EP9 ... Česka - Portugal
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#26 Re: EP9... Česka Republika - Portugal
vidi ceha vidi ceha opla 1:1
- rajvosa^
#27 Re: EP9... Česka Republika - Portugal
Nema sanse da ce ostat na 1:1, al zato 2:2 izgleda dobro. 
- max_power
#28 Re: EP9... Česka Republika - Portugal
samo ako ovaj sudija ne za*ebe stvar, ostao mi je u losem pamcenju sa marakane 
- fantom slobode
#29 Re: EP9 ... Česka - Portugal
Dobri Cesi, razbili im koncept igre, nigdje Portugala.Vidjecemo kako u drugom u poluvremenu, da li ce Portugalci doci sebi.
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
#30 Re: EP9 ... Česka - Portugal
@Zhaba i @max_power, ... opomene zbog zachatavanja. Imate funkciju PP-a i ozezite tamo do mile volje.
Pokusajte o utakmici Ceska - Portugal.
Preporucujem da za komentare o prognozama u Soccer pool-u koristite istoimenu temu.
Pokusajte o utakmici Ceska - Portugal.
Preporucujem da za komentare o prognozama u Soccer pool-u koristite istoimenu temu.
- rajvosa^
#31 Re: EP9... Česka Republika - Portugal
Eto gamax_power wrote:Volim ceski fudbal, volim cehinje![]()
ali nazalost mislim da ce Portugal pobjediti.
Na pool-u sam odigrao 3:1, ostajem pri toj prognozi.
- max_power
#32 Re: EP9... Česka Republika - Portugal
Zao mi ceha, ali moram se pohvaliti
max_power wrote: Na pool-u sam odigrao 3:1, ostajem pri toj prognozi.
- max_power
#33 Re: EP9... Česka Republika - Portugal
Jesss, ali moglo je lako zavrsiti 2:2 kao sto si ti rekao. Imali su Cesi nekoliko dobrih sansi pri rezultatu 2:1rajvosa^ wrote:Eto gamax_power wrote:Volim ceski fudbal, volim cehinje![]()
ali nazalost mislim da ce Portugal pobjediti.
Na pool-u sam odigrao 3:1, ostajem pri toj prognozi.
- Saian
#34 Re: EP9 ... Česka - Portugal
e mogli su i bez ovog zadnjeg gola brate da i ja vidim 5 boDeva

-
ludak_
#35 Re: EP9... Česka Republika - Portugal
Kralj Tvrtko XXVIII wrote:Ceska-Portugal 1-3
Kako ti sve pogodis
Ja bi poceo igrat kladionicu
Samo Portugal pored Spanije i Holandije najbolje se pokazao
- cyprus
#36 Re: EP9... Česka Republika - Portugal
Haj sad lijepo priznajte. Kome sam se toliko zamjerio da mi je moro sihire bacit?cyprus wrote:Joj tek vidjeh da prognozirah 0:0 u ovoj utakmici. Šta mi bi
A o utakmici...ma očekivano, Česi su loši pravo, al eto igrali su bolje no što sam očekivo.
Last edited by cyprus on 11/06/2008 20:05, edited 1 time in total.
-
rikardoreis
#37 Re: EP9 ... Česka - Portugal
bravo rikardosi
danas vam je bio dovoljan carobni vez protiv onih ratnika

- montag
#38 Re: EP9 ... Česka - Portugal
cekaj saramagorikardoreis wrote:bravo rikardosi![]()
danas vam je bio dovoljan carobni vez protiv onih ratnika
![]()
- madner
#39 Re: EP9 ... Česka - Portugal
Kakav je rezervni golman Portugala?
Sa ovim nema hajra.
Sa ovim nema hajra.
- rajvosa^
#40 Re: EP9... Česka Republika - Portugal
To ti je zato sto si navijao za Grke.cyprus wrote:Haj sad lijepo priznajte. Kome sam se toliko zamjerio da mi je moro sihire bacit?cyprus wrote:Joj tek vidjeh da prognozirah 0:0 u ovoj utakmici. Šta mi bi![]()
![]()
A o utakmici...ma očekivano, Česi su loši pravo, al eto igrali su bolje no što sam očekivo.
Haj nista strasno i ja sam stavio 2:2
-
JEDRILICA
#41 Re: EP9 ... Česka - Portugal
Uuuu Holandija je zeljna portugalske krvi jos od proslog EP-a!
