A za koje ce to proizvode biti 0%, kikicu moj nacitano-upuceni?kike wrote:Pa i ovdje ce biti 0% za neke proizvode, pametnice, ali to se ne racuna u poresku stopu, ekonomsitoSvedska? "Samo" 4 stope...
Pardon, TRI! Cetvrta je 0 %
Za one koji su oslobodjeni placanja istog!
Da vas sada vidimo?
-
camelina
-
alek
'za izvodjenje revolucije, neophodna su dva preduslova: neko ili nesto protiv cega se valja pobuniti i neko ko je zaista spreman da se isprsi i podigne bunu. odijevanje je obicno neformalno i obje strane mogu biti spremne na dogovor sto se tice vremena i mjesta, ali ako se bilo koja od dvije strane ne pojavi, vrlo je vjerovatno da ce citav poduhvat pretrpjeti neuspjeh. u kineskoj revoluciji iz 1650. godine, nijedna od dvije strane nije se pojavila, pa je novac, uplacen za zakup prostorije, bio zadrzan' 
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Potrebna su i djeca alek, da revolucija bude sita
:D

To su djeca?neko ko je zaista spreman da se isprsi i podigne bunu
- horns&drums
Uglavnom siromasi
:D koji se razlikuju u mnogome od kokuza
-
alek
da, ali treba misliti i na ovo
kada se jedna revolucija okonca, 'potlaceni' cesto preuzimaju vlast i pocinju da se ponasaju kao 'tlacitelji'. naravno, tada je vec veoma tesko stupiti s njima u telefonsku vezu, pa novac posudjen za cigare i zvake tokom borbe, lako biva zaboravljen
kada se jedna revolucija okonca, 'potlaceni' cesto preuzimaju vlast i pocinju da se ponasaju kao 'tlacitelji'. naravno, tada je vec veoma tesko stupiti s njima u telefonsku vezu, pa novac posudjen za cigare i zvake tokom borbe, lako biva zaboravljen
- horns&drums
To je valjda neki normalan proces koliko sam skontao. Hm, cak i ja imam spisak kome se necu javljati poslije Nobelove nagrade
- Saian
EecC wrote:reaktor wrote:camelina duso
znas li ti da revolucija jede svoju djecu... nego, uhvati se ti knjige i jan-feb rokova, pa kada lijepo narastes razmisli jos jednom... mozda ti do tada bude sasvim svejedno![]()
smack, ti si zaista u nekom gadnom loopu, sta mislis da te resetujem?