Da li je to dovoljno?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- DoZeN
#1 Da li je to dovoljno?
za ljubav kada ti neko kaže:Volim te kao osobu?
Po meni nije,ali možda sam u krivu
Jer za mene to nije zaljubljivanje nego vise „drugarski osjecaj”
Voljeti nekoga iz ljubavi i voljeti nekoga kao osobu,iz moje pesperktive nije isto.
Neki kažu da je to „predsoblje ljubavi” ako se potrudis? a ja mislim da to treba da se osjeti od početka.
Šta vi mislite?
Voljeti nekoga iz ljubavi i voljeti nekoga kao osobu,iz moje pesperktive nije isto.
Neki kažu da je to „predsoblje ljubavi” ako se potrudis? a ja mislim da to treba da se osjeti od početka.
Šta vi mislite?
-
FreakyStyley
#2 Re: Da li je to dovoljno?
Volim te ko hajvana.
- Ramzess Veliki
#4 Re: Da li je to dovoljno?
To si dobio korpicu.DoZeN wrote:za ljubav kada ti neko kaže:Volim te kao osobu?
Šta vi mislite?
- sargon
#5 Re: Da li je to dovoljno?
E jebiga trebamo odma za.ebavatRamzess Veliki wrote:To si dobio korpicu.DoZeN wrote:za ljubav kada ti neko kaže:Volim te kao osobu?
Šta vi mislite?
Hehe, ebiga ako nije to to možeš ti pričati i nalaziti razloge do sutra... Imaš onu scenu u filmu "Mi nismo anđeli" kad Koji govori ona riba : "Ne razumem zašto te žene vole, neodgovoran si, ubacuješ se ribama u gajbu, tretiraš žene kao stoku", a on će: "Mislim da je to poslednje presudno"...
- SvojTiPos'o
#6 Re: Da li je to dovoljno?
Batali i sačuvaj živac-dva.
- Joker88
#7 Re: Da li je to dovoljno?
ma nekad ljudi govore samo da bi rekli nesto
cuj ko osobu
cuj ko osobu
-
FreakyStyley
#8 Re: Da li je to dovoljno?
Ma, fasovo kolica ona iz Mercatora.Ramzess Veliki wrote:To si dobio korpicu.DoZeN wrote:za ljubav kada ti neko kaže:Volim te kao osobu?
Šta vi mislite?
- DoZeN
#9 Re: Da li je to dovoljno?
ma jok, pitam da li neko mora odmah da "skoci" na tebe,da bi bilo nesto u buducim danima?Ramzess Veliki wrote: To si dobio korpicu.
Hoces reci da su sve tvoje djevojke voljele te na prvi pogled? tj zaljubile se u tebe?
Ne treba se zaljubljivati sa srcem,nego mozgom? jel da?
-
hhaarree
#10 Re: Da li je to dovoljno?
pa jel mi ovdje pricamo o prvom sastanku il o duzem poznanstvu, ako znas curu godinu dana i kaze ti volim te ko osobu - pedala
- DoZeN
#11 Re: Da li je to dovoljno?
Zavisi na koga naletis drug,sargon wrote:
E jebiga trebamo odma za.ebavat![]()
Hehe, ebiga ako nije to to možeš ti pričati i nalaziti razloge do sutra... Imaš onu scenu u filmu "Mi nismo anđeli" kad Koji govori ona riba : "Ne razumem zašto te žene vole, neodgovoran si, ubacuješ se ribama u gajbu, tretiraš žene kao stoku", a on će: "Mislim da je to poslednje presudno"...Ebiga tako ti je to...
Ako mislis da uvjek pali "cvrsta ruka" i macho fazon onda ne izlazimo u isto drustvo
- DoZeN
#12 Re: Da li je to dovoljno?
Okej,ja bi volio cuti i zenska zapazanja,ima li ih?hhaarree wrote:pa jel mi ovdje pricamo o prvom sastanku il o duzem poznanstvu, ako znas curu godinu dana i kaze ti volim te ko osobu - pedala
-
hhaarree
#13 Re: Da li je to dovoljno?
e onda pitanje postavi na onu temu muskarci pitaju zene, samo sto ce te zbunit odgovorima al etoDoZeN wrote:Okej,ja bi volio cuti i zenska zapazanja,ima li ih?hhaarree wrote:pa jel mi ovdje pricamo o prvom sastanku il o duzem poznanstvu, ako znas curu godinu dana i kaze ti volim te ko osobu - pedala
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#15 Re: Da li je to dovoljno?
JA TEBE VOLIM; VOLIM K'O BOGA ! 
- ho oponopono
#16 Re: Da li je to dovoljno?
...nije dovoljno, možeš nekoga voljeti kao osobu jednostavno prija ti njegova spika, druženje, skroz okej persona ali ne znači strast prema istom! 

- ultima_palabra
#17 Re: Da li je to dovoljno?
