prleitihi wrote:neozbiljno je na aljine & haretove odluke i izjave..ići razumom..taxi_driver wrote:prleitihi wrote: a šta misliš da se republika srpska preimenuje u republika srpska..hrvatska i bošnjačka?
puno trazis.![]()
![]()
![]()
nego prla a i tihi,ti si pametan i razuman covjek.odgovori mi sto su alija i haris u dejtonu potpisali da srebrenica ostane u sastavu rs ako su znali da je u srebrenici pocinjen genocid?oni se hvatali drvara i mrkonjic grada.
Dodik Malkiću: " Vidjet ćeš šta će ti biti...."
-
_BosanaC
-
gbojan2004
Bosnjaci i Hrvati su ravnopravan narod u Ustavu Republike Srpske.Ako je samo problem naziv, kako politicari iz Federacije vole da kazu manjeg entiteta,onda smo mi rijesili sve probleme.
Kakav je polozaj Srba u Federaciji?Nista bolji od polozaja Bosnjaka i Hrvata u Republici Srpskoj.Ja imam gorka iskustva sa tim, a rodjeni sam Sarajlija i bio sam citav rat u Sarajevu,danas federalnom.
Kakav je polozaj Srba u Federaciji?Nista bolji od polozaja Bosnjaka i Hrvata u Republici Srpskoj.Ja imam gorka iskustva sa tim, a rodjeni sam Sarajlija i bio sam citav rat u Sarajevu,danas federalnom.
-
prleitihi
bojanče???prleitihi wrote:a šta misliš da se republika srpska preimenuje u republika srpska..hrvatska i bošnjačka?gbojan2004 wrote:Republika Srpska je entitet napravljen prije svega da zastiti srpski nacionalni interes u Bosni, Bosnjaci i Hrvati koji zive u RS su punopravni gradjani entiteta.Mislim da sam ovim odgovorio na tvoje pitanje.
-
zzzzz
Zato sto su mogli svirati kurcu do zore....pa opet nista ne bi promijenili. Sto ne znaci da danas ne treba mijenjatitaxi_driver wrote:
puno trazis.![]()
![]()
![]()
nego prla a i tihi,ti si pametan i razuman covjek.odgovori mi sto su alija i haris u dejtonu potpisali da srebrenica ostane u sastavu rs ako su znali da je u srebrenici pocinjen genocid?oni se hvatali drvara i mrkonjic grada.
- Maraschino
... covjek ima svjedoke,ljudi placuOko 60 žena i djece iz srebreničkog sela Ljeskovik krenuli je danas u šatorsko naselje u Sarajevu zbog, kako navodi ...
BHR1,napada na povratnika Esada Buljubašića. Mještani ovog sela vidno uznemirani, brojnim novinarskim ekipama koje su bile u Ljeskoviku kazali su da su razočarani i da nemaju povjerenje u policiju RS-a.
Portparol CJB-a Bijeljina Dragomir Perić je u međuvremenu, nakon dojave da su Buljubašića pretukle nepoznate osobe, izjavio da je dojava bila lažna i da će protiv Buljubašića biti podnesen izvještaj tužilaštvu zbog lažnog prijavljivanja krivičnog djela.
Perić je rekao da je policija utvrdila da nema nikakvih tragova nasilja i prisustva drugih osoba na mjestu gdje se navodno napad dogodio, te da je ljekarskim pregledom utvrđeno da Buljubašić nije zadobio nikakve povrede.
(FTV)
... ili ce biti ko sa Fatom,za sirenje bla,bla,...
-
Black Cell
Ako je Republika Svinjska "entitet napravljen da zastiti srpski nacionalni interes" onda je to poruka svim zrtvama te Genocidne tvorevine narocito Bosnjacima da kako bi zastitili svoje nacionalne interese da ucine isto kao sto su ucinili Srbi, dakle da proglese Bosnjacku republiku na tom istom teritoriju, otvore 5000 logora, siluju 50 000 zena, poubijaju 250 000 Srba, protjeraju oko 1 000 000 itd. Zato dobro razmisli kada ponovo budes spominjao tu Krmecu tvorevinu sta ona predstavlja i kakvu ona poruku salje Bosnjacima !?!gbojan2004 wrote:Republika Srpska je entitet napravljen prije svega da zastiti srpski nacionalni interes u Bosni, Bosnjaci i Hrvati koji zive u RS su punopravni gradjani entiteta.Mislim da sam ovim odgovorio na tvoje pitanje.
- Ahmmed
Maraschino wrote:... covjek ima svjedoke,ljudi placuOko 60 žena i djece iz srebreničkog sela Ljeskovik krenuli je danas u šatorsko naselje u Sarajevu zbog, kako navodi ...
BHR1,napada na povratnika Esada Buljubašića. Mještani ovog sela vidno uznemirani, brojnim novinarskim ekipama koje su bile u Ljeskoviku kazali su da su razočarani i da nemaju povjerenje u policiju RS-a.
Portparol CJB-a Bijeljina Dragomir Perić je u međuvremenu, nakon dojave da su Buljubašića pretukle nepoznate osobe, izjavio da je dojava bila lažna i da će protiv Buljubašića biti podnesen izvještaj tužilaštvu zbog lažnog prijavljivanja krivičnog djela.
Perić je rekao da je policija utvrdila da nema nikakvih tragova nasilja i prisustva drugih osoba na mjestu gdje se navodno napad dogodio, te da je ljekarskim pregledom utvrđeno da Buljubašić nije zadobio nikakve povrede.
(FTV)
... ili ce biti ko sa Fatom,za sirenje bla,bla,...
![]()
Ne bih da se griješim, ne bih da prejudiciram stvari, ne trebam ni napominjati da nemam odveć veliko povjerenje u policiju Rs, ali.....nekako....sumnjiva mi je ova stvar , od samog početka....
Bojim se da su, zapravo, Srebreničani, još jednom grubo izmanipulirani.....
-
zzzzz
Odbačen dio preporuka OHR-a
Prema njegovim riječima, za Vladu je neprihvatljiva i preporuka da Memorijalni centar u Potočarima dobije status državne ustanove i da se, kako je predloženo, 11. juli, dan stradanja Srebreničana, proglasi danom žalosti na nivou države.
http://www.nezavisne.com/vijesti.php?vijest=9372&meni=2