Ekonomista u EU
Moderator: anex
- mousstapha
#26 Re: Ekonomista u EU
Mali idi zajebaji profesore, pusti pošten forumski svijet na miru. 
-
edz21
#27 Re: RE: Re: RE: Re: Ekonomista u EU
Garant si ti razmisljao/la kako treba, kad cijeli dan po forumima visis i komentarises bezveze.stakasa wrote:Joj o cemu on misli u trecem srednje...edz21 wrote:Engleski znam perfektno, na njemackom se mogu sporazumjeti samo, s tim da kurs njemackog jos malo pocinje pa cu se upisati. Btw. 3. srednje sam pa sam malo podaleko od specijalizacija, vjestina etc. [emoji2]MHAB wrote:Realno ako posmatraš samo formalno obrazovanje ni doktorat ti nije dovoljan ako nemaš neke vještine koje su potrebne poslodavcu. Normalno da se znanje jezika zemlje u kojoj želiš da se zaposliš podrazumjeva. Dodatno bi ti bilo korisno da znaš dobro i engleski kao drugi strani jezik. Sve u svemu rađe se odluči za tu informatiku koju si spominjao iako ti ni ona sama od sebe neće pomoći bez jezika....
Sent from my D5103 using Tapatalk
Sent from my D5103 using Tapatalk
-
use your illusion
#28 Re: Ekonomista u EU
Da se i ja uključim posto sam ovih dana guglao vezano za ovu temu...ja sam zavrsio ecc i gledao sam kakve su sanse u deutsch...i austriji da se zaposli ekonomista..konkretno planiram se baviti racunovodstvom da budem precizan...biti ekonomista je sirok pojam...ima li neko da zna vise informacija??
- muha_sa
#29 Re: Ekonomista u EU
EU vapi za ekonomistima iz BiH