hadzinica wrote:suncice!
ne treba sa njima fino, oni su u stanju dici ruku na svakog koga oni smatraju da su kjafiri,to jest praktikuju islam i ibadet drugacije od njih,uvije sa dozom agresivnosti, spremnosti da svakom odrze predavanje, ja to mrzim jer onda me bude stid kad se na spomen muslimani,misli na takve radikalne i po islam stetne ljude!!!
abdulmelik! neka se tebi Allah dz.s. smiluje i ko si ti da pozivas i opominjes?????
zaviri prvo u sebe i svoje srce pa vidi sta je tamo???
selam suncici!
Da ti, vrla moja hadzinice, uzmes sebi malo truda, i procitas ove moje postove u zadnja dva tri dana, vidjela bi da nigdje nikoga nisam nazvao kjafirom !!!
Isto tako bi vidjela da je onaj bezobraznik ( zbog kojeg jedva cekam Sudnji Dan, insaAllah ) visestruko tako nazvao veci dio Ummeta !
Trece - ako si malo bolj pratila temu, jako bi dobro vidjela da smo se ja i abdoulhakk vrlo brzo slozili o tome sta je najpriorittnije nama muslimanima i da smo brzo raspravu napustili, zar ne ?
Cetvrto - kazes da su oni u stanju dici ruku na svakoga tko ne misli kao i oni ! TAKO MI ALLAHA UZVISENOG, nikad svoju ruku ni pomakao nisam, a ne je digao ne nekog muslimana koji ne misli kao ja, i tako mi Allaha Uzvisenog za te ces rijeci odgovarati na Sudnjem Danu !
Peto - Kazes da ne treba s nama fino , a kako to mozda bi trebalo s nama - dizat ruku na nas
Halali sestro ( ne polusestro, kao sto ti mene nazva polubratom ) , ali nemam namjere dalje s tobom raspravljat po ovoj, a ni po bilo kojoj drugoj temi, jer nakon svih tvojih rijeci, ostavljam rjesenje te rasprave za Sudnji Dan, insaAllah