EVO ŠTA MISLE MLADI BANJALUČANI O BOŠNJACIMA!

Locked
sam_stroj

#126 Re: EVO ŠTA MISLE MLADI BANJALUČANI O BOŠNJACIMA!

Post by sam_stroj »

mislite sta misle mladi cetnici iza tastature. Ko ih jebe vazda su bili picke najvece..
limeni

#127 Re: EVO ŠTA MISLE MLADI BANJALUČANI O BOŠNJACIMA!

Post by limeni »

@ripicipi: mene i ne zanima ko si ti, to nije bitno. bitno je da se zna ko je bio agresor i ko zrtva. ti ako mislis da smo mi bosnjaci i srbi isti si zlonamjeran ili glup.
animals

#128 Re: EVO ŠTA MISLE MLADI BANJALUČANI O BOŠNJACIMA!

Post by animals »

Nikada necu razumjeti ljude koji mrze, koji ´misle da treba nekoga ubiti samo zato sto je pripadnik drugog naroda..ova cura na pocetku texta razmislja kao i svaki normalan covjek, koji zna za sta je stvoren i za sta zivi..nazalost ovi drugi ima u danasnje vrijeme vise..koji kazu, ubij, zakolji..stravicno je to sto su to mladi ljudi, koji su zadojeni mrznjom..nisu to samo Srbi, ima i Hrvata i Bosnjaka..nikad mi nece biti jasno kako roditelj moze odgajati svoje dijete da mrzi, odgaja potencijalnog ubicu, odgaja sotonu..umjesto da dijete puni ljubavlju, ono ga puni mrznjom..zasto su ljudi tako pogani, zasto...
NAOPAK2323

#129 Re: EVO ŠTA MISLE MLADI BANJALUČANI O BOŠNJACIMA!

Post by NAOPAK2323 »

Jucer gledam ovaj dokumentarac "bitka na Zuci" sto je najveca bitka u proslom ratu:

Cuje se kako Karadzic govori: "Bit ce 500.000 mrtvih" ili onaj Arkan:"Ajmo momci da to Sarajevo vise padne."; Mladic koji se dere itd.

Imate snimke njihove artilijerije; strasno naoruzanje tenkova za izvoz, oklop, granate koje cijela brda iskopavaju od neznam kolko hiljada kila. Tu su helikopteri na raspolaganju sve naravno od JNA.

I onda njihov neki general se dere preko linije:"Odakle vise izlaze u picku materinu."

Onda na Francuskoj televiziji drazvnoj se kaze ovo:
"Ocekuje se da ce sarajevo izdrzati ne vise od par dana."
I opet su ti monci zauzeli to brdo zuc i spasili Sarajevo. A da je Sarajevo palo i ostatak BiH bi pao.

A sada se zapitajmo. Sada kada smo mi brojcano dominantni i kada se priblizavamo bez "saveznika srba i Hrvata i ostalih" znaci samo Bosnjaci -muslimani ili Bosanci do 60% stanovnistva sa vojnom industrijom; oklopnim vozilima americkim, tenkovima, arsenalima haubica, topova...

Zamislite sta bi im radili kada bi se poceli kurciti. I sumnjam da bi se suzdrzavali u zlocinima. Bar bi mnogo toga odmaklo kontroli nakon svega sto su oni radili kada su bili jaci.
Last edited by NAOPAK2323 on 15/07/2013 21:50, edited 1 time in total.
smijesni_ste

#130 Re: EVO ŠTA MISLE MLADI BANJALUČANI O BOŠNJACIMA!

Post by smijesni_ste »

Nadam se samo da se curi neće šta desiti :o ...čak i ako nisi na FB vidiš joj ovu profilnu sliku ili šta je već, a profil su joj prerovili već uveliko pretpostavljam...

Da joj se ne nakači kakva budala ne daj Bože...BL ipak nije toliko velik grad....
KENJAC

#131 Re: EVO ŠTA MISLE MLADI BANJALUČANI O BOŠNJACIMA!

