rajvoSa0 wrote:
Ni najmanje haveru.
U pitanju su djevojke iz istocne bosne, sjeverozapadne Bosne, iz siromasnih porodica ili porodica koje se jedva drze.. te djevojke su dosle da rade ili da rade nesto posteno u sarajevu uz studije, a on to koristi na jedan drugi nacin ucjenjujuci ih.
Tu bi se mogao napisati roman. Ajd sto je Budnjo kockasta krkanska SDA glava koja se spustila u sarajevo.. nego sto je u pitanju osoba koja je ozbiljan psihopata.
Ako mi ne vjerujes, pitaj ljude koji mu imaju veze sa hotelima. Kako se on odnosi prema zenama, sta radi, kakve ucjene pravi, da djevojke bukvalno nemaju izlaza..
ma koliko siromašna bila, čestita odgojena i moralna djevojka neće se poturiti i naguziti pa makar joj trebalo i za hljeba nego će pokušati naći neki častan i pošten posao, ako može, a ako ne može onda dalje, jel to jedini kockoglavi Alija Budnjo daje nafaku na ovom svijetu ?
kkao neko može iskoristiti čestitu odgojenu i moralnu djevojku osim ako to i ona sama ne želi?? kako !? nikako, može je samo silovati, a za takve bih odredio kaznu prvo odsijecanja kite, pa onda maljem u glavu..
o ovom uhljupu Budnji prvi put sam čuo danas, i kad ukucah na googlu odmah što mi ponudi jeste neki članak o prijetnji Budnjinoj nekom tipu koji se pak zakačio sa njegovim sinom ili zetom, mrsko mi sad opet googlat, dakle čini se da se radi o tipičnom krkanluku i papanluku...mene ne interesuje ni Budnjo ni alaj-Budnjo, ono što mi je podiglo pritisak i upalilo živac jesu postovi nekih ovdje koji iz svog fukarluka, nesposobnosti i čega već, ( možda i napušenosti i nafiksanosti) psuju džamiju, po deset puta u jednom postu, valjda tako se pokušavajući nekako osvetiti kockoglavom Budnji za neki njihov interni obračun, i onda sam ja ovako reagovao u svojim postovima kako sam reagovao...