Ekonomista u EU

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

mousstapha

#26 Re: Ekonomista u EU

Post by mousstapha »

Mali idi zajebaji profesore, pusti pošten forumski svijet na miru. :D
edz21

#27 Re: RE: Re: RE: Re: Ekonomista u EU

Post by edz21 »

stakasa wrote:
edz21 wrote:
MHAB wrote:Realno ako posmatraš samo formalno obrazovanje ni doktorat ti nije dovoljan ako nemaš neke vještine koje su potrebne poslodavcu. Normalno da se znanje jezika zemlje u kojoj želiš da se zaposliš podrazumjeva. Dodatno bi ti bilo korisno da znaš dobro i engleski kao drugi strani jezik. Sve u svemu rađe se odluči za tu informatiku koju si spominjao iako ti ni ona sama od sebe neće pomoći bez jezika....
Engleski znam perfektno, na njemackom se mogu sporazumjeti samo, s tim da kurs njemackog jos malo pocinje pa cu se upisati. Btw. 3. srednje sam pa sam malo podaleko od specijalizacija, vjestina etc. [emoji2]

Sent from my D5103 using Tapatalk
Joj o cemu on misli u trecem srednje...
Garant si ti razmisljao/la kako treba, kad cijeli dan po forumima visis i komentarises bezveze.

Sent from my D5103 using Tapatalk
use your illusion

#28 Re: Ekonomista u EU

Post by use your illusion »

Da se i ja uključim posto sam ovih dana guglao vezano za ovu temu...ja sam zavrsio ecc i gledao sam kakve su sanse u deutsch...i austriji da se zaposli ekonomista..konkretno planiram se baviti racunovodstvom da budem precizan...biti ekonomista je sirok pojam...ima li neko da zna vise informacija??
muha_sa

#29 Re: Ekonomista u EU

Post by muha_sa »

EU vapi za ekonomistima iz BiH :thumbup:
Post Reply