Da vas sada vidimo?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

camelina

#1 Da vas sada vidimo?

Post by camelina »

Pozdrav svima!

U nasoj drzavi stanje je krajnje kriticno a svoju kulminaciju ce dozivjeti nakon uvodjenja PDV-a. Tada ce ljudi sebi poceti oduzimati zivote jer ce doci u bezizlaznu situaciju da svojoj porodici ne mogu priustiti osnovne egzistencijalne potrebe. ovi politicari nece rijesiti nihove probleme jer, ustvari, politicari nemaju nikakvih problema. Oni, jadni, stanuju u Dimenziji u kojoj se svi politicari smatraju polubozanstvima i jednostavno nemaju cula da percipiraju "obicne ljude" oko i "ispod"sebe.

Da ne bih vise filozofirala predlozicu nesto!

Hajde da pokrenemo pitanje organizovanja revolucije kojom bi se sadasnja garnitura idiotiziranih politicara zbacila sa vlasti i javno izvrgnula kamenovanju ogorcenih narodnih masa.

Studenti su nekada bili strah i trepet i sve se cinilo da se zadovolje njihovi interesi. Danas su studenti neorganizovana gomila cije apatiju politicari koriste da materijalno obezbjede svojih X pokoljenja.

Studenti, radnici... recite NE idiotima!!!

P.S. Znam da cete sada napisati:"Mala, ne seri"! Ali i to je nasa svakodnevno ponasanje :?
smackhead

#2 Re: Da vas sada vidimo?

Post by smackhead »

camelina wrote:Pozdrav svima!

U nasoj drzavi stanje je krajnje kriticno a svoju kulminaciju ce dozivjeti nakon uvodjenja PDV-a. Tada ce ljudi sebi poceti oduzimati zivote jer ce doci u bezizlaznu situaciju da svojoj porodici ne mogu priustiti osnovne egzistencijalne potrebe. ovi politicari nece rijesiti nihove probleme jer, ustvari, politicari nemaju nikakvih problema. Oni, jadni, stanuju u Dimenziji u kojoj se svi politicari smatraju polubozanstvima i jednostavno nemaju cula da percipiraju "obicne ljude" oko i "ispod"sebe.

Da ne bih vise filozofirala predlozicu nesto!

Hajde da pokrenemo pitanje organizovanja revolucije kojom bi se sadasnja garnitura idiotiziranih politicara zbacila sa vlasti i javno izvrgnula kamenovanju ogorcenih narodnih masa.

Studenti su nekada bili strah i trepet i sve se cinilo da se zadovolje njihovi interesi. Danas su studenti neorganizovana gomila cije apatiju politicari koriste da materijalno obezbjede svojih X pokoljenja.

Studenti, radnici... recite NE idiotima!!!

P.S. Znam da cete sada napisati:"Mala, ne seri"! Ali i to je nasa svakodnevno ponasanje :?
zaboravi. studenti su zauzeti, dzumom, postom, iftarom, bajramom, zaklanim ovcicama, fatvom prema salmanu rusdiju, i kako to vec dalje ide... studenti su presretni da im je ova garnitura ostalivla u naslijedje milje plodan za klanjanje bogu. jer na kraju krajeva, covjek je stvoren samo da bi slavio boga i nizasta vise. revolucija je gubljenje vremena, treba se fokusirati na univerzalne istine kurana. tu je kljuc za sve. ne u ovozemaljskim kvazi-vrijednostima. studenti su spoznali istinu i tvoj apel je smijesn i suvisan. :zzzz: :zzzz: :D :D
blue033

#3 Re: Da vas sada vidimo?

Post by blue033 »

Ne kontam sto revolucija???
Pa mi zivimo u demokratiji, ti ljudi koji ce poceti sebi oduzimati zivote su izabrali te politicare (recimo, lijepo je slusati Palavricku kako tvrdi da ce ljudima biti bolje sa vecim cijenama:))) i opet ce ih izabrati.
camelina

Post by camelina »

ma, osnovni problem je sto glasaju ljudi sa sela koji jedino rade ono sto im hodze i popovi kazu!
koliko je mladih izaslo na izbore?
Svi bi sada otisli i zemlje a niko ne bi nista "uradio" za nase politicare.

danasnji studenti su ovce :-D
RPM

Post by RPM »

pa izbori nikada nisu fer, glas razumnog vrijedi kao i glas izmanipulisanog, s tim sto se na manipulaciju trosi mnogo vise novca nego na razum pa je rezultat ocigledan ... :D ... a to za studente si u pravu ... :D ... mozda je razlog to sto su podijeljeniji vise nego ikada ...
Zox

Post by Zox »

Sto bi rekao jedan ugledni clan foruma, sad smo barem "svoji na svom" :-)
Avangardan10

Post by Avangardan10 »

camelina wrote:ma, osnovni problem je sto glasaju ljudi sa sela koji jedino rade ono sto im hodze i popovi kazu!

