Dodik Malkiću: " Vidjet ćeš šta će ti biti...."
- Ahmmed
#1 Dodik Malkiću: " Vidjet ćeš šta će ti biti...."
Milorad Dodik:
" Malkić može da priča i misli šta hoće....Ali, ako kaže: Ja proglašavam Distrikt Srebrenica, vidjet će šta će mu biti...."
" Malkić može da priča i misli šta hoće....Ali, ako kaže: Ja proglašavam Distrikt Srebrenica, vidjet će šta će mu biti...."
- Ahmmed
e, ti kad ne bi hareta pomeno...prleitihi wrote:tipični kabadahiluk mog laktaškog komšije....ostaje mi samo nada da će hare spasiti abdurahmana od svog koalicionog partnera..
Hakija,Zulfo i Abdurahman: SDP, SBiH i SDA u Srebrenici...I moram ti reći, konačno ljudi sjeli i dogovorili se ,bez kalkuliranja, oko nekih stvari.... I bez šefova im iz sarajevskih centrala
-
zenica-x
Dodik je jedno veliko dubre i covjek bez ikakvih osjecaja. Nekada mi bude jako zao sto nismo vise u vremenu kada je UDBA bila glavna, kada si morao paziti sta govoris. Izgleda da je ova individua prvih 30-40 godina svoga zivota proveo u nekoj pecini pa tek onda izasao medu svijet. Cuj prijetiti nekom tako otvoreno i jos iz usta entitetskog premijera?? Boze sacuvaj me od ovakvih ljudi. 
- daduli_sa
Polako ljudi, nemojte tako drvlje i kamenje ni na Dodika, razumite ga , nije mu danas lako - sinoc mu Igokea u sred Aleksandrovca zijanila od Bosne i to jednim kos razlike...
Nije im pomoglo ni sviranje Marsa na Drinu prego zvanicnog razglasa 5 min prije kraja utakmice...
-
pančo
#6 Re: Dodik Malkiću: " Vidjet ćeš šta će ti biti...."
Ahmmed wrote:Milorad Dodik:
za dodika znamo godinama ko je i šta je....
samo ima li ko sa naše strane da mu parira ili da poklopi papka ,sumnjam, prezauzete rumene bošnje dijeljenjem vlasti....
-
prleitihi
pa ne bih ja da oni nisu koalicioni partneri..Ahmmed wrote:e, ti kad ne bi hareta pomeno...prleitihi wrote:tipični kabadahiluk mog laktaškog komšije....ostaje mi samo nada da će hare spasiti abdurahmana od svog koalicionog partnera..
![]()
Hakija,Zulfo i Abdurahman: SDP, SBiH i SDA u Srebrenici...I moram ti reći, konačno ljudi sjeli i dogovorili se ,bez kalkuliranja, oko nekih stvari.... I bez šefova im iz sarajevskih centrala
i..da ne zaboravimo..na inicijativu sdp-a je donesena rezolucija o srebrenici!
(nensi je to previdjela garant..
- Ahmmed
Svaka čast za deklaraciju o Srebrenici!prleitihi wrote:pa ne bih ja da oni nisu koalicioni partneri..Ahmmed wrote:e, ti kad ne bi hareta pomeno...prleitihi wrote:tipični kabadahiluk mog laktaškog komšije....ostaje mi samo nada da će hare spasiti abdurahmana od svog koalicionog partnera..
![]()
Hakija,Zulfo i Abdurahman: SDP, SBiH i SDA u Srebrenici...I moram ti reći, konačno ljudi sjeli i dogovorili se ,bez kalkuliranja, oko nekih stvari.... I bez šefova im iz sarajevskih centrala..i da ga on nije pustio u federalnu vladu..ovako mi sve u vezi s ovim dođe malo smiješno..
![]()
i..da ne zaboravimo..na inicijativu sdp-a je donesena rezolucija o srebrenici!
(nensi je to previdjela garant..)
Što se tiče koalicionih partnera, ma....Sve ti je to u pet deka,vjeruj mi
Mile je bio i sastavni dio Alijanse za promjene, a i da je SDP dobio dovoljan broj glasova za učešće u vlasti,na posljednjim izborima i tom slučaju bi Mile bio nezaobilazan....Sve je to, ponavljam, tu negdje....a daleko od onog što bi ovu zemlju povuklo naprijed....
-
prleitihi
ahmmede..govorim o onome što imamo danas..o realnosti..govorimo o puštanju miće u federalnu vladu..po prvi put u historiji..
