJO SE VOLI, ZA ŽELJU SE ŽIVI !!!!!!!
ZA ŽELJU SE NE NAVIJA, ŽELJO SE VOLI, ZA ŽELJU SE ŽIVI !!!!!!!
-
elSaik
#373 Re: FK Željezničar
SRETNO MLADENCI!
- dino84
#374 Re: FK Željezničar
Dakle,danas je klub iz Doline cupova zacepio usta kladionicama i sarajevskoj "carsiji" koja misli da je najpametnija i uvijek sve zna (samo ne znam sto stranku svoju ne osnuje) i demolirao (citaj rastavio na faktore) ekipu Modrica Maxime.
Oko 2500 ljudi na stadionu,na Jugu oko 1000 najvecih bolesnika koji konstantno citavu sezonu bodre svoj klub u jednoj od najgorih sezona.Na Jugu predstavljene nove zastave,profurane nove pjesme.Navijanje konstantno citavu utakmicu,nakon kise jos bolje.
Dobra igra Zelje,2 prelijepa gola Stile iz slobodnjaka,jedan Rovcanina i jedan Dialibe.Modrica solidna.
Na poluvremenu spektakl.Na centar se donosi stol,dolaze fotografi,svjedoci i maticar iz opstine.Mladozenja u Zeljinom dresu,kopackama i stucnama,mlada takodjer u elementu.Vjencanje uzivo uz pomoc mikrofona i razglasa u krugu centra igralista,raja na tribinama navija do konacnog "da".Nesto sto mogu uraditi samo bolesnici Zelje...
Jos jedno odlicno izdanje Manijaka.
p.s.cujem njanje htjele izaci u Trebinju sa terena po starom njihovom receptu,po n-ti put ove sezone...Moja molba,sljedece kolo ako neko nema pametnijeg posla od ovih nasih navijaca da udje pretkraj tekme na Hadisonu i slika Sjever da vidimo koliko ih je ostalo.Ja tipujem manje od 100,daje li neko vecu ponudu? :-DPlacam pice ako izgubim
TM 87
Oko 2500 ljudi na stadionu,na Jugu oko 1000 najvecih bolesnika koji konstantno citavu sezonu bodre svoj klub u jednoj od najgorih sezona.Na Jugu predstavljene nove zastave,profurane nove pjesme.Navijanje konstantno citavu utakmicu,nakon kise jos bolje.
Dobra igra Zelje,2 prelijepa gola Stile iz slobodnjaka,jedan Rovcanina i jedan Dialibe.Modrica solidna.
Na poluvremenu spektakl.Na centar se donosi stol,dolaze fotografi,svjedoci i maticar iz opstine.Mladozenja u Zeljinom dresu,kopackama i stucnama,mlada takodjer u elementu.Vjencanje uzivo uz pomoc mikrofona i razglasa u krugu centra igralista,raja na tribinama navija do konacnog "da".Nesto sto mogu uraditi samo bolesnici Zelje...
Jos jedno odlicno izdanje Manijaka.
p.s.cujem njanje htjele izaci u Trebinju sa terena po starom njihovom receptu,po n-ti put ove sezone...Moja molba,sljedece kolo ako neko nema pametnijeg posla od ovih nasih navijaca da udje pretkraj tekme na Hadisonu i slika Sjever da vidimo koliko ih je ostalo.Ja tipujem manje od 100,daje li neko vecu ponudu? :-DPlacam pice ako izgubim
TM 87
- johntra
#375 Re: FK Željezničar
što se to njanje ne javljaju?