Dugme vs. Dino - KONCERTI
Moderator: _BataZiv_0809
-
zmijuga_loma
sta se tu ba ima vise polemisati NIKO TO NE MOZE KAO DINO, OVI CAK NI U LOSE KOPIJE NEMOGU ICI
ha ja mani te tee price vise, yebo i bregi i alena i bebeka sve konjke osim TIFE cara...........

ha ja mani te tee price vise, yebo i bregi i alena i bebeka sve konjke osim TIFE cara...........

-
JD
A to su kao neka pravila ponasanja na forumu? Znaci valja ako ne postujes velika slova a ne valja ako ne razlikujes č i ć ? Jao logike u pm...Stitch__ wrote:95 % forumasha ne obraca paznju na znakove interpunkcije ili velika slova
95 % forumasha pravilno razlikuje č i ć, i ne koristi rijeci tipa "šow" ili "trojca"
Sad si se jos vise provalio...
-
JD
I jos nesto Stitch__ de mi reci sta da radim jer se izgleda ne uklapam u veliku "stitchovu teoriju o pravilnom pisanju na forumu", jer ja postujem velika slova a ne pisem č i ć nego c itd, znaci suprotno od tvojih kriterija.
Kuku meni je li to znaci da ja nisam kompetentan za ucestvovanje na forumu?
Aj majko ubit cu se haha 
Kuku meni je li to znaci da ja nisam kompetentan za ucestvovanje na forumu?
-
Sivka_Planinc
#59 jao
Drugovi i Drugarice pa od Brege i Merlina dodjosmo i do Majki.....
sramota.......

sramota.......
-
scott
dino je muzicar kojem skidam kapu ali je kao covjek cista 0
vecina vas se pali na dinu iz razloga sto se po njemu dobro isplatilo bradice,suknjice,kratke hlacice i ostali fazoni
covjek pravi koncerte za 10-ku u sarajevu i zagrebu
a sve ostale koncerte koje primaju ispod 5000 dusa je cista blamaza
napadate bregu i druge gdje su bili tokom rata ali nikad DINU koji je napunio svoj konto i osigurao sva svoja ostala pokoljenja BAS tih godina rata.
a gdje je to on kad se pare daju za dobrotvorne ustanove
vecina vas se pali na dinu iz razloga sto se po njemu dobro isplatilo bradice,suknjice,kratke hlacice i ostali fazoni
covjek pravi koncerte za 10-ku u sarajevu i zagrebu
napadate bregu i druge gdje su bili tokom rata ali nikad DINU koji je napunio svoj konto i osigurao sva svoja ostala pokoljenja BAS tih godina rata.
a gdje je to on kad se pare daju za dobrotvorne ustanove