Šerbedžija je legenda živaJara wrote:evo - N.Veličković i R.Šerbedžija
Figure - BHT1
Moderator: anex
- BarbaDue
#176 Re: Figure - BHT1
- slavkoimamodilera
#177 Re: Figure - BHT1
Steta sto ne stigoh od pocetka sinoc gledat, ali je vrijedilo svake potrosene minute, Rade je stvarno ziva legenda, pravi pravcati umjetnik, boem 
-
leeloo
#178 Re: Figure - BHT1
Ni ja nisam pratila od početka. Koja je uloga Vedrane Seksan bila u emisiji?!?!?! Gledam je na kraju, sjedi u svojim lakovamim čizmama... i nikako ne kontam.
Što se samog Radeta tiče, veličina je čovjek... Stvarno. Međutim dosta se osjetilo da Nenad ne poznaje Šerbedžiju.... pa je konverzacija visila negdje između priče "na ti" i "na vi". Nekako mi nije bila tečna, a po nekim pitanjima osjetilo se da Nenad nije bio baš najbolje pripremljen za razgovor (primjer - pitanje da li ima namjeru vratiti se u Ameriku - na što Rade odgovara: Pa ja živim tamo).
Sa druge strane, bilo je sjajno vidjeti jedan drugačiji razgovor sa Šerbedžijom, ne kao sa glumcem koji glumi četnike i Ruse
.
Sad se sjetih intervjua koji je Đaković radio sa Šerbedžijom prije nekih 8 godina. Koji je to odron bio,
Što se samog Radeta tiče, veličina je čovjek... Stvarno. Međutim dosta se osjetilo da Nenad ne poznaje Šerbedžiju.... pa je konverzacija visila negdje između priče "na ti" i "na vi". Nekako mi nije bila tečna, a po nekim pitanjima osjetilo se da Nenad nije bio baš najbolje pripremljen za razgovor (primjer - pitanje da li ima namjeru vratiti se u Ameriku - na što Rade odgovara: Pa ja živim tamo).
Sa druge strane, bilo je sjajno vidjeti jedan drugačiji razgovor sa Šerbedžijom, ne kao sa glumcem koji glumi četnike i Ruse
Sad se sjetih intervjua koji je Đaković radio sa Šerbedžijom prije nekih 8 godina. Koji je to odron bio,
- Jara
#179 Re: Figure - BHT1
Vedrana je bila dio scenografije...btw, sviđaju mi se čizme... mozda snimali više emisija istog dana pa se zadesila tu...uostalom, kolega joj je
Rade...veliki glumac...ko ga nije gled'o i sluš'o u pozorištu, nego samo na filmu, mnogo je propustio...
Rade...veliki glumac...ko ga nije gled'o i sluš'o u pozorištu, nego samo na filmu, mnogo je propustio...
- Jara
#180 Re: Figure - BHT1
upravo gledam - Zijah Sokolović i Josip Pejaković

-
leeloo
#181 Re: Figure - BHT1
Takodjer... I moram priznati da gledam i nista ne razumijem...Jara wrote:upravo gledam - Zijah Sokolović i Josip Pejaković![]()
- MoHiKaNaC
#183 Re: Figure - BHT1
Nisam gledao dobar dio emisija serijala ali svaki put kada bih naisao na Figure odgledao bih emisiju do kraja. I sinoc je bila dobra emisija ali prosla sa Serbedzijom mi se nekako posebno urezala u sjecanje...
Svaka cast i nadam se novom serijalu...
Svaka cast i nadam se novom serijalu...