Ovo boldovano je anonimno pitanje za djevojku, a ispod je njen odgovor.
Nisu se mogli načuditi kako neko može da kaže bilo šta što je mimo uobičajne srpske retorike za Srebrenicu, pa je ova djevojka napadana.
Ovo je neko uslikao kao "nesvakidašnje", a ispod ove slike, bilo je na stotine komentara mladih iz Banja Luke, izdvajam neke od njih:
koja glupaca, zar je moguce da mi imamo najvece izrode?!!! treba da te neko nadje u skoli u mraku i da te dobro nauci pameti!!
08:33 U bilo kojoj zemlji na svijetu ovakvi ljudi nestaju u tisini, kao da nikad nisu ni postojali. Ne smijemo dozvoliti da se ovako nesto prosiri dalje jer ce biti lose po sve nas!
10:22 Nju ne treba osuđivati, ovoj djevojci koja je otišla od puta Boga svetoga, treba objasniti da su "bošnjaci" izmišljena nacija, koja je stepenicu viša na ljestvici od životinja, a ipak ih nebi mogli nazvati ljudima jer oni to nisu. Bošnjaci su dakle nešto između životinja i ljudi, ali ipak naginju na životinje. Dobri jedino za naoštrenog noža. ŠIRI DALJE!![]()
11:05 sramota, djevojka nije svjesna sta pise. podhitno treba prijaviti dodiku ili nekome ko njoj moze da ukine internet!!
11:36 сјеме ти се затрло, дабогда горила у најгорим мукама!! само спомињете њихове жртве као да не знате шта су они нама радили!!!
11:45 super je sto si ti tolerantna (ja nisam i ne mogu biti), ali znaj da oni prema nama ne osjecaju isto!! objasni ti to majkama banjalucke djece koja su pretucena u sarajevu i gradaccu. POMIRENJA NEMA!
13:10 treba nju po kratkom postupku, onako kako rade u iranu. silovati, dobro kamenovati do smrti!!!!
13:18 NE MOZES NEGIRATI NESTO STO SE NIJE DESILO. A kad se desi, bice mnogo vise od jebenih famoznih 8000!!!
13:25 Бајонетом својим, клао их је глатко, јер само је један ЂЕНЕРАЛ МЛАДИЋ РАТКО!!!!!!! 1389!
13:29 ko je imalo citao istorijske knjige, dosao je do zakljucka da srpski narod moze da krene naprijed tek kada prosiri svoje granice i kada poturice vrati tamo gdje im je mjesto. Srbi kao jedini drzavotvoran narod moraju biti svjesni da ce tek osvajanjem drugih teritorija na balkanu doci u situaciju da budu ozbiljan faktor u Evropi. Metode tih osvajanja su evolucijske, dakle jaci jede slabijeg. i jos da dodam, prema tome SREBRENICA NIJE NISTA LOSE, to je samo borba jednog naroda (srpskog) da se izbori za svoje interese i da u praksi uspostavi visevjekovni ideal srpske nacije = VELIKA SRBIJA. Cilj opravdava sredstvo!
14:01 Dušane, brate moj iz škole slažem se, ali ne možeš ništa sa narodom koji je potpao pod propagandu. Kad narod shvati da je srebrenica 1995 nešto dobro, nešto što bi se trebalo slaviti, tek tada će nam biti bolje. to nije masakar nad "nevinim žrtvama", to mi SRBI trebamo posmatrati kao čišćenje srpskih vjekovnih teritorija. To nije genocid, to je želja POŠTENIH SRBA da nama svima jednog dana bude bolje, a biće bolje, kad muslimana bude bilo manje!! pozzz))
14:05 Raso super si to objasnio. Zivjeli nama svi Srbi, sa obe strane Drine, pa i oni u dijaspori. A ove hasisarke sto blate srpstvo ne treba uopste reklamirati, jer je njima svaka reklama dobra reklama. SRPSKI NAROD MORA DA SE SIRI!!!
14:09 ja sam vam rekla da je to tacnoo.. i ne mogu vjerovati koliko ima poturica ovih dana po gradu, strasno, tacno osjetis koliko smrde na loj. pozz za sve banjalucane koji njeguju srpske pravoslavne obicaje!
I sve ovo pišu mladi ljudi pod pravim imenima, neki od njih idu na fakultete, drugi su u školama.. i sa takvim ljudima treba neko sutra da živi?
Nikada neću reći da je jedna stana u pravu ili nije, uskoro bih trebao da idem u BL porodično, da li bih ja svog malog rođaka trebao da dovedem među ovakvu omladinu?
Kome bi se ovo iznad moglo prijaviti?