Figure - BHT1
Moderator: anex
-
callmethebreeeze
moze li se ovo negdje na netu pogledati
- BihYankee
Nisam gledao, ali sigurno hoću zahvaljujući tvom postu @infracrvenkapa. Mašića se sjećam po nizu veoma dobrih serijala a izdvajam onu najavnu špicu gdje vatrogasac trči "u krug" . Pametni i kulturni te veoma aktuelni prilozi koji na duhovit način govore o našoj realnosti. A Dževdet Tuzlić ? Jeli on bio urednik na radiju kada je pokrenut koncept nadrealista i emisija Primus! Dakle, spoj ova dva avangardista može samo dati nešto vrijedno pažnje. Gledam iduću pa se javim opet a preporučujem, radi gore navedenog, svima koji to mogu, da urade isto jer ovakvim ljudima treba dati da vode državu a obzirom da ih politika ne interesuje onda bar da svojim radom profiliraju "javno mnijenje" .
-
sulesavic
#3 Re: Figure - BHT1
S obzirom na termin, ciljana publika je?InfraRedRidinghood wrote:
U nedjelju, 07. oktobra, u 23.45
- Faust
Odlična emisija, vješto izbjegavanje da slušamo Marka kako uzvraća na napade Latića, Kilibardi i ostalih... Ne znam mnogo emisija ja domaćim kanalima koji nisu potcjenjivali publiku, uprštavali cve i svašta, crtali grafitnom da bi bilo najjasnije i bebama od koji mjesec. Je l ito BHT konačno postaje javni servis? 
-
rashomon
Meni ne radi PC doma...Sreća...Tako da sam sve vidio, a da nisam ni znao da se ta emisija sprema...
Jeste, fino je slušati Vešovića kako govori o književnosti...Konačno...
Mene je nervirala kamera koja stalno kao kruži i kroz ona stakla kao filtere provlači njih dvojicu...
Ne znam, ali Vešović sa specijalnim efektima, dođe mi nekako neukusno...
Ja navikao samo da slušam takve ljude, bez bilo kakvih začina...
Ali OK, ljudi se trude biti inovativni...
Jeste, fino je slušati Vešovića kako govori o književnosti...Konačno...
Mene je nervirala kamera koja stalno kao kruži i kroz ona stakla kao filtere provlači njih dvojicu...
Ne znam, ali Vešović sa specijalnim efektima, dođe mi nekako neukusno...
Ja navikao samo da slušam takve ljude, bez bilo kakvih začina...
Ali OK, ljudi se trude biti inovativni...
-
treger
emisija extra..ja gladao red karpet i špicu i na kraju sam ostavio BHT1 čak ni Vlatku i Dikana ne pogledah
hah
smatram da BHT1 i treba imati emisjie sličnog tipa..ako ovako nastave..ko zna možda postanu Tv kakva i trebaju biti..možda bi mogli za promjenu edukovati narod...
aj pozz
smatram da BHT1 i treba imati emisjie sličnog tipa..ako ovako nastave..ko zna možda postanu Tv kakva i trebaju biti..možda bi mogli za promjenu edukovati narod...
aj pozz
-
HomeArt
Emisija je bila odlicna, Marko onako u elementu, Nenad je postavljao prava pitanja, ali...
Emisija je kao "dizajnirana" pa je Marko sjedio u nakoj kutiji koja me malo podsjecala na njemacki bunker sa onim puskarnicama ali hajde i to samo me je kamera izludila, toliko se brzo kretala okolo da mi se zamantalo.
Emisija odlicna samo rezija smanjite malo dozivljaj.
Emisija je kao "dizajnirana" pa je Marko sjedio u nakoj kutiji koja me malo podsjecala na njemacki bunker sa onim puskarnicama ali hajde i to samo me je kamera izludila, toliko se brzo kretala okolo da mi se zamantalo.
Emisija odlicna samo rezija smanjite malo dozivljaj.
-
Nancy Drew
-
Nancy Drew
-
sulesavic
-
rikardoreis
odlicno, pravo osvjezenje...odgledah drugu emisiju, gost bio edin zubcevic, a voditelj haris pasovic...zao mi sto nisam markana gled'o...
-
rikardoreis
mozda najavu daju u sahovskoj rubrici dnevnog havazaJara wrote: BHT1 ima katastrofalan PR!Ni svoje dobre emisije ne umiju najaviti ranije...
-
rikardoreis
mislis nije im kosa leprsava ko u nenada i markanaInfraRedRidinghood wrote:Ova dva gosta nisu tako lepršavi kao prošla dva (:D), ali je emisija bila skroz ok![]()
![]()
![]()