Post by KENJAC »

Majko moja, kolika kolicina mrznje na samo 5 strana! Po stoti put se pitam istu stvar. Kako to da ja koji se krecem u sve tri etnije, imam prijatelje i rodbine u sve tri etnije, nikad nisam imao niti jednu neugodnost niti medju ijednom etnijom a svi znaju da sam Srbin, pripadnik Armije BiH ??? Iskreno se nadam da moja Bosna nije ovako zatrovana i da je ovo par iskompleksiranih momamaka sa slabim seksualnim iskustvom , napravilo po desetak nickova i sad ovdje raspiruje svoju mrznju. Sram vas bilo !! Koja je razlika izmedju vas i ovih Banjalucana sa FB ?? Nije razlika u pet deka ! Razlike nema !
Ripicipi

#132 Re: EVO ŠTA MISLE MLADI BANJALUČANI O BOŠNJACIMA!

Post by Ripicipi »

limeni wrote:@ripicipi: mene i ne zanima ko si ti, to nije bitno. bitno je da se zna ko je bio agresor i ko zrtva. ti ako mislis da smo mi bosnjaci i srbi isti si zlonamjeran ili glup.
Ne, ja samo zelim reci da su FASISTI potpuno isti, nebitno s koje strane dolaze.
Jedino ako mislis da medju "nama" nema toga, onda ni ovo sto ti govorim nema smisla.

A ti i dalje misli da je ukazivanje na "domaci" fasizam = relativizacija.
Iva Trava

#133 Re: EVO ŠTA MISLE MLADI BANJALUČANI O BOŠNJACIMA!

Post by Iva Trava »

kremali wrote:
exliberal-ex wrote:I sta sad....sad ce da ide rasprava kako su srbi cetnici nacionalisti itd. a bosnjaci dobri miroljubivi demokratski nastrojeni
ok sad ja treba da kazem kako sam ja licno na ovom forumu procitao ne jednom da srbi smrde, da su zaboravili na pravo prve bracne noci..kako su neki pisali da je jasenovac izmisljotina, srbe na vrbe...
Nacionalizmom su zadojeni svi dole samo svi gledaju na tudji kao nesto ogavno i lose dok kad se spomene nacionalizam sa njohove strane onda su to neodgovorni pojedinci...
I naravno sad ce da krene prica da sam ja cetnik i ................... :run:

mani nas te priče, četo :bih:

Mi i Vi nismo nikad niti cemo ikad biti isti. Nazalost ili nasrecu, kako za koga.

U RS-u 99% ljudi s gadjenjem i mrznjom pricaju o Bosnjacima. U Sarajevu mozda 2-3 %.
U Sarajevu ima i Jovo i Mirko i Zoran, i to od automehanicara do profesora na univerzitetima. Bosnjacko ime u BL ne mozes vidjeti niti u jednoj sluzbi, instituciji, na TV-u...To su ljudi za koje su ostavljeni samo najnizi poslovi.
U Sarajevu nije srusena niti jedna crkva i dan danas se cuvaju ko malo vode na dlanu. Svaka razglednica ima na sebi neku crkvu.
U BL je sruseno na desetine džamija. Nacistima nije bilo dovoljno sto su ih srusili vec i obtruisu njihovu obnovu i grade zrade okolo njih da bih sakrili...
U Sarajevu mozes vuti beogradski, zagrebacki, hercegovacki i svaki drugi naglasak. U BL samo glamocki a kad cuju sarajevski vidis da im hoce zlo biti.
U Sarajevu se proslavlja i jedan i drugi Bozic u BL se muslimani boje izaci iz svojih domova da ih ne bi neko močugom klepio...
:thumbup:
Iva Trava

#134 Re: EVO ŠTA MISLE MLADI BANJALUČANI O BOŠNJACIMA!