..silajdžić je u onoj drugoj dodikovoj vladi im'o više ministara negoli poslanika..samo nemoj da me on štiti od dodika.. 
- Ahmmed
Ama, hoću ti reć da osnivaš svoju stranku, ne valja niti jedna od postojećihprleitihi wrote:ahmmede..govorim o onome što imamo danas..o realnosti..govorimo o puštanju miće u federalnu vladu..po prvi put u historiji....silajdžić je u onoj drugoj dodikovoj vladi im'o više ministara negoli poslanika..samo nemoj da me on štiti od dodika..
-
mirnicovjek
nevrijedjaj ba tornjakepitt wrote:Sta za mitju slavuja reci....sem tornjak:D:D
-
almah
#20 Re: Dodik Malkiću: " Vidjet ćeš šta će ti biti...."
Tako i treba tom Malkicu kad sjeda za sto sa tim papanom.Ahmmed wrote:Milorad Dodik:
Mogali su svi Bosnjaci da ga ignoriraju, pogotovo poslije veta skupstine RS.
Ali i oni vole da se slikaju sa Dodikom kao i Bracika iz Kozluka.
- Salko sto je u vodu skako
sto se tice sposobnosti hakije, zulfe i aburahmana ni nacrtane ovce im ne bi dao na cuvanjeAhmmed wrote:e, ti kad ne bi hareta pomeno...prleitihi wrote:tipični kabadahiluk mog laktaškog komšije....ostaje mi samo nada da će hare spasiti abdurahmana od svog koalicionog partnera..
![]()
- Ahmmed
"Sposobni" su u Sarajevu i Tuzli, osnovali udruženja srebreničkih intelektualacaSalko sto je u vodu skako wrote:sto se tice sposobnosti hakije, zulfe i aburahmana ni nacrtane ovce im ne bi dao na cuvanjeAhmmed wrote:e, ti kad ne bi hareta pomeno...prleitihi wrote:tipični kabadahiluk mog laktaškog komšije....ostaje mi samo nada da će hare spasiti abdurahmana od svog koalicionog partnera..
![]()
- Salko sto je u vodu skako
to su tipovi koji su navikli da budu na kajekavim funkcijama za podjelu donacija i humanitarne pomoci i nista drugo...majko moja da im se dadne distrikt...ne bi im kraja bilo...evo sta se radi u srebrenici...ovo sam naso u NN pismo citalacaAhmmed wrote:"Sposobni" su u Sarajevu i Tuzli, osnovali udruženja srebreničkih intelektualacaSalko sto je u vodu skako wrote:sto se tice sposobnosti hakije, zulfe i aburahmana ni nacrtane ovce im ne bi dao na cuvanjeAhmmed wrote: e, ti kad ne bi hareta pomeno...![]()
Podjela ovaca
22.03.2007 20:40
Javljam se povodom vašeg članka vezanog za podjelu ovaca u Srebrenici. O tome želim reći sljedeće: Tačna je izjava Hakije Meholjića.
Moja majka i bratić su prošle godine dobili donaciju preko humanitarne organizacije "Hilsved" ili tome sliÄno. Donacija se sastojala u obnovi (izgradnji) kuće u Skelanima i u stoci. Kuća je završena uoÄi Nove godine i ona je neuslovna, a dobili su osam ovaca i jednog ovnića. Uz predaju ovaca data im je i faktura da su ovce plaćene 2.100 eura. Od osam ovaca tri su hramale, a jedna je bila curuk u jednu sisu. Nakon mjesec dana jedna ovca je lipsala i mi smo ostavili registarsku oznaku s uha.
Što se tiÄe cijene ovaca, brat bratu da daje ne vrijede po 100 maraka po jednoj ovci jer su to tipiÄne bosanske sitne ovce i nisu travniÄke. Iste su preuzete od izvjesnog AnÄ‘elka iz Jadra kod Srebrenice. To je živa pljaÄka poreskih obveznika i ja pozivam Vladu RS da pošalje inspektore u humanitarne organizacije u Srebrenicu jer je tu leglo pljaÄke novca namijenjenog povratnicima i interno raseljenim graÄ‘anima Srebrenice.
Pozdrav od Skelanca
e-mail: [email protected]
- Bosanac sa dna kace
Mene Dodik podsjeca na krmka s jednim mudom
jedino s cim ga mogu uporedit 
- jeza u ledja
prleitihi wrote:tipični kabadahiluk mog laktaškog komšije....ostaje mi samo nada da će hare spasiti abdurahmana od svog koalicionog partnera..