Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Vidjecemo, moguce je ali ima jedan vrlo bitan detalj.
Igra se u Houstonu, na vrlo losem terenu, travu postavili preko plasticne trave, puno rupa na sastavima i vrlo tvrd teren.
Mesi ce morati dobro cuvati noge i zglobove, Aguero ce odmah istegnuti zadnju lozu i mi u finalu sa Mexico ili Chile.
poceli su fino ali sad me iritiraju sa ovim bezglavim box to box. de stani malo, polako, izorganiziraj napad, smisli nesto. bezze trce ko blesavi 75 minuta za nista, tri suta na gol. dvjestapedeset pogresnih dodavanja. al oni tako igraju, sta cu i valjaju se, da.
Dobar se fudbal igra, igraci puno vise motivisani nego sam mislio, s obzirom da je prosla kopa bila prosle godine, ja sam ovu kontao kao malo vise od revijalne. Jedino malo previse foliranja, valjanja. Zanimljivo mi da su cini mi se iz Juzne Amerike skoro svi u drugom krugu sa Argenticima trenerima. Chile, Peru, Paragvaj, Argentina, Kolumbija... osim Ekvadora. Moj neki kratki rezime... Jos samo cudo da se desi i da jenkiji ovo uzmu.
Večeras ide rasplet u četvrtfinalima.
Prva tekma u 7 PM, odnosno po naškim 1 ujutro : Argentina-Venezuela.
Argentina je dobila 19 od 20 međusobnih susreta, tako da je prednost na strani Gaučoša. Obzirom da neću spavati u ta doba ovaj meč vjerovatno gledam
Drugi par je Mexico-Chile u 10 PM odnosno po naškim u 4 ujutro i to je već malo teže za gledanje, kako god ujutro ću znati ko je prošao a ko ne
ma bojim se da ih ne uniste, a unistit ce ih. amerima ce falit par kljucnih igraca jer su zaradili kartone proslu utakmicu. a svakako bi ih rastavili, no vidjet cemo. Licno bi volio meksiko vs argentina finale to bi vec show bio.