Figure - BHT1

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
BarbaDue

#176 Re: Figure - BHT1

Post by BarbaDue »

Jara wrote:evo - N.Veličković i R.Šerbedžija :)
Šerbedžija je legenda živa :)
slavkoimamodilera

#177 Re: Figure - BHT1

Post by slavkoimamodilera »

Steta sto ne stigoh od pocetka sinoc gledat, ali je vrijedilo svake potrosene minute, Rade je stvarno ziva legenda, pravi pravcati umjetnik, boem :thumbup:
leeloo

#178 Re: Figure - BHT1

Post by leeloo »

Ni ja nisam pratila od početka. Koja je uloga Vedrane Seksan bila u emisiji?!?!?! Gledam je na kraju, sjedi u svojim lakovamim čizmama... i nikako ne kontam.

Što se samog Radeta tiče, veličina je čovjek... Stvarno. Međutim dosta se osjetilo da Nenad ne poznaje Šerbedžiju.... pa je konverzacija visila negdje između priče "na ti" i "na vi". Nekako mi nije bila tečna, a po nekim pitanjima osjetilo se da Nenad nije bio baš najbolje pripremljen za razgovor (primjer - pitanje da li ima namjeru vratiti se u Ameriku - na što Rade odgovara: Pa ja živim tamo).

Sa druge strane, bilo je sjajno vidjeti jedan drugačiji razgovor sa Šerbedžijom, ne kao sa glumcem koji glumi četnike i Ruse :D.

Sad se sjetih intervjua koji je Đaković radio sa Šerbedžijom prije nekih 8 godina. Koji je to odron bio,
Jara

#179 Re: Figure - BHT1

Post by Jara »

Vedrana je bila dio scenografije...btw, sviđaju mi se čizme... mozda snimali više emisija istog dana pa se zadesila tu...uostalom, kolega joj je :)
Rade...veliki glumac...ko ga nije gled'o i sluš'o u pozorištu, nego samo na filmu, mnogo je propustio...
Jara

#180 Re: Figure - BHT1

Post by Jara »

upravo gledam - Zijah Sokolović i Josip Pejaković :) :thumbup:
leeloo

#181 Re: Figure - BHT1

Post by leeloo »

Jara wrote:upravo gledam - Zijah Sokolović i Josip Pejaković :) :thumbup:
Takodjer... I moram priznati da gledam i nista ne razumijem...
video

#182 Re: Figure - BHT1

Post by video »

Gotovo !!!!

Image
MoHiKaNaC

#183 Re: Figure - BHT1

Post by MoHiKaNaC »

Nisam gledao dobar dio emisija serijala ali svaki put kada bih naisao na Figure odgledao bih emisiju do kraja. I sinoc je bila dobra emisija ali prosla sa Serbedzijom mi se nekako posebno urezala u sjecanje...

Svaka cast i nadam se novom serijalu... :thumbup:
Post Reply