Nismo ih MI srušili. Ali moralo se nakon 1995 mijenjati sve u njima, do zadnje pločice na zidu, a tio pogodi zašto. Gledaj to ovako: po tom principu i vama je cijeli olimpijski kmpleks izgradila bivša Juga. I? U kakvom je stanju?pofalicki
Gdje su svi oni hoteli koji su izgradjeni prije rata na jadranu? Srusili ste ih mozda i izgradili modernije!!! Brijuni nisu nista vrijedili pa je Tudjman morao investirati ponovo
Crna Gora i ljetovanje
- dalmatinka
-
tempora
Bas postajete neukusni.Evo da ja odgovorim na nagradno pitanje u skladu neukusa? I zadnje plocice na zidu hotela mjenjane su zbog izbjeglica koje su boravile u njima?dalmatinka wrote:Nismo ih MI srušili. Ali moralo se nakon 1995 mijenjati sve u njima, do zadnje pločice na zidu, a tio pogodi zašto. Gledaj to ovako: po tom principu i vama je cijeli olimpijski kmpleks izgradila bivša Juga. I? U kakvom je stanju?pofalicki
Gdje su svi oni hoteli koji su izgradjeni prije rata na jadranu? Srusili ste ih mozda i izgradili modernije!!! Brijuni nisu nista vrijedili pa je Tudjman morao investirati ponovo
-
pofalicki
Bio sam u dva hotela u Hrvatskoj i nisam primjetio da su mijenjali puno toga.dalmatinka wrote:Nismo ih MI srušili. Ali moralo se nakon 1995 mijenjati sve u njima, do zadnje pločice na zidu, a tio pogodi zašto. Gledaj to ovako: po tom principu i vama je cijeli olimpijski kmpleks izgradila bivša Juga. I? U kakvom je stanju?pofalicki
Hoteli nisu bili novi, po inventaru u hotelima se moglo primjetiti da nije dosta toga promijenjeno...Olimpijski komleksi???Mislis na brda, tj. staze koje su ostale citave a komleksi kao Zetra, olimpijska naselja Mojmilo i Dobrinja ili mozda bob staza na Trebevicu...Hoces da kazes da si i ti ucestvovala u rusenju mozda???
- Troll_Happens
#54 Re: Crna Gora i ljetovanje
ova desna ima slabe dude mogle bi mi obje u usta stati. Bolje da su neku sa bujnim nasli na sliku staviti, fala bogu dole ima bas naprednih u tom smislubasta sljezove boje wrote:ova brosura bi bila zabranjena u Spaniji - stop anoreksiji!Celicna_saka wrote:Velnes, vidi ih kako su vitke.Dena wrote: Mape na stranu, slika je uzas...kraj onakvog Kotora i Budve, sta oni reklamiraju?!
- dalmatinka
pofalicki wrote:Bio sam u dva hotela u Hrvatskoj i nisam primjetio da su mijenjali puno toga.dalmatinka wrote:Nismo ih MI srušili. Ali moralo se nakon 1995 mijenjati sve u njima, do zadnje pločice na zidu, a tio pogodi zašto. Gledaj to ovako: po tom principu i vama je cijeli olimpijski kmpleks izgradila bivša Juga. I? U kakvom je stanju?pofalicki
Hoteli nisu bili novi, po inventaru u hotelima se moglo primjetiti da nije dosta toga promijenjeno...Olimpijski komleksi???Mislis na brda, tj. staze koje su ostale citave a komleksi kao Zetra, olimpijska naselja Mojmilo i Dobrinja ili mozda bob staza na Trebevicu...Hoces da kazes da si i ti ucestvovala u rusenju mozda???
Ovo je stvarno nisko i bijedno! Zbogom
-
zico
A kako je bivša država punila proračun i koja je industrija donosilapofalicki wrote:Za mene je nisko i bijedno tvoje poredjenje od 300 hotela koji su u relativno dobrom stanju a koje vam je ostavila bivsa drzava na raspolaganje sa olimpijsim komleksima koji su totalno unisteni...mislim da smo i temu promasili...
najviše deviza u taj isti proračun...ako slučajno ne znaš i Hrvatska je bila dio te Juge...pa današnja Hrvatska nakon rata,privatizacijske pljačke izgradi autocestu Zg St za pet godina a u Jugovini mauna..
Pogledaj danas samo cijene zemljišta na obali kada je sve izloženo na slobodnom tržištu i vidjeti ćeš da samo vrijednost zemlje premašuje 10X
te tvoje bajoslovne hotele koji su bili primjerci soc-realističke kulture i u
kojima se kava posluživala u plastičnim čašama...btw jedan od hotela u Tučepima su odmah nakon rata izgradili zarobljeni njemački vojnici
A što se tiče odmarališta baš me zanima da li bi ih bili u stanju izgraditi da
je tržište bilo slobodno i koliko bi možda braćo Jugosloveni poreza samo
platili na te nekretnine da je Hrvatska bila neovisna...
Zato nemoj samo da se radilo..puno se i zaradilo a vrhnje je kupila centrala u Beogradu...
