Da li je to dovoljno?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
miki.ba
#51 Re: Da li je to dovoljno?
Ovo treba da znaci volim te kao osobu al nisi mi sexualno privlacan, valjda, il je nešto drugo?
- lavorpunvode
#52 Re: Da li je to dovoljno?
kako ces se bolan mozgom zaljubit'DoZeN wrote:ma jok, pitam da li neko mora odmah da "skoci" na tebe,da bi bilo nesto u buducim danima?Ramzess Veliki wrote: To si dobio korpicu.
Hoces reci da su sve tvoje djevojke voljele te na prvi pogled? tj zaljubile se u tebe?
Ne treba se zaljubljivati sa srcem,nego mozgom? jel da?
- SultanSuljke
#53 Re: Da li je to dovoljno?
DoZeN wrote:za ljubav kada ti neko kaže:Volim te kao osobu?
Po meni nije,ali možda sam u krivu
Jer za mene to nije zaljubljivanje nego vise „drugarski osjecaj”
Voljeti nekoga iz ljubavi i voljeti nekoga kao osobu,iz moje pesperktive nije isto.
Neki kažu da je to „predsoblje ljubavi” ako se potrudis? a ja mislim da to treba da se osjeti od početka.
Šta vi mislite?
to je jaranica 1000% ili mozda shema, buduca zena nije garant
- DoZeN
#54 Re: Da li je to dovoljno?
Sex privlacenje isto nije dovoljno za uspjesnu vezu,to je moja poenta,cak i kada je uzajamno.miki.ba wrote:Ovo treba da znaci volim te kao osobu al nisi mi sexualno privlacan, valjda, il je nešto drugo?
sta kada strasti nestane? ne mozes nekome i u 50-toj biti privlacan kao u 20 toj,jedino ako nisi Zdravko Colic
- lavorpunvode
#55 Re: Da li je to dovoljno?
ja bas ne razumijem sta pojedine zene vide u doticnom, nekad u mladosti mozda je i mogao biti privlacan, nekome, al sadDoZeN wrote:Sex privlacenje isto nije dovoljno za uspjesnu vezu,to je moja poenta,cak i kada je uzajamno.miki.ba wrote:Ovo treba da znaci volim te kao osobu al nisi mi sexualno privlacan, valjda, il je nešto drugo?
sta kada strasti nestane? ne mozes nekome i u 50-toj biti privlacan kao u 20 toj,jedino ako nisi Zdravko Colic
- vicious21
#56 Re: Da li je to dovoljno?
volim te ko jarana al ne bi da mi meces...to je to 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#57 Re: Da li je to dovoljno?
Zavisi šta uspješna veza tebi predstavlja, meni je recimo dovoljno.DoZeN wrote:Sex privlacenje isto nije dovoljno za uspjesnu vezu,to je moja poenta,cak i kada je uzajamno.miki.ba wrote:Ovo treba da znaci volim te kao osobu al nisi mi sexualno privlacan, valjda, il je nešto drugo?