izvrsni direktor wrote: ↑02/08/2022 09:29
saimidin wrote: ↑01/08/2022 16:04
Mislim da mnogi ne shvataju da drzava razvaljena u ratu, izgubljeno I ono malo trzista za to vrijeme, nije mogla drugacije ni proci, nego sjebana od privatizatora I " radnika"
Mislim mogla je ali teoretski, kao sto sam I ja mogao pamelu anderson
Kada je kina izronila iz 80-tih, ona je pomela I mnogo jace industrije a da ne bi
Svi su krivi, jednostavno je sve moralo propasti, citav svojet i svd svjetske okolnosti su doveli do toga...samo nemojte dirati sda i ratnu i poratnu pljacku..naci cemo opravdanje za sve
Otduka ti to da ih se opravdava, oni su mislili nema tite I partije, ali ima alija I partija I hajmo sve isto
Ne zaboravi narod je njih izabrao jer I on misli moze I treba sve isto, evo ti zadnji primjeri ep I rudnici
Nas problem je nemogucnost da shvatimo da se prvo licno moramo resetovati, a tada cemo I politicku elitu, bila ona sda, sdp ili koja god varijacija
Jedino drugacije koje ja vidim zadnjih godina je ns I tako I glasam, jer me sdp 2010 razocarao sa nedostatkom plana I muda za ozbiljne reforme
Sve ove firme o kojima se pise su u prvom redu propale jer nisu reformisane/prilagodjene novim trzisnim uslovima, uglavnom jer ili I sami uprava/radnici nisu htjeli ili znali prilagoditi