Post by Iva Trava »

Zna se od 92 sta oni misle o bosnjacima.
A ne volim ni ja njih :)
I moju djecu ucim da im nikad ne vjeruju, NIKAD.
limeni

#135 Re: EVO ŠTA MISLE MLADI BANJALUČANI O BOŠNJACIMA!

Post by limeni »

Ripicipi wrote:
limeni wrote:@ripicipi: mene i ne zanima ko si ti, to nije bitno. bitno je da se zna ko je bio agresor i ko zrtva. ti ako mislis da smo mi bosnjaci i srbi isti si zlonamjeran ili glup.
Ne, ja samo zelim reci da su FASISTI potpuno isti, nebitno s koje strane dolaze.
Jedino ako mislis da medju "nama" nema toga, onda ni ovo sto ti govorim nema smisla.

tvoja prica ide u smjeru mir, mir niko nije kriv, bratstvo i jedinstvo..pa onda za jedno 30 godina te pokolju i pomjere granicu dok nemas vise gdje ziviti..nekada su bosnjaci bili 100% vecina u niksicu, u beogradu si imao preko 200 vjerskih objekata, danas vise nema ni traga..to su ovim ratom pokusavali i u bosni postici, ne znam neki kazu da je granica srbije na kozijoj cupriji dok mi pjevamo da smo za mir i toleranciju.
Danguba

#136 Re: EVO ŠTA MISLE MLADI BANJALUČANI O BOŠNJACIMA!

Post by Danguba »

animals wrote:Nikada necu razumjeti ljude koji mrze, koji ´misle da treba nekoga ubiti samo zato sto je pripadnik drugog naroda..ova cura na pocetku texta razmislja kao i svaki normalan covjek, koji zna za sta je stvoren i za sta zivi..nazalost ovi drugi ima u danasnje vrijeme vise..koji kazu, ubij, zakolji..stravicno je to sto su to mladi ljudi, koji su zadojeni mrznjom..nisu to samo Srbi, ima i Hrvata i Bosnjaka..nikad mi nece biti jasno kako roditelj moze odgajati svoje dijete da mrzi, odgaja potencijalnog ubicu, odgaja sotonu..umjesto da dijete puni ljubavlju, ono ga puni mrznjom..zasto su ljudi tako pogani, zasto...
pitanje svih pitanja.
NAOPAK2323

#137 Re: EVO ŠTA MISLE MLADI BANJALUČANI O BOŠNJACIMA!

Post by NAOPAK2323 »

Danguba wrote:
animals wrote:Nikada necu razumjeti ljude koji mrze, koji ´misle da treba nekoga ubiti samo zato sto je pripadnik drugog naroda..ova cura na pocetku texta razmislja kao i svaki normalan covjek, koji zna za sta je stvoren i za sta zivi..nazalost ovi drugi ima u danasnje vrijeme vise..koji kazu, ubij, zakolji..stravicno je to sto su to mladi ljudi, koji su zadojeni mrznjom..nisu to samo Srbi, ima i Hrvata i Bosnjaka..nikad mi nece biti jasno kako roditelj moze odgajati svoje dijete da mrzi, odgaja potencijalnog ubicu, odgaja sotonu..umjesto da dijete puni ljubavlju, ono ga puni mrznjom..zasto su ljudi tako pogani, zasto...
pitanje svih pitanja.
Ovi ljudi koji se sada jos kao nesto cude stvarno su glupi. Pa oni su pokazali sta misle. Eno ti na onom filmu iznad njihov vodja Karadzic ti otvoreno govori tokom bitke za Zuc:
"Bit ce 500.000 mrtvih."
Otvoreno govori u parlamentu kako bi "muslimani mogli nestati." Znaci to je njihov vodja; lider od koga bi, ako bi bili naivni, mogli ocekivati jos neki ipak intelektualni nivo.

To je narod koji je od Turaka pokupio ogroman kompleks nize vrijednosti. Znaci Turci su ih mentalno unistili. I oni se zele svetiti. To je to. Taj kompleks zele da izlijece.
Last edited by NAOPAK2323 on 15/07/2013 22:08, edited 1 time in total.
Havatar

#138 Re: EVO ŠTA MISLE MLADI BANJALUČANI O BOŠNJACIMA!

