ako je to dijete poginulo u svrhu dzihada, odnosno borbe protiv neprijatelja islama, ne vidim zasto smrt tog djeteta nebi bila opravdana iz vece perspektive jer ipak je bitnije savladati neprijatelje vjere, oni koji na tom putu izgube zivot bice nagradjeni. ako s druge strane neprijatelji islama pobjede u ratu protiv muslimana samo zato sto ovi nisu htjeli da u borbi protiv nevjernika slucajno pogine dijete, steta ce biti mnogo veca. zar ti tu ne vidis rezon?!Dar Mar wrote:Citam na islambosni komentare vezane uz napade u Ammanu i ne mogu sebi od soka doci. Tako osoba sa nickom Jaran izrice konstataciju da uopce ne zali za ubijenim muslimanima vec da su i zasluzili takvu smrt jer to i nisu muslimani vec izdajice posto su bili u hotelu na vjencanju zajedno sa kafirima i krizarima. Evo copy/paste a ja nemam komentar nego da se samo pitam dali se neki ljudi plase Boga i dali imaju imalo morala kad ovako pricaju o nevinim zrtvama a da ironija bude jos veca radi se o zrtvama islamske vjeroispovjesti. Moje misljenje je da Jaran nije musliman vec da je obicni sotonin rob.Uzas, i kad se nađu ovakve budale sa dvije ili tri strane sto imamo ocekivati nego ratove i krv.Yildirim wrote:
Pobili su muslimane ciji je jedini grijeh bio sto su izabrali taj hotel za svadbu.
Jaran wrote:
Na svadbu na kojoj su glavne zvanice bile cifuti i krscani??
O kakvim se muslimanima radilo dovoljno govori to sto im prijatelji i rodbina pale svijece za njihovu bijednu dusu.
Sta to jenog muslimana cini muslimanom? I Fikret Abdic je musliman,znaci mi kao muslimani nismo se smjeli boriti protiv njegovih autonomasa?Ista stvar i sa ovim "muslimanima" koji su poginuli u Amanu.Bili su u drustvu sa judama i krscanima koji nedaleko odatle iracke muslimane prze fosfornim bombma i sta se sada tu ima zaliti za njima ??
P.S. Sotono ako ovo citas (a znam da si tu) pitam te sto je skrivilo dijete od 9 mjeseci koje je ubijeno na toj svadbi. Ili ni ono nije dovoljno dobar musliman da bi zivjelo.
amerikanci su bacili par atomskih bombi na japan bez ikakve griznje savjesti iako su znali da ce pobiti na desetine hiljada djece. rezon? pa invazijom japana izginulo bi na stotine hiljada vojnika, znaci steta bi bila veca.