Sutra navece idem iz Sarajeva, i trebao bih u toku dana kupiti sebi cizme / duboke cipele. Eh sad, moze li mi neko reci gdje ima kupiti toga? Budžet mi je do 200KM maksimalno. Muskarac sam... dakle muske.
(Ne bih martinke)
Hvala unaprijed!
Moderator: anex

Ziku ovih sto su dobre!zomri wrote:skupi još stoju i kupi timberland gojze u bbi, u narodu poznatije kao timbrlenke![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nećeš se pokajati![]()
možda imaju i jeftinijih modela. kvalitetna obuća u svakom slučaju.
ejj imam ti ja ovakve, skupljaju mi prasinu... mogli bi se dogovoritizomri wrote:skupi još stoju i kupi timberland gojze u bbi, u narodu poznatije kao timbrlenke![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nećeš se pokajati![]()
imaju ovakve Nike crne u Basketu meni su odlicnezomri wrote:skupi još stoju i kupi timberland gojze u bbi, u narodu poznatije kao timbrlenke![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nećeš se pokajati![]()
Crno, elegantno, zimsko, do 200 Km... NEMA!musac wrote:Htio sam Timberland kupiti, ali mi se ne uklapaju u imidž.
Hoću nešto crno i elegantno.
Ima, samo treba naci.ODVRATAN_i_GADAN wrote:Crno, elegantno, zimsko, do 200 Km... NEMA!musac wrote:Htio sam Timberland kupiti, ali mi se ne uklapaju u imidž.
Hoću nešto crno i elegantno.![]()
Onda definitivno Ecco cizmemusac wrote:Htio sam Timberland kupiti, ali mi se ne uklapaju u imidž.
Hoću nešto crno i elegantno.

Ima itekako!ODVRATAN_i_GADAN wrote:Crno, elegantno, zimsko, do 200 Km... NEMA!musac wrote:Htio sam Timberland kupiti, ali mi se ne uklapaju u imidž.
Hoću nešto crno i elegantno.![]()

imaju iste ovakve žute od "normalne kože", održavaju se isto kao bilo koja koža u boji. ja imam upravo takve i prezadovoljan sam. istina traže malo više pažnje oko održavanja ali nije baš toliko pegla ko što ado šampion veli. ne bi ih džaba nosilo pola svijeta da je tolika peglaado-šampion wrote:
Samo nemoj antilop za živu glavu! Ja sam imao baš onakve kakve neko ovdje postavi, sreća pa nije bilo žutih pa sam uzeo smeđe. Antilop je zapravo materijal isključivo za suho vrijeme i katastrofa je za održavanje. Kad ti se ispraljaju nećeš ih nikad očistit, posebno te žute, zagazi u jednu lokvu/blato i halalio si ih. Mene su toliko iznervirale da sam se na kraju zime zainatio da ih očistim, i jesam, ali zajedno s bojom.

Normalna koža da, antilop nikako! Antilop je materijal, ponavljam, za SUHO vrijeme i nosi ih pola normalnog svijeta u kojem je standard takav da mogu imati 4-5 pari cipela za zimu da mijenjaju po vremenskim uvjetima, prilici i slično.zomri wrote:imaju iste ovakve žute od "normalne kože", održavaju se isto kao bilo koja koža u boji. ja imam upravo takve i prezadovoljan sam. istina traže malo više pažnje oko održavanja ali nije baš toliko pegla ko što ado šampion veli. ne bi ih džaba nosilo pola svijeta da je tolika peglaado-šampion wrote:
Samo nemoj antilop za živu glavu! Ja sam imao baš onakve kakve neko ovdje postavi, sreća pa nije bilo žutih pa sam uzeo smeđe. Antilop je zapravo materijal isključivo za suho vrijeme i katastrofa je za održavanje. Kad ti se ispraljaju nećeš ih nikad očistit, posebno te žute, zagazi u jednu lokvu/blato i halalio si ih. Mene su toliko iznervirale da sam se na kraju zime zainatio da ih očistim, i jesam, ali zajedno s bojom.
ako baš neće žuto bio je i crni model od "normalne kože" u office shoes.
![]()
![]()
Prije par godina sam isto tako trazio kakve crne/elegantne cizme ili mozda gojzerice. Martinke nisu dolazile u obzir. Pretrazio sam grad uzduz i poprijeko i, pazi sad ovo, kupio sam martinkemusac wrote:Ljudi,
Sutra navece idem iz Sarajeva, i trebao bih u toku dana kupiti sebi cizme / duboke cipele. Eh sad, moze li mi neko reci gdje ima kupiti toga? Budžet mi je do 200KM maksimalno. Muskarac sam... dakle muske.![]()
(Ne bih martinke)
Hvala unaprijed!
Pismene i lijepe, dobar izbor!Better Man wrote:Pao prvi snijeg i čizme su se izvadile iz kutije. Čizme koje su prošle godine viđene ovdje na forumu su Camper i ja sam ih postavio i evo ih opet. Postavio sam ih nedavno i na jednoj drugoj temi. Jutros sam ih obukao na posao i pravo su lagane i udobne i naravno nepropustaju. Duboke čizme kao ove na slici, a da su vrhunskog kvaliteta teško čete nači za 200 KM. Ove su bile 220 Eura, ali vrijede svakog novčića datog za njih.
2407 wrote:Prije par godina sam isto tako trazio kakve crne/elegantne cizme ili mozda gojzerice. Martinke nisu dolazile u obzir. Pretrazio sam grad uzduz i poprijeko i, pazi sad ovo, kupio sam martinkemusac wrote:Ljudi,
Sutra navece idem iz Sarajeva, i trebao bih u toku dana kupiti sebi cizme / duboke cipele. Eh sad, moze li mi neko reci gdje ima kupiti toga? Budžet mi je do 200KM maksimalno. Muskarac sam... dakle muske.![]()
(Ne bih martinke)
Hvala unaprijed!
Sta god sam nasao ako je lijepo izgledalo onda je propustalo vodu i obratno, martinke spajaju sve to u sebi. Ne izgledaju uopste lose, naprotiv, ne propustaju vodu, lako se odrzavaju, dugo traju, dobro idu uz svu odjecu. Samo sam sebi kupio meksi ulozak jer onaj njihov je pretvrd. Evo ide im treca godina, ja sa njima prezadovoljan.
Ono naprijed je metalna oplata/kugla, kao kod HTZ cipela. Mislim da ima marti i bez toga pa ne izgledaju napuhane naprijed. Ja sam svoje uzeo u staklenom gradu i cijena im je do 200KM.musac wrote:Ma ne svidjaju mi se martinke jer im se ono naprijed "napuše" pa izgleda ružno. Ili imaju neke bez toga? Gdje ih u Sarajevu ima kupiti?
Better Man wrote:Pao prvi snijeg i čizme su se izvadile iz kutije. Čizme koje su prošle godine viđene ovdje na forumu su Camper i ja sam ih postavio i evo ih opet. Postavio sam ih nedavno i na jednoj drugoj temi. Jutros sam ih obukao na posao i pravo su lagane i udobne i naravno nepropustaju. Duboke čizme kao ove na slici, a da su vrhunskog kvaliteta teško čete nači za 200 KM. Ove su bile 220 Eura, ali vrijede svakog novčića datog za njih.
imam ovakve ali plitke i mogu vam reci da nisam u zivotu nista udobnije i lakse nosiocute poison wrote:![]()
ove sad imam, ODLICNE!![]()
ove sam imao prije
u njima je bukvalno nemoguce nogu iskrenuti