EP9 ... Česka - Portugal
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- cyprus
#1 EP9 ... Česka - Portugal
Eto, prva utakmica drugog kola. Predviđanja? Dal je Portugal siguran il će Česi opet izvuć bodove, pogledajte u sljedećoj epizodi... 
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#2 Re: EP9... Česka Republika - Portugal
0-0, ceh igrac utakmice 
- dizZaster
#3 Re: EP9... Česka Republika - Portugal
Mislim da će portugalski strateg Luis Felipe Skolari nadmudriti češkog selektora Kalera Bruknera.Po meni Portugal je tehnički kvalitetnija
ekipa od Češke. Prognoziram da će Ronaldo zabiti gol.

ekipa od Češke. Prognoziram da će Ronaldo zabiti gol.

Last edited by dizZaster on 11/06/2008 00:42, edited 1 time in total.
- bato99
#4 Re: EP9... Česka Republika - Portugal
meni se bogami svidio portugal i tu prognoziram glatku pobjedu portugala i mislim da će daleko dogurat na ovom euru
- rajvosa^
#5 Re: EP9... Česka Republika - Portugal
Cesi su mi se svidjeli u kvalifikacijama i mislio sam da ce napravit uspjeh. Nakon prve tekme sa swicarcima vidim da sam ih precjenio. Al opet to je prva tekma EP, domacina nabrijan, nervoza ovo ono. Cesi mogu bolje.
Moja prognoza 2:2
Malo iznenadjenje.
Moja prognoza 2:2
-
LSD
#6 Re: EP9... Česka Republika - Portugal
Portugal ovo uzima lagano sa 2-3 razlike...sve ostalo bi bila bruka.
- homo_sapiens
#7 Re: EP9... Česka Republika - Portugal
Moja ranija prognoza rezultata:
Utakmica br. 09 – Grupa A : Ceska - Portugal ................. 0:2
Portugal je prejak za Cehe ! Cak mislim da sam pogrijesio u pretpostavkama finalista, trebao sam nasteliti rezultat da Portugal bude u finalu, Do sada su pokazali najkvalitetniju igru
Utakmica br. 09 – Grupa A : Ceska - Portugal ................. 0:2
Portugal je prejak za Cehe ! Cak mislim da sam pogrijesio u pretpostavkama finalista, trebao sam nasteliti rezultat da Portugal bude u finalu, Do sada su pokazali najkvalitetniju igru
-
ludak_
#8 Re: EP9... Česka Republika - Portugal
Uzima Portugal sto rece bato glatko
hmm Ronaldo 2 pogotka za konacan rezultat 2 : 0
Oba pogotka u drugom poluvremenu
hmm Ronaldo 2 pogotka za konacan rezultat 2 : 0
Oba pogotka u drugom poluvremenu
-
Kralj Tvrtko XXVIII
#9 Re: EP9... Česka Republika - Portugal
Ceska-Portugal 1-3
-
kijameta
#10 Re: EP9... Česka Republika - Portugal
Braca Cehi su ofalili u loptanju zadnje vrijeme i na SP su bili ocajni,jos su im onda igrali Nedved i Rozicki.Kvalifikacije prolaze na osnovu dobrog rejtinga od prije pa kvalifikacije uvijek igraju sa lakim protivnicima(nesto kao Hrvatska)
A danas protiv naostrenog i razigranog Portugala nemaju sta traziti.2-3 razlike za evropske Brazilce.
A danas protiv naostrenog i razigranog Portugala nemaju sta traziti.2-3 razlike za evropske Brazilce.
- cyprus
#11 Re: EP9... Česka Republika - Portugal
Ja mislim da Česi nemaju šanse danas, ali kako su me prognoze krenule, ne uzimajte me za ozbiljno 
- mavcs
#12 Re: EP9... Česka Republika - Portugal
Ovako.
2:1 za Cesku republiku. Cesi su loshe odigrali prvu utakmicu, danas bi Portugal mogao izgubiti, a za prolaz u 1/4 finale ce vjerovatno morati da se vade na Svicarcima u zadnjem kolu.
2:1 za Cesku republiku. Cesi su loshe odigrali prvu utakmicu, danas bi Portugal mogao izgubiti, a za prolaz u 1/4 finale ce vjerovatno morati da se vade na Svicarcima u zadnjem kolu.
-
Ali_G
#13 Re: EP9... Česka Republika - Portugal
Ma kakva Ceska. Ona generacija sa Nedvedom, Poborskym, Bergerom se potrosila. Ovi novi nisu im ni do koljena. Da su Nedved i Rosickt tu mozda bi mogli da k'o fol konkurisu za nesto, al' s ovim prosjekom od tima i prolaz grupa im je uspjeh.
S druge strane Portugal jak pravo. Po meni jaci nego ranije + iskusni Scolari. Mogli bi i do finala.
Rezultat: 2 razlike za Portugal
S druge strane Portugal jak pravo. Po meni jaci nego ranije + iskusni Scolari. Mogli bi i do finala.
Rezultat: 2 razlike za Portugal
- darius_maximus
#14 Re: EP9... Česka Republika - Portugal
Iskreno, igrat cu hendikep (0:1) na Portugal, jer su se Cesi pokazali uzasnima...
Portugal ce igrati tecno, imaju 3 boda, uradit ce sve da osiguraju prolazak u cetvrtfinale danas. Mislim da ce biti dosta faulova, mozda i zutih...
P.S. Turska prolazi uz Portugal u cetvrtfinale...
Portugal ce igrati tecno, imaju 3 boda, uradit ce sve da osiguraju prolazak u cetvrtfinale danas. Mislim da ce biti dosta faulova, mozda i zutih...
P.S. Turska prolazi uz Portugal u cetvrtfinale...
- van Basten
#15 Re: EP9... Česka Republika - Portugal
eh, da se ovaj meč igra prije 4-6 godina, posebna sijela bi se pravila da se uživa u pravom fudbalu. Ovako... česi nisu ni sjena ekipe koja je nekada plijenila igrom, postali su pravi teretnjaci, pomalo me podsjećaju na grke prije 4 godine ( ne sa istim ishodom, nadam se), tako da ne očekujem previše od njihovih utakmica. Jedino ako bi Portugal zabio u prvih 15ak minuta pa da se česi otvore... inače, očekujem patnju za gledanje
- sjever
#16 Re: EP9... Česka Republika - Portugal
Česi svakako nisu jaka ekipa kao prije tako da Portugal, mislim, neće imati većih problema da ih savlada.
Moja prognoza Češka - Portugal 0 - 2, strijelci Ronaldo i Nuno
Moja prognoza Češka - Portugal 0 - 2, strijelci Ronaldo i Nuno
- cyprus
#17 Re: EP9... Česka Republika - Portugal
Joj tek vidjeh da prognozirah 0:0 u ovoj utakmici. Šta mi bi 
- Šibicar
#18 Re: EP9... Česka Republika - Portugal
Ceska-Portugal 2-1
-
hadis
#19 Re: EP9... Česka Republika - Portugal
Ma nema se tu sta pricati jednostavno razlika u kvaliteti je ogromna.
Cesi su navodno tehinicki uvijek dobri al na ovom Euru to nije ni sjena one generacije Ceske koja je zarila i palila i bila odmor za oci!
Sionko Koler Plasil i ostali tarabici se ne mogu porediti s Nedvedom Poborskim Rosickim i ostalim velikanima.Osim toga jedini gol na Euru za njih dao Sverkos a igrao u Mgladbach tako da je sve jasno NEMAJU KVALITETA!
Sto se tice Portugala misljenja sam da je ovo najtalentovanija generacija u povijesti nogometa u Portugalu i mislim da su predodredjeni za velike stvari tako da me nebi iznenadilo da na kraju budu i prvak Evrope.Zasluzili su to jos prije 4 god, al se nadam da ce im sad sreca biti naklonjenija!
Moja prognoza je da ce ovo biti demontiranje Ceske i nekih 3-4 komada u Cehovoj mrezi me nebi iznenadilo.Ipak evo realno 2-0 za Portugal a strijelci se vec znaju Ronaldo i Nuno Gomes!!!
P.S. Otkako se nogomet u BiH raspada, ja sam odlucio navijati za Portugal pa i kad izgube neku tekmu siguran sam da je bio samo los dan i da im se to nemoze 2 puta desiti.