Nije dovoljno, ali može biti i više nego dovoljno ako si uporan. Ali ako ne voliš osobu koja ti je to rekla više od sebe, onda batali, ne isplati se 
- Pitar s Kariba
#18 Re: Da li je to dovoljno?
To ti je ustvari ona rekla kako želi da budete prijatelji!
Baš lijepo od nje
Baš lijepo od nje
- Ramzess Veliki
#19 Re: Da li je to dovoljno?
Aaaaaa ... pa nisam tako shvatio, ali hajd' ... pusti mene i moja iskustva, svi to prolazimo na svoj način.DoZeN wrote:ma jok, pitam da li neko mora odmah da "skoci" na tebe,da bi bilo nesto u buducim danima?Ramzess Veliki wrote: To si dobio korpicu.
Hoces reci da su sve tvoje djevojke voljele te na prvi pogled? tj zaljubile se u tebe?
Ne treba se zaljubljivati sa srcem,nego mozgom? jel da?
Jedino je pravilo da nema pravila. Ja ti mogu reći fore na koje možeš osvojiti gomilu djevojaka kao i svaki stariji tip, ali ti se to na kraju opuca o' glavu. Vjeruj mi da brojke ne čine ništa, čak naprotiv, poželjnije je imati manji broj kvalitetnih veza.
Kvalitetnu vezu naći ćeš kad pronađeš sebe. Dođe ona sama.
A ako nećeš da čekaš, neka djevojke bare tebe a ne obratno.
- Ramzess Veliki
#21 Re: Da li je to dovoljno?
U pravu si što razmišljaš tako. Ono što žene vole je čvrst karakter a ne čvrsta ruka. Ko još voli da ga se mlati? Znači kombinacija nježnosti i pažnje, sa dodatkom čvrstog karaktera.DoZeN wrote:Zavisi na koga naletis drug,sargon wrote:
E jebiga trebamo odma za.ebavat![]()
Hehe, ebiga ako nije to to možeš ti pričati i nalaziti razloge do sutra... Imaš onu scenu u filmu "Mi nismo anđeli" kad Koji govori ona riba : "Ne razumem zašto te žene vole, neodgovoran si, ubacuješ se ribama u gajbu, tretiraš žene kao stoku", a on će: "Mislim da je to poslednje presudno"...Ebiga tako ti je to...
![]()
Ako mislis da uvjek pali "cvrsta ruka" i macho fazon onda ne izlazimo u isto drustvo
- Ramzess Veliki
#22 Re: Da li je to dovoljno?
I ovo podržavam. Od te ljubavi ništa. Ne vrijedi se zamarati i ulaziti u igru "Ona me odbija a ja sam lud za njom, dobiću je pokazivanjem svoje ljubavi."ultima_palabra wrote:Nije dovoljno, ali može biti i više nego dovoljno ako si uporan. Ali ako ne voliš osobu koja ti je to rekla više od sebe, onda batali, ne isplati se
Ništa od toga. Ta igra uvijek dugo traje i kraj je neizvijestan, a najčešće završi sa konstatacijom da si potrošio svoje vrijeme na osobu koja te je iskoristila da sebi podiže ego.
Ako hoćeš da je osvojiš, okreni se od nje i bavi se drugima. Možda se ta nekada zainteresuje, možda ti nađeš bolju ... sve je stvar sudbine, sreće, položaja zvijezda ...
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#23 Re: Da li je to dovoljno?
Ramzess Veliki wrote:I ovo podržavam. Od te ljubavi ništa. Ne vrijedi se zamarati i ulaziti u igru "Ona me odbija a ja sam lud za njom, dobiću je pokazivanjem svoje ljubavi."ultima_palabra wrote:Nije dovoljno, ali može biti i više nego dovoljno ako si uporan. Ali ako ne voliš osobu koja ti je to rekla više od sebe, onda batali, ne isplati se
Ništa od toga. Ta igra uvijek dugo traje i kraj je neizvijestan, a najčešće završi sa konstatacijom da si potrošio svoje vrijeme na osobu koja te je iskoristila da sebi podiže ego.
Ako hoćeš da je osvojiš, okreni se od nje i bavi se drugima. Možda se ta nekada zainteresuje, možda ti nađeš bolju ... sve je stvar sudbine, sreće, položaja zvijezda ...
imaš zlatnih
- žuta lala
#24 Re: Da li je to dovoljno?
Čim ima to "kao", nije dovoljno.
Valjda nekome kažeš "volim te" ako ga stvarno voliš - bez toga kao osobu, kao druga, kao momka, kao kolegu, kao ovog, kao onog. Totalno bespotrebno!
Valjda nekome kažeš "volim te" ako ga stvarno voliš - bez toga kao osobu, kao druga, kao momka, kao kolegu, kao ovog, kao onog. Totalno bespotrebno!
- Kona__
#25 Re: Da li je to dovoljno?
Ne postoji nacin da vas se kutarise njezno..