hary68 wrote:Ali ima jos levata sto ih brane i podrzavaju,ali sto se kaze dok je ovaca bice i vune
ma dzaba ti... ne razumije te on
cuj minele i koristenja sintagme "nasi lopovi"Minnela wrote: Nije dzaba ona izreka "nekom rat, nekom brat".. nasim lopovima itekako rat dobrodosao..
"Make my day" i daj imena tih "jako dobrih ljudi"UBL wrote: Ne, naprotiv!!! Mislim da im se ima dosta toga zamjeriti!! Ali znam iz licnog iskustva da ima par jako dobrih ljudi iz SDA koji se takodjer blate, a koji to itekako nisu zasluzili. Senad ne trazi cvrste dokaze prije nego li nekoga optuzi, nego laje gluposti na sve strane nebi li nesto i pogodio. Naravno da pogodi nesto s vremena na vrijeme, ali zato napravi jos vecu popratnu stetu.
vidim po tvome nacinu (ne)razmisljanja da bosanstvo smatras kaznom...Minnela wrote:Bravo!! Bitno je da ti razmisljas, a ja kad odrastem, imam vremena, ne brini za mene!!reaktor wrote:cuj minele i koristenja sintagme "nasi lopovi"Minnela wrote: Nije dzaba ona izreka "nekom rat, nekom brat".. nasim lopovima itekako rat dobrodosao..
minelice, minelice, koji su to "nasi lopovi"... ja nemam svojih lopova
povrh svega cini mi se da si napisala ovaj post tek da bi prosula tu frazu... razmisljas li ti ikada ili tek pricas da se samo nesto kaze...
danasnja omladina. huh
Nasi lopovi = bosanski lopovi, lopovi koji vode ovu drzavu, a ti ako nisi bosanac, onda ne znam, blago tebi..
UBL wrote:Dobro...kad vec hoces!! Znam da mi necete vjerovati, jer ste navikli vjerovati debilima kao sto je Senad, ali licno znam Hasana Cengica i znam da je veoma dobar covjek i da kao takav nije sposoban uciniti sve ono za sto ga takvi psi osudjuju. Znam da sam si sad vjerovatno potpisao smrtnu presudu na ovoj temi, jer boze sacuvaj, pa to je Hasan Cengic!! Svi znamo kakvu propagandnu moc imaju mediji, kad citava Srbija zivi u zabludi da su oni zrtve rata i da se nikakav genocid u Srebrenici nije dogodio, a pola ih ne zna ni na mapi naci Srebrenicu!! Ali zivo mi se jebe sta vi mislite da znate o njemu i ne namjeravam vam se pravdati, ali definitivno imam vise prava da o njemu govorim nego vi koji ga niste ni vidjeli izbliza!! Eto, pa pocnite sa artiljerijskom paljbom!!!Prenj wrote:"Make my day" i daj imena tih "jako dobrih ljudi"UBL wrote: Ne, naprotiv!!! Mislim da im se ima dosta toga zamjeriti!! Ali znam iz licnog iskustva da ima par jako dobrih ljudi iz SDA koji se takodjer blate, a koji to itekako nisu zasluzili. Senad ne trazi cvrste dokaze prije nego li nekoga optuzi, nego laje gluposti na sve strane nebi li nesto i pogodio. Naravno da pogodi nesto s vremena na vrijeme, ali zato napravi jos vecu popratnu stetu.
Minela upravu si 100%,a ti reaktor ja ne znam na kojim si ti drogama ako ne znas koji su to nasi lopovireaktor wrote:vidim po tvome nacinu (ne)razmisljanja da bosanstvo smatras kaznom...Minnela wrote:Bravo!! Bitno je da ti razmisljas, a ja kad odrastem, imam vremena, ne brini za mene!!reaktor wrote: cuj minele i koristenja sintagme "nasi lopovi"
minelice, minelice, koji su to "nasi lopovi"... ja nemam svojih lopova
povrh svega cini mi se da si napisala ovaj post tek da bi prosula tu frazu... razmisljas li ti ikada ili tek pricas da se samo nesto kaze...
danasnja omladina. huh
Nasi lopovi = bosanski lopovi, lopovi koji vode ovu drzavu, a ti ako nisi bosanac, onda ne znam, blago tebi..
glede "nasi lopovi"... drugarice minela... koji nasi lopovi????