-
MA DAJ...
Pa nije valjda da napustas forum,iz razloga jednog idiota i njegovog primitivnog komentara!?To je glupo da to uradis po mome misljenju,a ti kako god hoces!dalmatinka wrote:pofalicki wrote:Bio sam u dva hotela u Hrvatskoj i nisam primjetio da su mijenjali puno toga.dalmatinka wrote: Nismo ih MI srušili. Ali moralo se nakon 1995 mijenjati sve u njima, do zadnje pločice na zidu, a tio pogodi zašto. Gledaj to ovako: po tom principu i vama je cijeli olimpijski kmpleks izgradila bivša Juga. I? U kakvom je stanju?
-
MA DAJ...
MA DAJ... wrote:Pa nije valjda da napustas forum iz razloga jednog idiota i njegovog primitivnog komentara!?To je glupo da to uradis po mome misljenju,a ti kako god hoces!dalmatinka wrote:pofalicki wrote: Bio sam u dva hotela u Hrvatskoj i nisam primjetio da su mijenjali puno toga.
- dalmatinka
Ma ne napuštam forum, htjela sam reći da za mene jedan forumaš ne postoji.Pa nije valjda da napustas forum iz razloga jednog idiota i njegovog primitivnog komentara!?To ti je glupo da to uradis po mome misljenju,a ti kako god hoces
- Saian
daj imaj malo obzira, zar ga poslije zdravog razuma i ti napustasdalmatinka wrote:Ma ne napuštam forum, htjela sam reći da za mene jedan forumaš ne postoji.Pa nije valjda da napustas forum iz razloga jednog idiota i njegovog primitivnog komentara!?To ti je glupo da to uradis po mome misljenju,a ti kako god hoces
- dalmatinka
Pa ruku na srce, puno ljudi više ne primjećujem na forumu, zato te ne trebačuditi ono : Zar i ti sine Brute?Saian
daj imaj malo obzira, zar ga poslije zdravog razuma i ti napustas![]()
![]()
-
MA DAJ...
Ma samo tako,ignorisi sto nije uredu sa normalnim rezonovanjem,a lijepo je podjeliti misljenje sa nekim,ko ne pripada ovom svijetu na jedan nacin,a da je tu i da se poznajemo na jedan nacin...eto me ubrzo na obale nase Dalmacijedalmatinka wrote:Ma ne napuštam forum, htjela sam reći da za mene jedan forumaš ne postoji.Pa nije valjda da napustas forum iz razloga jednog idiota i njegovog primitivnog komentara!?To ti je glupo da to uradis po mome misljenju,a ti kako god hoces
-
pofalicki
Naravno da ne zivimo u istom svijetu!!! Vidis, ti za svoj novac lizes guzu Dalmatincima, tako mozda i meni polizes...MA DAJ... wrote:Ma samo tako,ignorisi sto nije uredu sa normalnim rezonovanjem,a lijepo je podjeliti misljenje sa nekim,ko ne pripada ovom svijetu na jedan nacin,a da je tu i da se poznajemo na jedan nacin...eto me ubrzo na obale nase Dalmacijedalmatinka wrote:Ma ne napuštam forum, htjela sam reći da za mene jedan forumaš ne postoji.Pa nije valjda da napustas forum iz razloga jednog idiota i njegovog primitivnog komentara!?To ti je glupo da to uradis po mome misljenju,a ti kako god hoces
-
pofalicki
Ne kontam tvoj komenar...ja nisam nigdje napisao da je meni krivo sto je bivsa drzava ulagala na Jadransko more...nasuprot, drago mi je da mogu za par sati voznje autom stici na fantasticno ljetovaliste...zico wrote:A kako je bivša država punila proračun i koja je industrija donosilapofalicki wrote:Za mene je nisko i bijedno tvoje poredjenje od 300 hotela koji su u relativno dobrom stanju a koje vam je ostavila bivsa drzava na raspolaganje sa olimpijsim komleksima koji su totalno unisteni...mislim da smo i temu promasili...
najviše deviza u taj isti proračun...ako slučajno ne znaš i Hrvatska je bila dio te Juge...pa današnja Hrvatska nakon rata,privatizacijske pljačke izgradi autocestu Zg St za pet godina a u Jugovini mauna..
Pogledaj danas samo cijene zemljišta na obali kada je sve izloženo na slobodnom tržištu i vidjeti ćeš da samo vrijednost zemlje premašuje 10X
te tvoje bajoslovne hotele koji su bili primjerci soc-realističke kulture i u
kojima se kava posluživala u plastičnim čašama...btw jedan od hotela u Tučepima su odmah nakon rata izgradili zarobljeni njemački vojnici
A što se tiče odmarališta baš me zanima da li bi ih bili u stanju izgraditi da
je tržište bilo slobodno i koliko bi možda braćo Jugosloveni poreza samo
platili na te nekretnine da je Hrvatska bila neovisna...
Zato nemoj samo da se radilo..puno se i zaradilo a vrhnje je kupila centrala u Beogradu...