Post by Havatar »

Ripicipi wrote:

Ako neki Srbin uradi nesto dobro za Bosnu onda ce ga svi Bosnjaci voljeti cak i oni koji mrze taj narod iz kog on potice dok ako neki Bosnjak uradi nesto dobro za Srbiju ipak ce postojati dobar deo ljudi koji ce ga mrziti samo zato sto je Bosnjak i pored toga sta je uradio za Srbiju.
NAOPAK2323

#139 Re: EVO ŠTA MISLE MLADI BANJALUČANI O BOŠNJACIMA!

Post by NAOPAK2323 »

Uz to je to narod koji je vecinom zivio po selima. To Karadzic i govori u ovom filmu Ruskom piscu:

Znaci govori kako su srbi uvijek zivijeli na selima a Bosnjaci u gradovima.
Maharadza

#140 Re: EVO ŠTA MISLE MLADI BANJALUČANI O BOŠNJACIMA!

Post by Maharadza »

kremali wrote:
exliberal-ex wrote:I sta sad....sad ce da ide rasprava kako su srbi cetnici nacionalisti itd. a bosnjaci dobri miroljubivi demokratski nastrojeni
ok sad ja treba da kazem kako sam ja licno na ovom forumu procitao ne jednom da srbi smrde, da su zaboravili na pravo prve bracne noci..kako su neki pisali da je jasenovac izmisljotina, srbe na vrbe...
Nacionalizmom su zadojeni svi dole samo svi gledaju na tudji kao nesto ogavno i lose dok kad se spomene nacionalizam sa njohove strane onda su to neodgovorni pojedinci...
I naravno sad ce da krene prica da sam ja cetnik i ................... :run:

mani nas te priče, četo :bih:

Mi i Vi nismo nikad niti cemo ikad biti isti. Nazalost ili nasrecu, kako za koga.

U RS-u 99% ljudi s gadjenjem i mrznjom pricaju o Bosnjacima. U Sarajevu mozda 2-3 %.
U Sarajevu ima i Jovo i Mirko i Zoran, i to od automehanicara do profesora na univerzitetima. Bosnjacko ime u BL ne mozes vidjeti niti u jednoj sluzbi, instituciji, na TV-u...To su ljudi za koje su ostavljeni samo najnizi poslovi.
U Sarajevu nije srusena niti jedna crkva i dan danas se cuvaju ko malo vode na dlanu. Svaka razglednica ima na sebi neku crkvu.
U BL je sruseno na desetine džamija. Nacistima nije bilo dovoljno sto su ih srusili vec i obtruisu njihovu obnovu i grade zrade okolo njih da bih sakrili...
U Sarajevu mozes vuti beogradski, zagrebacki, hercegovacki i svaki drugi naglasak. U BL samo glamocki a kad cuju sarajevski vidis da im hoce zlo biti.
U Sarajevu se proslavlja i jedan i drugi Bozic u BL se muslimani boje izaci iz svojih domova da ih ne bi neko močugom klepio...
Aferim za rečeno, svi znaju da je istinito, naravno i taj gore "daša" kojem si replicirao i to bolje nego ti i ja! Zna on sve, samo se pravi lood! Sama činjenica da dotični izjednačava sve srbe sa četnicima govori SVE o njemu! ;-)

I ovo je jelde namješteno bajo, zar ne?! Ovo sigurno NATO, MZ, Vatikan i Đihatlije snimili i "montirali", kao da gledam?! :oops:
Jack Be Nimble

#141 Re: EVO ŠTA MISLE MLADI BANJALUČANI O BOŠNJACIMA!

Post by Jack Be Nimble »

rajvoSa0 wrote:Jel bio neko u banja luci skoro, da nam kaze jel stvarno razmislja ovako njihova omladina?

ili su ovo samo ekstremni primjeri..
Pa ja ne osjetim tu mrznju otvoreno, ali bude par malih situacija gdje ti skontas indirektno da BL nema nikakve veze sa BiH ili taj narod gleda sa tamnim ocima na sve sto je muslimansko/bosnjacko..