IMENA
Dvije me stvari oko Hasana Cengica kopkaju:UBL wrote: Dobro...kad vec hoces!! Znam da mi necete vjerovati, jer ste navikli vjerovati debilima kao sto je Senad, ali licno znam Hasana Cengica i znam da je veoma dobar covjek i da kao takav nije sposoban uciniti sve ono za sto ga takvi psi osudjuju. Znam da sam si sad vjerovatno potpisao smrtnu presudu na ovoj temi, jer boze sacuvaj, pa to je Hasan Cengic!! Svi znamo kakvu propagandnu moc imaju mediji, kad citava Srbija zivi u zabludi da su oni zrtve rata i da se nikakav genocid u Srebrenici nije dogodio, a pola ih ne zna ni na mapi naci Srebrenicu!! Ali zivo mi se jebe sta vi mislite da znate o njemu i ne namjeravam vam se pravdati, ali definitivno imam vise prava da o njemu govorim nego vi koji ga niste ni vidjeli izbliza!! Eto, pa pocnite sa artiljerijskom paljbom!!!
zalim, zelje ispunjavam samo cetvrtkom...Minnela wrote:Vidi se kako razmisljas reaktor, ako se neko ne slaze s tobom odmah napadas, je li to fino, je li ti to tvoja kultura??reaktor wrote:vidim po tvome nacinu (ne)razmisljanja da bosanstvo smatras kaznom...Minnela wrote: Bravo!! Bitno je da ti razmisljas, a ja kad odrastem, imam vremena, ne brini za mene!!
glede "nasi lopovi"... drugarice minela... koji nasi lopovi????
IMENA
I gdje ja pisem da bosanstvo smatram kaznom?? Citaj malo bolje, pa onda napadaj!! A IMENA, znas i ti vrlo dobro, samo da krenemo od SDA ,ima ih ne zna im se broj!!
Sve mi se cini da si ti omladina, a ne ja, jos nisi dovoljno zreo da bi se s tobom moglo pricati, tako da ne zelim da se spustam na tvoj nivo i da se ubjedjujem s nekim ko misli da sve zna!!
S postovanjem i ne zelim da mi se vise obracas!!
Imas li bogati planinarsku knjizicu? Ako imas, posalji pa da ti udarim novi pecat jer si nam se svima popeo na vrh...reaktor wrote: glede hastora... pa covjece taj covjek ima toliko love da moze kupiti i mikulica i cijelo mu bugojno sa njim, a siguran sam da je porodica mikulica kapitalizirala na tom stanu... kao i svi koji su satro izgubili nesto
dosta mi je ovih sranja vise... :x
I ti si izgleda upucen plaho u planinarenje, meni se cini da nisi produzio svoju planinarsku knjizicu, samo kod tebe ce se morarati izredati skupstina udruzenja.digger wrote:Imas li bogati planinarsku knjizicu? Ako imas, posalji pa da ti udarim novi pecat jer si nam se svima popeo na vrh...reaktor wrote: glede hastora... pa covjece taj covjek ima toliko love da moze kupiti i mikulica i cijelo mu bugojno sa njim, a siguran sam da je porodica mikulica kapitalizirala na tom stanu... kao i svi koji su satro izgubili nesto
dosta mi je ovih sranja vise...
OK znas Cengica. Ja ga ne znam. Od kuda da mozes ruku u vatru za njega staviti? Pa svako ima stvarni i lazni zivot pa tako i tvoj prijatelj pa makar da ti je i rodjeni otac.UBL wrote: Dobro...kad vec hoces!! Znam da mi necete vjerovati, jer ste navikli vjerovati debilima kao sto je Senad, ali licno znam Hasana Cengica i znam da je veoma dobar covjek i da kao takav nije sposoban uciniti sve ono za sto ga takvi psi osudjuju. Znam da sam si sad vjerovatno potpisao smrtnu presudu na ovoj temi, jer boze sacuvaj, pa to je Hasan Cengic!! Svi znamo kakvu propagandnu moc imaju mediji, kad citava Srbija zivi u zabludi da su oni zrtve rata i da se nikakav genocid u Srebrenici nije dogodio, a pola ih ne zna ni na mapi naci Srebrenicu!! Ali zivo mi se jebe sta vi mislite da znate o njemu i ne namjeravam vam se pravdati, ali definitivno imam vise prava da o njemu govorim nego vi koji ga niste ni vidjeli izbliza!! Eto, pa pocnite sa artiljerijskom paljbom!!!