cute poison wrote:
ove sad imam, ODLICNE!
ove sam imao prije

u njima je bukvalno nemoguce nogu iskrenuti

Ja sam danas gledao u Planiki, tražim elegantne cipele/čizme za
biznis stil, ali da su tople i da ne propuštaju. Vidio sam ove s prve slike (ili slične, nebitno) i još dva modela (ne Ecco nego neki Talijan, ime i prezime

) što su mi se svidjela.
Jesi li ti zapravo nosio te cipele/čizme zimi, il si ih tek sad kupio? Ako si nosio, reci mi jesu li tople i propuštaju li? Kad mislim na propuštanje, ne mislim da se u njima gazi u pola metra snijeg, naravno, jer za to nisu ni predvizđene (takve čizme imam), nego kod hodanja po sarajevskim ulicama sa malim snijegom, utabanim npr., ili po lokvama, jer sam imao iskustava sa zimskim cipelama koje propuste vodu i po lokv(ic)ama, stalno mi noge mokre. Isto tako, onako naizgled čini mi se da će mi u njima biti hladno jer im je đon tanak a nisu nešto posebno ni futrovane.
Ovim talijanskim je đon još tanji, i isto bih zamolio ako neko ima iskustva s tim cipelema da podijeli ovdje, to su cipele s nekim talijanskim imenom i prezimenom, kao što rekoh, izgledaju kao obične cipele, samo su do iznad članka i imaju rajferšlus sa strane, ovako nešto:
http://www.ecco.com/int/en/collection/m ... /detail.do
Znam još da koštaju oko 230 KM.