Cuj sa sela... pa zar nisu glasli i oni iz grada

pa velika vecina glasaca je iz gradske sredine!

Ma bolje ti je da peres ves , nego sto lupas gluposti!!!
reaktor

Post by reaktor »

camelina duso
znas li ti da revolucija jede svoju djecu... nego, uhvati se ti knjige i jan-feb rokova, pa kada lijepo narastes razmisli jos jednom... mozda ti do tada bude sasvim svejedno :-)

smack, ti si zaista u nekom gadnom loopu, sta mislis da te resetujem?
camelina

Post by camelina »

mislim da nam je ustroj fakulteta takav da se studentima ne omogucava dotok informacija koje bi mogli dobiti..recimo iz zurnala ili najnovije literature...posto vecina studenta nema racunar ili internet onda oni dobiju informacija onoliko koliko im se servira u medijima..ovako je nekako logicno sto nema bolonjske deklaracije i slicnih stvari jer kome odgovara nacitan student?

a da ne govorimo da je fakulötet socijalna ustanova i da mogucnosti neki jednostavno ne mogu siroko posmatrati svijet oko sebe :roll:
nata-

Post by nata- »

camelina wrote:ma, osnovni problem je sto glasaju ljudi sa sela koji jedino rade ono sto im hodze i popovi kazu!

Bogami mala plitka si skroz, iznenadila si me ! duso draga zar ocekujes ista bolje ? dok imamo republiku srpsku i njene ponosne seljake koji slave koljace i zlikavce kao svoje nacionalne heroje, jadne smo i ja i ti i svi ostali dok je god to tako !
camelina

Post by camelina »

reaktor wrote:camelina duso
znas li ti da revolucija jede svoju djecu... nego, uhvati se ti knjige i jan-feb rokova, pa kada lijepo narastes razmisli jos jednom... mozda ti do tada bude sasvim svejedno :-)

sta to ti?kakvi rokovi?

Gdje si ti vidio da se ispiti u Bosni spremaju?

imam pametnijih stvari od spremanja ispita od kojih nemam nikakve koristi! :lol:
alek

#12 Re: Da vas sada vidimo?

Post by alek »

camelina wrote:Hajde da pokrenemo pitanje organizovanja revolucije
revolucija se ne 'pokrece pitanjem organizovanja' javno (na forumu). revolucije 'kuhaju' u kafanama :D
camelina

Post by camelina »

nata- wrote:

Bogami mala plitka si skroz, iznenadila si me ! duso draga zar ocekujes ista bolje ? dok imamo republiku srpsku i njene ponosne seljake koji slave koljace i zlikavce kao svoje nacionalne heroje, jadne smo i ja i ti i svi ostali dok je god to tako !
zar ti mislis da je samo Srpska problem? a sta je sa Federacijom?I seljak mora imati nekoga da ga povede :shock: To ti mislis da studenti U BL ne razmisljaju kao i mi?
Avangardan10

Post by Avangardan10 »

nata- wrote:

pa i vi slavite vase grdske heroje cacu i slicne ulicare..

Opet protiv seljaka a noge polomiste na pijaci
da kupite sto domace od seljaka...
reaktor

Post by reaktor »

camelina wrote:
reaktor wrote:camelina duso

sta to ti?kakvi rokovi?

Gdje si ti vidio da se ispiti u Bosni spremaju?

imam pametnijih stvari od spremanja ispita od kojih nemam nikakve koristi! :lol:
vidim ja da ti imas "pametnijih" stvari od spremanja ispita...
tamam si mi ti za vodjenje revolucije... :-) :-) :-)
camelina

Post by camelina »

to vi mislite da cete dobiti posao kada polozite te ispite? :-D aha, bice bice
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

#17 Re: Da vas sada vidimo?

