Boli Kup pravo, nema sta... Cuj mi SILOM osvojili Kuphrasno38 wrote:Haaalloooo ba PITARI.Kome vi pricate price. Sta bi sa Zrinjskim!!!!! na Kosevu. Dobio vas jer je bolji, je li. Kako vas nije sramota srati i pricati. Zeljo jeste ispao govno ali nemate pravo to da pricate vi smradovi jedni. Pa vi bi sve na svijetu dali i prodali da zajebete Zelju i vi nekome nesto pricate. Sta je, draze vam da idete i da vas marisu po Banja Luci, da uzivate u transparentu "NOZ, ZICA SREBRENICA".
E jadovi jedni a koje to utakmice nisu prodate. Pa vi ste kupili KUP. Mijenjate sudije kako vam cejf.I vi nekome nesto pricate. Ovo je jedini KUP u istoriji i bivse i sadasnje drzave koji je osvojen SILOM.
Sto vi niste napustili Kosevo protiv Zrinjskog i tako pokazali da se ne slazete sa prodajom utakmica. Eeee naso se ko ce pricati.
Druga stvar Sarajevo nije pustilo Velezu i Jedinstvu a da pusti Zrinjskom to su nebuloze kakve samo mogu iz vasih zavidnih usta izaci. Mi nismo vi i vase bivse rukovodstvo koje vam je stotine hiljada potrosilo na stimanje utakmica i potkupljivanje sudija (opet kazem pitajte BRKOVICA, on je sinonim za 'zavrsavanje' stvari u PL!!!!) pa vas zavelo u dugove zbog kojih vjerovatno necete u Evropu!!! Mi smo na utakmici sa Zrinjskim tesko osteceni odlukama sudije i u jednom trenutku je za malo doslo do prekida utakmice... Koliko si ti neupucen govori i podatak da su parovi Kupa izvuceni nakon te utakmice!!!!
Mislim da zeljo nije dao Zepcu jer je Zepce jednostavno bolje od njih