Dodik Malkiću: " Vidjet ćeš šta će ti biti...."

Ahmmed

#1 Dodik Malkiću: " Vidjet ćeš šta će ti biti...."

Post by Ahmmed »

Milorad Dodik:

" Malkić može da priča i misli šta hoće....Ali, ako kaže: Ja proglašavam Distrikt Srebrenica, vidjet će šta će mu biti...."
prleitihi

Post by prleitihi »

tipični kabadahiluk mog laktaškog komšije.. :D ..ostaje mi samo nada da će hare spasiti abdurahmana od svog koalicionog partnera.. :oops:
Ahmmed

Post by Ahmmed »

prleitihi wrote:tipični kabadahiluk mog laktaškog komšije.. :D ..ostaje mi samo nada da će hare spasiti abdurahmana od svog koalicionog partnera.. :oops:
e, ti kad ne bi hareta pomeno... :D

Hakija,Zulfo i Abdurahman: SDP, SBiH i SDA u Srebrenici...I moram ti reći, konačno ljudi sjeli i dogovorili se ,bez kalkuliranja, oko nekih stvari.... I bez šefova im iz sarajevskih centrala :D
zenica-x

Post by zenica-x »

Dodik je jedno veliko dubre i covjek bez ikakvih osjecaja. Nekada mi bude jako zao sto nismo vise u vremenu kada je UDBA bila glavna, kada si morao paziti sta govoris. Izgleda da je ova individua prvih 30-40 godina svoga zivota proveo u nekoj pecini pa tek onda izasao medu svijet. Cuj prijetiti nekom tako otvoreno i jos iz usta entitetskog premijera?? Boze sacuvaj me od ovakvih ljudi. :sad:
daduli_sa

Post by daduli_sa »

Polako ljudi, nemojte tako drvlje i kamenje ni na Dodika, razumite ga , nije mu danas lako - sinoc mu Igokea u sred Aleksandrovca zijanila od Bosne i to jednim kos razlike... 8-) Nije im pomoglo ni sviranje Marsa na Drinu prego zvanicnog razglasa 5 min prije kraja utakmice...
pančo

#6 Re: Dodik Malkiću: " Vidjet ćeš šta će ti biti...."

Post by pančo »

Ahmmed wrote:Milorad Dodik:

" Malkić može da priča i misli šta hoće....Ali, ako kaže: Ja proglašavam Distrikt Srebrenica, vidjet će šta će mu biti...."

za dodika znamo godinama ko je i šta je....
samo ima li ko sa naše strane da mu parira ili da poklopi papka ,sumnjam, prezauzete rumene bošnje dijeljenjem vlasti....
prleitihi

Post by prleitihi »

Ahmmed wrote:
prleitihi wrote:tipični kabadahiluk mog laktaškog komšije.. :D ..ostaje mi samo nada da će hare spasiti abdurahmana od svog koalicionog partnera.. :oops:

Hakija,Zulfo i Abdurahman: SDP, SBiH i SDA u Srebrenici...I moram ti reći, konačno ljudi sjeli i dogovorili se ,bez kalkuliranja, oko nekih stvari.... I bez šefova im iz sarajevskih centrala :D
pa ne bih ja da oni nisu koalicioni partneri.. :oops: ..i da ga on nije pustio u federalnu vladu..ovako mi sve u vezi s ovim dođe malo smiješno.. :oops:

i..da ne zaboravimo..na inicijativu sdp-a je donesena rezolucija o srebrenici!

(nensi je to previdjela garant.. :D )
Ahmmed

Post by Ahmmed »

prleitihi wrote:
Ahmmed wrote:

pa ne bih ja da oni nisu koalicioni partneri.. :oops: ..i da ga on nije pustio u federalnu vladu..ovako mi sve u vezi s ovim dođe malo smiješno.. :oops:

i..da ne zaboravimo..na inicijativu sdp-a je donesena rezolucija o srebrenici!

(nensi je to previdjela garant.. :D )
Svaka čast za deklaraciju o Srebrenici!

Što se tiče koalicionih partnera, ma....Sve ti je to u pet deka,vjeruj mi :D

Mile je bio i sastavni dio Alijanse za promjene, a i da je SDP dobio dovoljan broj glasova za učešće u vlasti,na posljednjim izborima i tom slučaju bi Mile bio nezaobilazan....Sve je to, ponavljam, tu negdje....a daleko od onog što bi ovu zemlju povuklo naprijed....
prleitihi

Post by prleitihi »

ahmmede..govorim o onome što imamo danas..o realnosti..govorimo o puštanju miće u federalnu vladu..po prvi put u historiji.. :-) ..silajdžić je u onoj drugoj dodikovoj vladi im'o više ministara negoli poslanika..samo nemoj da me on štiti od dodika.. :-)
pitt

Post by pitt »