Pricao sa svojim skolskim drugarom i njega koristim kao barometar...on tvrdi da je napokon narod BL poceo da konta da od nacionalizma nema nista i da se samo koristi da bi Dodik i kompanija mogla dobiti glas. Problem sto je to samo 5% naroda a i taj narod bjezi vanka. Takodjer je rekao da generacije prije rata jesu otvoreno manje vise toj nekoj ideji zajednicke BiH, ali mladje generacije to nece ni da cuju. Odrasli u haman 100% cistom etnickom drustvu tako da zamisao da se nekada zivjelo sa bosnjacima/hrvatima im je strana i nece to da prihvate.
NAOPAK2323

#142 Re: EVO ŠTA MISLE MLADI BANJALUČANI O BOŠNJACIMA!

Post by NAOPAK2323 »

Ovo je predsjednik matice. A osnivac RS-a im igra saha sa dzeneralom vojske republike otadzbine... :D
MUNAFIK

#143 Re: EVO ŠTA MISLE MLADI BANJALUČANI O BOŠNJACIMA!

Post by MUNAFIK »

Meni samo nije jasno kako to da bosnjaci nakon toliko pretrpljene patnje, ponizenja, nakon silovanja, masovnih ubistava, etnickog ciscenja i genocida i dan danas nakon sto se svi ti zlocinci setaju i JAVNO SLAVE SVOJE ZLOCINE I HEROJE i slave sva zlodjela koja bosnjacima i BiH uradise, nikad nis krenili da se svete?

Kako to da jedan Srebrenicanin kojem pobise i u masovne grobnice ukopase po 30 clanova porodice nikada cetnicima koji i dan danas po Srebrenici i Bratncu hodaju nije bar samar opalio? Kako to da se nakon svega niko nikome nije osvetio, pa i onda kada ti isti zlocinci provociraju i ponovo napadaju? Ovo je fenomen koji bi vrijedilo istraziti, i drago mi je da smo takvi i to je jos jedna stvar po kojoj se mi razlikujemo od NJIH!!!

Ostalo je sve na PONEKOJ verbalnoj osudi ili ponekom piskaranju po forumu i onda neko dodje i opet izjednacava nas i njih, NJIH KOJI SVE POBISE I PROTJERACE I KOJI I DAN DANAS TO SLAVE i nas koji jos svoje mrtve ukopavamo i tugujemo i trpimo nepravdu i blokadu koju nam namecu oni koji su nas unistavali, stvari koji nas i dan danas unistavaju. Kako vas nije stid vi kompleksasi, ulizice i isfrustrirani tipovi.

Kada opet dobiju priliku velikosrpski agresor ce nas SVE OPET KLATI I SILOVATI REDOM kako im ko dodje pod noz, onaj ko misli da ovo nije ovako grdno se vara, kao sto su se i nasi roditelji prevarise 92...
block

#144 Re: EVO ŠTA MISLE MLADI BANJALUČANI O BOŠNJACIMA!

Post by block »

Imate dobre ljude i loše,imate dobre Srbe i loše,mada je ovih prvih veoma malo,realno. Njima se NIKAD NE MOŽE VJEROVATI I TO SU DOKAZALI VEĆ 10 PUTA SA 10 GENOCIDA!!! Čovječe on ti bude dobar komšija 30 godina i onda jednu noć dođe zapali ti kuću,sveže te,siluje ti ženu i djecu i na kraju zakolje!!! Treba dobro imati na umu da NIJE ISTO ono što oni pričaju sa nama i ono što pričaju između sebe,kad se napiju pa zapjevaju!!! Treba ih poštovati,živjeti s njima, sve dok to žele i dok se normalno ponašaju,ali NIKAD IM NE TREBA VJEROVATI I NIKAD NE TREBA ZABORAVITI ŠTA SU URADILI I ŠTA ĆE URADITI ČIM IM SE PRUŽI PRILIKA!!! mislim da kada bi bili iskreni i oni bi se složili sa mojim postom
elma89_

#145 Re: EVO ŠTA MISLE MLADI BANJALUČANI O BOŠNJACIMA!