- cyprus
#42 Re: EP9... Česka Republika - Portugal
Ako me Švica opet razočara, bojim se da sam vrlo blizak fenjerurajvosa^ wrote:To ti je zato sto si navijao za Grke.cyprus wrote:Haj sad lijepo priznajte. Kome sam se toliko zamjerio da mi je moro sihire bacit?cyprus wrote:Joj tek vidjeh da prognozirah 0:0 u ovoj utakmici. Šta mi bi![]()
![]()
A o utakmici...ma očekivano, Česi su loši pravo, al eto igrali su bolje no što sam očekivo.![]()
Haj nista strasno i ja sam stavio 2:2Al moram se sad cupat sa sljedecom tekmo inace mi ne gine 0 danas
-
Kralj Tvrtko XXVIII
#43 Re: EP9... Česka Republika - Portugal
Kralj Tvrtko XXVIII wrote:Ceska-Portugal 1-3
Dragi prijatelji jos jedan pogodak od mene
Helem dobar nogomet smo danas gledali. Uopste ne mislim da su Cesi losi, ako nista zasluzuju da prodju dalje. Jako su opasni iz prekida, al Portugal je jedan od favorita. Idemo dalje.
-
Crvena Tifoza
#44 Re: EP9 ... Česka - Portugal
Luiz Felipe Scolari preuzima Chelsea.
- Zwanziger
#45 Re: EP9 ... Česka - Portugal
posto je zakljucana tema svicarska-turska, na kojoj se raspravljalo sta ako bude remi izmedju turske i ceske, samo da kazem da ce se pucati penali, i ne odlucuje se na osnovu koeficijenta kojeg neki spominju. 
- cyprus
#46 Re: EP9 ... Česka - Portugal
A dobro, to je praktično, jer bi u ovom slučaju poravnate ekipe se susrele u 3. kolu. Ali šta recimo kad poravnate ekipe igraju u 3. kolu različite utakmice?Zwanziger wrote:posto je zakljucana tema svicarska-turska, na kojoj se raspravljalo sta ako bude remi izmedju turske i ceske, samo da kazem da ce se pucati penali, i ne odlucuje se na osnovu koeficijenta kojeg neki spominju.
- van Basten
#47 Re: EP9 ... Česka - Portugal
onda pucaju penale na neutralnom terenu 2h posliej završetka utakmicacyprus wrote:A dobro, to je praktično, jer bi u ovom slučaju poravnate ekipe se susrele u 3. kolu. Ali šta recimo kad poravnate ekipe igraju u 3. kolu različite utakmice?Zwanziger wrote:posto je zakljucana tema svicarska-turska, na kojoj se raspravljalo sta ako bude remi izmedju turske i ceske, samo da kazem da ce se pucati penali, i ne odlucuje se na osnovu koeficijenta kojeg neki spominju.
helem, što se tiče zadate tekme... Portugal zasluženo, iako su česi odigrali mnogo bolje nego prvu utakmicu, a ujedno su pokazali gdje se to može tražiti šansa protiv Protugala. Treba ići na prekide - slobodne, kornere i sl... i onda ubacivati u srce šesnaesterca, pošto su portugalci slabiji u skok igri + imaju ludog golmana koji voli izletiti i hvatati lopte iako nema pojma o tome pa ih često promaši.
Jučer, igrač utakmice - Deco... izgleda da mu je prijala propala sezona u Barci, vidi se da je svjež i odmoran, odavno ga nisam vidio onako razigranog kao jučer
- Better Man
#48 Re: EP9 ... Česka - Portugal
S moje tačke gledišta igrač utakmice je bio Ronaldo.van Basten wrote:onda pucaju penale na neutralnom terenu 2h posliej završetka utakmicacyprus wrote:A dobro, to je praktično, jer bi u ovom slučaju poravnate ekipe se susrele u 3. kolu. Ali šta recimo kad poravnate ekipe igraju u 3. kolu različite utakmice?Zwanziger wrote:posto je zakljucana tema svicarska-turska, na kojoj se raspravljalo sta ako bude remi izmedju turske i ceske, samo da kazem da ce se pucati penali, i ne odlucuje se na osnovu koeficijenta kojeg neki spominju.npr. jedna ekipa igra u Beču druga u Klagenfurtu i nakon mečeva dijele 2 i 3 mjesto sa istim brojem bodova, istim međusobnim, istom gol razlikom... onda se sele čini mi se u Graz, posebnim UEFA helikopterom ih prebace tamo i 2h nakon završetka mečeva pruistupi se izvođenju penala između te dvije ekipe.
(da me ne bi ko ozbiljno shvatio, moram naglasiti da sam ovo izmislio
)
helem, što se tiče zadate tekme... Portugal zasluženo, iako su česi odigrali mnogo bolje nego prvu utakmicu, a ujedno su pokazali gdje se to može tražiti šansa protiv Protugala. Treba ići na prekide - slobodne, kornere i sl... i onda ubacivati u srce šesnaesterca, pošto su portugalci slabiji u skok igri + imaju ludog golmana koji voli izletiti i hvatati lopte iako nema pojma o tome pa ih često promaši.
Jučer, igrač utakmice - Deco... izgleda da mu je prijala propala sezona u Barci, vidi se da je svjež i odmoran, odavno ga nisam vidio onako razigranog kao jučer