Sta za mitju slavuja reci....sem tornjak :D:D:D
Ahmmed

Post by Ahmmed »

prleitihi wrote:ahmmede..govorim o onome što imamo danas..o realnosti..govorimo o puštanju miće u federalnu vladu..po prvi put u historiji.. :-) ..silajdžić je u onoj drugoj dodikovoj vladi im'o više ministara negoli poslanika..samo nemoj da me on štiti od dodika.. :-)
Ama, hoću ti reć da osnivaš svoju stranku, ne valja niti jedna od postojećih :D
prleitihi

Post by prleitihi »

ima ona koja najmanje ne valja.. :P
Ahmmed

Post by Ahmmed »

prleitihi wrote:ima ona koja najmanje ne valja.. :P
:lol: :D
forUMASH

Post by forUMASH »

......nek' Malkić mirno spava..... :oops: :P :D
Ahmmed

Post by Ahmmed »

forUMASH wrote:......nek' Malkić mirno spava..... :oops: :P :D
Ti kad ne bi progovorio.... :D
danas

Post by danas »

...potrebno je dvoje :oops: :D :-)
mirnicovjek

Post by mirnicovjek »

pitt wrote:Sta za mitju slavuja reci....sem tornjak :D:D:D
nevrijedjaj ba tornjake :x
forUMASH

Post by forUMASH »

Ahmmed wrote:
Ti kad ne bi progovorio.... :D
.....nisam ja Tita mi..... :D .......prstici sami po tastaturi udarise..... :D :D :D
Ahmmed

Post by Ahmmed »

danas wrote:
...potrebno je dvoje :oops: :D :-)
Psssst :D Jesi mi kupila čokoladu? :D
almah

#20 Re: Dodik Malkiću: " Vidjet ćeš šta će ti biti...."

Post by almah »

Ahmmed wrote:Milorad Dodik:

Tako i treba tom Malkicu kad sjeda za sto sa tim papanom.
Mogali su svi Bosnjaci da ga ignoriraju, pogotovo poslije veta skupstine RS.
Ali i oni vole da se slikaju sa Dodikom kao i Bracika iz Kozluka.
Salko sto je u vodu skako

Post by Salko sto je u vodu skako »

Ahmmed wrote:

sto se tice sposobnosti hakije, zulfe i aburahmana ni nacrtane ovce im ne bi dao na cuvanje :lol:
Ahmmed

Post by Ahmmed »

Salko sto je u vodu skako wrote:
Ahmmed wrote:

sto se tice sposobnosti hakije, zulfe i aburahmana ni nacrtane ovce im ne bi dao na cuvanje :lol:
"Sposobni" su u Sarajevu i Tuzli, osnovali udruženja srebreničkih intelektualaca :D
Salko sto je u vodu skako

Post by Salko sto je u vodu skako »

Ahmmed wrote:
Salko sto je u vodu skako wrote:
Ahmmed wrote: e, ti kad ne bi hareta pomeno... :D

"Sposobni" su u Sarajevu i Tuzli, osnovali udruženja srebreničkih intelektualaca :D
to su tipovi koji su navikli da budu na kajekavim funkcijama za podjelu donacija i humanitarne pomoci i nista drugo...majko moja da im se dadne distrikt...ne bi im kraja bilo...evo sta se radi u srebrenici...ovo sam naso u NN pismo citalaca :lol:

Podjela ovaca
22.03.2007 20:40

Javljam se povodom vašeg članka vezanog za podjelu ovaca u Srebrenici. O tome želim reći sljedeće: Tačna je izjava Hakije Meholjića.

Moja majka i bratić su prošle godine dobili donaciju preko humanitarne organizacije "Hilsved" ili tome slično. Donacija se sastojala u obnovi (izgradnji) kuće u Skelanima i u stoci. Kuća je završena uoči Nove godine i ona je neuslovna, a dobili su osam ovaca i jednog ovnića. Uz predaju ovaca data im je i faktura da su ovce plaćene 2.100 eura. Od osam ovaca tri su hramale, a jedna je bila curuk u jednu sisu. Nakon mjesec dana jedna ovca je lipsala i mi smo ostavili registarsku oznaku s uha.

Što se tiče cijene ovaca, brat bratu da daje ne vrijede po 100 maraka po jednoj ovci jer su to tipične bosanske sitne ovce i nisu travničke. Iste su preuzete od izvjesnog AnÄ‘elka iz Jadra kod Srebrenice. To je živa pljačka poreskih obveznika i ja pozivam Vladu RS da pošalje inspektore u humanitarne organizacije u Srebrenicu jer je tu leglo pljačke novca namijenjenog povratnicima i interno raseljenim graÄ‘anima Srebrenice.

Pozdrav od Skelanca
e-mail: [email protected]
Bosanac sa dna kace

Post by Bosanac sa dna kace »

Mene Dodik podsjeca na krmka s jednim mudom :-? jedino s cim ga mogu uporedit :-?
jeza u ledja

Post by jeza u ledja »

:D hehe, dobar
Post Reply