Post by elma89_ »

Danas pred bbi sjedi dvoje mladih,Pive u rukama....kasnije cujem pogrdne kommentare na racun ramazana i muslimana ...te budale vjerovatno glume dobre jarane nekim naivnim bosnjama
SmokingMan

#146 Re: EVO ŠTA MISLE MLADI BANJALUČANI O BOŠNJACIMA!

Post by SmokingMan »

Hajvan wrote:
Havatar wrote:Tek kad Bosnjaci potpuno odbace ovu tezu da je radikalizam biti protiv onih koji negiraju genocid i da su isti oni koji ga slave i oni koji mrze one koji ga slave tek ce tad Bosna moci da bude jaka i stabilna zemlja.

Ne možeš biti tolerantan prema netolerantnima!!

JBT, pa neki bi najradije da pognemo glave, ko nekad na mostovima u iščekivanju kame ili metka.

a ako ne..odmah sam radikal! jes, aha.
Dok bude onih koji zagovaraju kojekakva bratstva i jedinstva hodat ćeš pognute glave i govoriti tiho da srpskom uhu ne smeta.Ja nikada ne želim da sa ljudima,koji ispoljavaju bolesna mišljenja,da djelim isto nebo.Ovakva omladina koja odrasta u RS,i načini na koji se filuju njihovi mozgovi nisu prihvatljivi,međutim ima onih iz MZ i EU koji to uveliko tolerišu,a i sami znaju kakva agresivna retorika svakodnevno dolazi iz nametnute genocidne tvorevine RS.Samo mogu zamisliti da smo mi bili u položaju da masovno kojemo srbe po Sarajevu kao znak odmazde za Srebrenicu,nas bi Amerika u tren oka zajedno sa svojim saveznicima izbrisala sa lica zemlje,a oni su barem to bili dužni da urade sa srpskim paravojnim snagama,mogli su,ali nisu.Ljudi moji da se ja pitam između nas i Srbije bi bio podignut zid od 5 metara visine,duž Drine,nemojte da vas zavara ovaj mir,nikako...
rajvoSa0

#147 Re: EVO ŠTA MISLE MLADI BANJALUČANI O BOŠNJACIMA!

Post by rajvoSa0 »

O cemu mi ovdje ljudi pricamo, pa na 15 minuta od CENTRA SARAJEVA, vi imate ljude koji su na jednu jedinu rijec spremni da unistavaju sve nesrpsko..
Ljuba Moljac

#148 Re: EVO ŠTA MISLE MLADI BANJALUČANI O BOŠNJACIMA!

Post by Ljuba Moljac »

jos jedna tema za bolesnike pune mrznje o bolesnicima punim mrznje. nasli jedni druge. samo naprijed :thumbup:
Šveđanin

#149 Re: EVO ŠTA MISLE MLADI BANJALUČANI O BOŠNJACIMA!

Post by Šveđanin »

Ripicipi wrote:P.S. zanimljivo da niko nije pohvalio napadnutu djevojku, to dovoljno govori u kojem se pravcu gleda :-?
meth

#150 Re: EVO ŠTA MISLE MLADI BANJALUČANI O BOŠNJACIMA!

Post by meth »

Hvala postavljaču teme što nam je otvorio oči.

Da nije bilo njega/nje, ja ne bih znao šta o meni misle četnički potomci ispranih mozgova i umjesto činjenica usađene mržnje prema svemu što nije "Nebesko"....

Kome prijaviti? MUP RS-a? One pičke što će procesuirati majke Srebrenice za napad?

O Bože, gdje ovi ljudi žive i imaju li oči :roll:
Locked