Post by pape »

camelina wrote: Znam da cete sada napisati:"Mala, ne seri"!
:-) Necemo, .... nastavi srat. :P :zzzz:
wedo

Post by wedo »

E ljudi necu nista previse da pametujem. Znam kakva je situacija sa studentima u BH niko ih ne jebe ni 5 posto ali sta ces tako je. A to sto kazes za revoluciju nista od toga. Studenti da se zale. Pa mogu jedino da ih izbace sa fakulteta. Ne mogu jadni studenti rok da dobiju koji su im bili obecali a kamoli sta drugo da urade. Dajte ljudi saberite se malo. Nema koristi ni od spremanaj ispita niti ista. Sta ces ti dole kada zavrsis fakultet. Jebat sam sebe sto si osto u jebenoj Bosni. Mislim nisam ni ja nista bolji pobjego sam vani da studiram (pruzila se fina sansa) ali sve gledam kako da se sto prije vratim. Jedino sto u Bosni valja je Bosna kao zemlja, raja (nigdje je na svijetu nema, obisao sam dosta svijeta) i derneci. Eto vam ljudi pa vi dobro razmislite: REVOLUCIJA ILI DOBAR DERNEK SA DOBROM RAJOM U PREDOBROJ ZEMLJI
Avangardan10

Post by Avangardan10 »

wedo wrote:E ljudi necu nista previse da pametujem. Znam kakva je situacija sa studentima u BH niko ih ne jebe ni 5 posto ali sta ces tako je. A to sto kazes za revoluciju nista od toga. Studenti da se zale. Pa mogu jedino da ih izbace sa fakulteta. Ne mogu jadni studenti rok da dobiju koji su im bili obecali a kamoli sta drugo da urade. Dajte ljudi saberite se malo. Nema koristi ni od spremanaj ispita niti ista. Sta ces ti dole kada zavrsis fakultet. Jebat sam sebe sto si osto u jebenoj Bosni. Mislim nisam ni ja nista bolji pobjego sam vani da studiram (pruzila se fina sansa) ali sve gledam kako da se sto prije vratim. Jedino sto u Bosni valja je Bosna kao zemlja, raja (nigdje je na svijetu nema, obisao sam dosta svijeta) i derneci. Eto vam ljudi pa vi dobro razmislite: REVOLUCIJA ILI DOBAR DERNEK SA DOBROM RAJOM U PREDOBROJ ZEMLJI
U parvu si care nigdje nema takve zemlje kao sto je Bosna!
Chat Nick

Post by Chat Nick »

Avangardan10 wrote: U parvu si care nigdje nema takve zemlje kao sto je Bosna!
dali je to dobro ili lose? :lol:
camelina

Post by camelina »

pa demokratija je. zar ce izbaciti 80 000 studenata sa fakulteta?

ko neki fakulteti?bolje je da ih ne studirate :D
Avangardan10

Post by Avangardan10 »

Chat Nick wrote:
dobro bolan... pa evo ovdje u svici
oni koji rade imaju love , zive solidno, ali su stalno pod nekim stresom
pa oni lijezu i ustaju u strahu za posao , pa ovdje ne mozes zivjet ni mjesec ako ne radis, a uBosni ljudi godinama zive bez posla i bez plate...

Ma vara se svako kao misli da na zapadu cvjetaju ruze,,..
Chat Nick

Post by Chat Nick »

Avangardan10 wrote: a u Bosni ljudi godinama zive bez posla i bez plate...
nego... dali je to dobro ili lose? :lol:
camelina

Post by camelina »

Avangardan10 wrote:
Chat Nick wrote:
dobro bolan... pa evo ovdje u svici
oni koji rade imaju love , zive solidno, ali su stalno pod nekim stresom
pa oni lijezu i ustaju u strahu za posao , pa ovdje ne mozes zivjet ni mjesec ako ne radis, a uBosni ljudi godinama zive bez posla i bez plate...

Ma vara se svako kao misli da na zapadu cvjetaju ruze,,..
ko je rekao da kod vas cvijetaju ruze?
ali kod nas narodu trnje ulazi u oci, a oni ne osjecaju. i mirise im! :-?
Chat Nick

Post by Chat Nick »

camelina wrote: ko je rekao da kod vas cvijetaju ruze?
ali kod nas narodu trnje ulazi u oci, a oni ne osjecaju. i mirise im! :-?
Ako njima mirise...
Post Reply