Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ne bi isao toliko daleko da ga poredim sa nadrealistima, ali nije loš
odlična mi je fora kad priča o sevdalinkama u evropskoj uniji
"kad ja pođoh ...."
amalka wrote:Imaju dobrih folova, definitivno. Sad mi nisu bas najinteresantniji, ali dok je Zuhra bio, bilo je predobro. Sjecam se kad sam gledala prvi Zuhrin nastup, bilo je to negdje u oktobru 2004. godine, u mom gradu , i uopce mi nije bio smijesan ne znam zasto. Ali pricao je folove koje skoro pa sve znam, tako da je prosao nezapazen, s moje strane. Kasnije su krenule reklame, fazoni, pa Vecernja skola. Onda se iskazao.
I, da, da se vratim temi. Prvobitna Vecernja skola mi je bila mnogo bolja.
zato sto je bila jednom hefticno imali su vise vremena da se spreme
ma pervan legenda, svaka mu je odvagana
zar nije bila svaki dan... a sad je jednom sedmicno... ili je do mene
amalka wrote:Imaju dobrih folova, definitivno. Sad mi nisu bas najinteresantniji, ali dok je Zuhra bio, bilo je predobro. Sjecam se kad sam gledala prvi Zuhrin nastup, bilo je to negdje u oktobru 2004. godine, u mom gradu , i uopce mi nije bio smijesan ne znam zasto. Ali pricao je folove koje skoro pa sve znam, tako da je prosao nezapazen, s moje strane. Kasnije su krenule reklame, fazoni, pa Vecernja skola. Onda se iskazao.
I, da, da se vratim temi. Prvobitna Vecernja skola mi je bila mnogo bolja.
zato sto je bila jednom hefticno imali su vise vremena da se spreme
ma pervan legenda, svaka mu je odvagana
zar nije bila svaki dan... a sad je jednom sedmicno... ili je do mene
Prvobitna je, po mojim informacijama, bila na HRT-u jednom tjedno, a snimala se u nekom kazalistu!
Onda su se prosle sezone prebacili na Nova-u i bili svaki dan i tada su mi bili bezze!
Sada se vracaju na staze stare slave!
A do kada seze njihova stvarna historija, tj. kada su poceli, o tome, trenutno, nemam podatke!
Pa ljudi od koje je zemlje ovaj humor ovo je više nego dobro.
Pogledajte samo ostale ih humoristične serije pa to je za plakat , i u usporedbi s njima Pervan je izmislio humor.
Naravno TLN je za njega totalno druga dimenzija zajebancije ali trenutačno nema ništa po meni bolje na Tv za smijati se. Onaj naš Nadreality show je po meni negdje u visini uloga Šemse , totalno glup humor.
Evo recimo meni je bila odvala kad su Pervan i Šiber fol neke ljude protiv Evrope zapisivali u Sarajevu a u svakom kadru iza njih Sanader na plakatu , i to u baš svakom , ko da su usred Zagreba. Kvalitetna zajebancija.
Hendrix wrote:
Evo recimo meni je bila odvala kad su Pervan i Šiber fol neke ljude protiv Evrope zapisivali u Sarajevu a u svakom kadru iza njih Sanader na plakatu , i to u baš svakom , ko da su usred Zagreba. Kvalitetna zajebancija.
Ovo je bila bas odvala
Nije losa bila ni analiza "Kad ja podjoh na Bentbasu"
Samo mi je Siber nekao pretih u svemu tome..steta
Dobar je Pervan, u stvari , svi su kao ekipa jako dobri. Fura se intelektualni humor, koji je dobro osmisljen.
Mene od likova najvise odusevljava Velebit Krokanic-Tetak, stari partizan. Kad Pervan pita:"Ima li alternative Europskoj uniji???" a Tetak se dere "ima ima VOJNA HUNTA, da se uvede VOJNA HUNTA".
Humor je individualan, nakome se Paytonovci svidjaju ekstra ili se ne svidjaju, samo me nervira kad mi ljudi koji se smiju seoskim poskocima individue koja se odaziva na ime Ismet Horo, se nadju pametni krtizirat urbani i intelektualni Pervanov humor.
ninja-san wrote:Dobar je Pervan, u stvari , svi su kao ekipa jako dobri. Fura se intelektualni humor, koji je dobro osmisljen.
Mene od likova najvise odusevljava Velebit Krokanic-Tetak, stari partizan. Kad Pervan pita:"Ima li alternative Europskoj uniji???" a Tetak se dere "ima ima VOJNA HUNTA, da se uvede VOJNA HUNTA".
Humor je individualan, nakome se Paytonovci svidjaju ekstra ili se ne svidjaju, samo me nervira kad mi ljudi koji se smiju seoskim poskocima individue koja se odaziva na ime Ismet Horo, se nadju pametni krtizirat urbani i intelektualni Pervanov humor.
vala nije mi nijedan smijesan, odnosno pervan i horo su tu negdje. s tim da se horo ne gura ba silu, odnosno haman je prihvatio da ga ne ide i ne pojavljuje se nigdje, dok ovaj ubi na sve strane, hoce na silu da mu se krevelji neko
Dobar je Pervan u Hrvata najbolji trenutno. Ima onih prizemnih fora za "krkane" ali ima i dobrih stvari gdje treba mucnuti glavom.
Kome se ne sviđa neka prebaci kanal.
Ima zato ostalih kvalitetnih:Maca genije,Enis upišah se od smjeha,Viza za budućnost valjam se po podu,Tata i zetovi urnebes, Jugovizija Jugoslavija u malom,ona srpska verzija večernje škole ono je meni više za plakati zakasnili su 20 godina i umalo ne zaboravih Seks i Selo vrhunac bosanskog papanluka.Gdje samo sabraše one mahaluše???
Pervan je legenda uzivam da slusam, a i sve je onako kako i prica.
Ali sam jos uvijek u cudu da iz Hrvtaske moze neko doc sa dovoljnom dozom humora da moze nasmijat Bosanca, izrod definitivno.
AdnanSA wrote:Dobar je Pervan u Hrvata najbolji trenutno. Ima onih prizemnih fora za "krkane" ali ima i dobrih stvari gdje treba mucnuti glavom.
Kome se ne sviđa neka prebaci kanal.
Ima zato ostalih kvalitetnih:Maca genije,Enis upišah se od smjeha,Viza za budućnost valjam se po podu,Tata i zetovi urnebes, Jugovizija Jugoslavija u malom,ona srpska verzija večernje škole ono je meni više za plakati zakasnili su 20 godina i umalo ne zaboravih Seks i Selo vrhunac bosanskog papanluka.Gdje samo sabraše one mahaluše???
-JUBA- wrote:Pervan je legenda uzivam da slusam, a i sve je onako kako i prica.
Ali sam jos uvijek u cudu da iz Hrvtaske moze neko doc sa dovoljnom dozom humora da moze nasmijat Bosanca, izrod definitivno.
Pervane svaka ti dala, vode iz bokala!!
Ma ja sve nesto kontam da je Pervan porijeklom iz BiH.Ima kod u Novom Šeheru kod Žepča dosta tih Pervana.Možda odatle vuče korijene...