Cesi su navodno tehinicki uvijek dobri al na ovom Euru to nije ni sjena one generacije Ceske koja je zarila i palila i bila odmor za oci!
Sionko Koler Plasil i ostali tarabici se ne mogu porediti s Nedvedom Poborskim Rosickim i ostalim velikanima.Osim toga jedini gol na Euru za njih dao Sverkos a igrao u Mgladbach tako da je sve jasno NEMAJU KVALITETA!
Sto se tice Portugala misljenja sam da je ovo najtalentovanija generacija u povijesti nogometa u Portugalu i mislim da su predodredjeni za velike stvari tako da me nebi iznenadilo da na kraju budu i prvak Evrope.Zasluzili su to jos prije 4 god, al se nadam da ce im sad sreca biti naklonjenija!
Moja prognoza je da ce ovo biti demontiranje Ceske i nekih 3-4 komada u Cehovoj mrezi me nebi iznenadilo.Ipak evo realno 2-0 za Portugal a strijelci se vec znaju Ronaldo i Nuno Gomes!!!
P.S. Otkako se nogomet u BiH raspada, ja sam odlucio navijati za Portugal pa i kad izgube neku tekmu siguran sam da je bio samo los dan i da im se to nemoze 2 puta desiti.
- max_power
#20 Re: EP9... Česka Republika - Portugal
Volim ceski fudbal, volim cehinje
ali nazalost mislim da ce Portugal pobjediti.
Na pool-u sam odigrao 3:1, ostajem pri toj prognozi.
- cyprus
#21 Re: EP9... Česka Republika - Portugal
Ev ja iščaših mozak, al se ne sjetih kad je Čeh primio 3 gola u jednoj utakmicimax_power wrote:Volim ceski fudbal, volim cehinje![]()
- max_power
#22 Re: EP9... Česka Republika - Portugal
pa nece u chelsea primiti 3 gola kad oni vazda igraju bunker, repka je druga stvarcyprus wrote:Ev ja iščaših mozak, al se ne sjetih kad je Čeh primio 3 gola u jednoj utakmicimax_power wrote:Volim ceski fudbal, volim cehinje![]()
-
elSaik
#23 Re: EP9... Česka Republika - Portugal
Češka - Portugal 2:0 
- boston_c
#24 Re: EP9... Česka Republika - Portugal
Portugal dobija 3:0, ali Ronaldo najslabiji igrač Portugala
... A pred kraj se povređuje i postaje upitan za 3. kolo
...
- max_power
#25 Re: EP9... Česka Republika - Portugal
Cesi bolje otvorili utakmicu ali...